Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO overklast NAC


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 november 2010 19 reacties

Het succes bij ADO Den Haag gaat maar door. Dit keer werd NAC Breda aan de zegekar gebonden. De ploeg van John van den Brom won na een voetbalshow met 3-0.

 

Al na vijf minuten kon er gejuicht worden in het uitverkochte Haags Bakkie. Wesley Verhoek krulde een vrije trap op de lat, waarna goaltjesdief Dmitry Bulykin vanuit de rebound met het hoofd het net kon vinden.

 

NA de openingstreffer trok ADO Den Haag zich even terug en gaf het initiatief aan NAC. De ploeg uit Breda wist echter niks met de bal te beginnen en uiteindelijk waren de Hagenaars nog het gevaarlijkst.

 

De trage eerste helft was slechts stilte voor de storm. Na de rust was het één grote geelgroene aanvalsgolf. De ene na de andere aanval werd op fraaie wijze opgezet.

 

Ook nu eiste Bulykin weer een hoofdrol op. De Rus was de aangever van de beide doelpunten die vielen. Bij de 2-0 gaf hij de bal aan Verhoek die het knap afmaakte. De 3-0 werd door Radosavljevic ingeschoten. De Sloveen kond de bal vanaf de zesmeterlijn binnenschieten.

 

NAC mocht zich gelukkig prijzen dat het slechts drie doelpunten om de oren kreeg, na de galleryplay aan Haagse zijde.
 

Reacties

ome john

ado kampioen waarom niet ?   voor mansveld

Dinsdag 23 november 2010 om 21:35 uur

R.E.

Een reactie op RoodGroen: ook ik geniet natuurlijk met volle teugen van het huidige succes, maar ik sta ook nog steeds achter mijn kritiek van het begin van het seizoen. De belangrijkste aankopen van dit jaar zijn immers gericht op de (zeer) korte termijn door de keuze voor huren of eenjarige contracten. Misschien was dat in de toenmalige financiële situatie logisch, maar hoe goed bijvoorbeeld Bulykin en Kubik dit jaar ook spelen, je krijgt daar na dit seizoen geen cent voor terug. Nu wordt er alsnog geprobeerd om ze langer vast te leggen, maar dat is nu niet meer te betalen; had die gok dan maar direct aan het begin van het seizoen genomen! Ik heb voor het seizoen, voordat Bulykin werd gehuurd, drie keer een mailtje gestuurd met het verzoek om eens te gaan kijken naar Johan Voskamp en om hem een langlopend contract aan te bieden. Toen was hij nog voor een prikkie te koop bij Helmond Sport, maar nu al is hij als topscorer van de eerste divisie bij Sparta een veelvoud waard van de aankoopsom. Ik kreeg geen enkele reactie op die mails. Natuurlijk had ADO dan iets lager gestaan (hoewel, John is duidelijk een trainer die iedere speler beter maakt, dus ook Johan Voskamp), maar je had na 2 of 3 jaar profiteren van een steeds beter wordende speler wel een flinke financiële klapper kunnen maken met de uiteindelijke verkoop van Voskamp. Er had ook voor gekozen kunnen worden om Voskamp alvast aan te kopen en dit jaar als invaller voor Bulykin te gebruiken; vanaf volgend seizoen had hij dan de vaste spits kunnen worden. Nu staan we na dit seizoen in financieel opzicht én qua spits met lege handen en vrees ik dat wij vol heimwee terug denken aan de vertrokken spelers en de huidige successen. Ik verdring nu die vervelende voorgevoelens en geniet van het huidige korte termijn succes, maar omdat ik de lange termijn belangrijker vind, blijft deze gemiste kans knagen.

Dinsdag 23 november 2010 om 15:21 uur

Lex

Wat een show .fantastisch!

Ons liedje  van 1998...komt dan toch uit?

http://nl.youtube.com/watch?v=1504_mUcjfY

De ADO DEN HAAG RÊP !!

Maandag 22 november 2010 om 10:55 uur

KaleHans

Maandag 22 november 2010 om 07:40 uur

KaleHans

@RoodGroen, we waren inderdaad allemaal azijnzeikerts omdat die Wetzel en Atteveld deze zelfde groep spelers (nu met drie zeer sterke aanwinsten) niet aan het voetballen kregen en dat zag iedereen behalve hunzelf omdat de zichzelf belangrijker vonden dan het geheel.  En vooral die laatste zin daar gaat het om, v.d.Brom vind zichzelf niet en niet 1 speler belangrijker dan het geheel.   Het gaat om de teamprestatie en daar zijn de spelers EN v.d.Brom een onderdeel van en zo benaderd hij het zelf ook.   Iemand die zichzelf belangrijker dan de club en het teambelang voelt valt meteen negatief op. (zie Ricky)

Maandag 22 november 2010 om 07:29 uur

KaleHans

@D, Er hebben er meer dat gezien, ik denk en hoop ook echt wel dat die stoorzender in de winterstop opzout.  Iedereen doet alles nu voor elkaar en toen v.d.Brom Ammi als aanvaller erin zette moet Ricky toch wel begrepen hebben dat het nu over en uit is voor hem.

Hij heeft al zijn krediet verspeeld met telkens zijn verhaaltjes in de Media te vertellen i.p.v. het met de coach te bepraten.  

Ik denk ook dat Ricky zijn band met de supporters ook erg overschat heeft want het meerendeel kotst hem vanwege zijn houding (en nog niet vanwege zijn voetbal) daadwerkelijk uit.

John, voordat dit daadwerkelijk uit de hand loopt stuur Ricky de laan uit in de winterstop.  Dan hou je nog een salaris over dat je aan het einde als bonus kan gebruiken voor de zich wel uit de naad werkende en positief ingestelde spelers na nu al een erg goed seizoen.!!

Maandag 22 november 2010 om 07:24 uur

Wndr

@RoodGroen

We waren vorig seizoen allemaal azijnzeikers, omdat we gek werden van Atteveld, Wetzel, alle rellen en de slechte resultaten. Lijkt me logisch. Nu gaat het gewoon geweldig, en iedereen is terecht blij. Laten we hiervan genieten en hopen dat het nog heel lang duurt!

Maandag 22 november 2010 om 06:37 uur

RoodGroen

Waar zijn al die azijnzeikers op deze site van een paar maanden gelden gebleven? Het is natuurlijk moeilijk te erkennen dat jullie het allemaal fout hebben ingeschat. Kan iemand mij uitleggen waarom de club momenteel de revalatie van het seizoen is zoals de kenners zeggen?

Maandag 22 november 2010 om 00:31 uur

D

Ge-Wel-Dig!!

 

Maarreh, ben ik nou de enige die gezien heeft dat Ricky de hand van VD Brom weigerde na de wedstrijd??

Zondag 21 november 2010 om 22:35 uur

ralph

zaten vertegenwoordigers van az achter me, keken nog al bleeekjes..

Zondag 21 november 2010 om 21:20 uur

H H

1 woord zegt genoeg: GEWELDIG!

Zondag 21 november 2010 om 20:55 uur

Wndr

Knijp me. Ik ga, als echte successupporter, binnenkort eens van teletekst vandaan en naar het stadion. En schreeuwen!

Zondag 21 november 2010 om 20:33 uur

MiG

Geen idee hoeveel scouts er vanmiddag zaten, maar de marktwaarde van diverse spelers is vanmiddag flink gestegen. Was echt genieten bij vlagen

Zondag 21 november 2010 om 20:14 uur

sjonnie

mooi gesproken kale hans;)

Zondag 21 november 2010 om 19:22 uur

Kobus Tokus

Herstel: Als er een prijs 'Club van het Jaar' zou zijn, dan zou die aan niemand anders dan FC Den Haag toe kunnen komen.

Zondag 21 november 2010 om 18:48 uur

Kobus Tokus

Dat wij dit jaar absoluut dé revelatie in het Nederlandse voetbal zijn moge duidelijk zijn. Als er een prijs 'Club van het Jaar' dan zou die aan niemand anders toe kunnen komen dan FC Den Haag.

Zondag 21 november 2010 om 18:16 uur

ggf

Het was vanmiddag weer prima. Het gaat steeds beter. Er lijkt nu echt sprake van een stabiel elftal met een goede spelopvatting.

Je voelde na de 1-0 dat het niet meer mis kon gaan. Er werd niks weggegeven en uiteindelijk was NAC kansloos. Ik had weer echt het gevoel terug van vroeger (eind jaren 60,  begin jaren 70) toen ADO structureel wekelijks de boventoon voerde.

Je merkt ook dat er bij het publiek iets leeft. Het zou toch schitterend zijn als ADO er in zou slagen om de belangrijke spelers voor langer aan ADO te binden. Ik vraag me af of je de kosten die hiermee gemoeid zullen zijn niet terug zal verdienen.

Uiteindelijk zul je wellicht een speler als Toornstra  niet kunnen houden, echter zijn (meer)waarde wordt ook bepaald door de status (de prestaties) van de club in zijn geheel. Daar zul je dus ook waarborgen voor moeten bieden door andere spelers te behouden. Per saldo kun je die kosten dan terugverdienen.

Maar goed, nu heb ik het alleen maar over de (toekomstige) zakelijke kant; want natuurlijk is het voor dit moment gewoon schitterend dat we succes hebben. Alleen: het smaakt naar meer en langer dan een jaar.

 

 

Zondag 21 november 2010 om 18:11 uur

pedro

Wat een fantastische overwinning, en dan ook nog met oogstrelend voetbal. Heerlijk om naar te kijken, misschien is ADO wel de meest voetballende ploeg van de eredivisie op dit moment. Lekkah hoah.

Zondag 21 november 2010 om 17:59 uur

KaleHans

Wat een heerlijke wedstrijd weer, Bulykin altijd beheerst en balvast en ziet alles.  Wesley als vanouds heerlijk op dreef, Pique alias Speedy Gonzales rent ze er allemaal uit.  Kubik altijd en eeuwig werkend en sleurend en gevaarlijk.  Immers speelt het seizoen van zn leven en Leeuwin heeft alles en iedereen in zijn zak.  Rado op het middenveld de grote regisseur met om hem heen de onvermoeibare Toornstra.  En dan niet te vergeten achterin het ijzersterke centrale duo Derijck en Kum waarvan de laatste ook nog bijna een doelpuntje nee kon pakken.  Coutinho had die paar ballen die hij ook moest hebben en dan de wissels.......... alsof er niet gewisseld was zo bleef de ploeg doorgaan en swingen.   Kortom een prachtig team onder leiding van dirigent v.d.Brom.   Wat een heerlijke middag weer, spelers en begeleiders..... bedankt, op naar Feijenoord!!!

Zondag 21 november 2010 om 17:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24