Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO overlegt met supporters over vakindeling


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 april 2008 10 reacties
De directie van ADO Den Haag gaat voor het nieuwe seizoen met de supporters in overleg over de indeling van de vakken. Dat valt te lezen op de website van de club.

“In de aanloop naar het nieuwe seizoen wordt met vertegenwoordigers van de diverse supportersplatforms uitvoerig nader overlegd over de indeling van de vakken”, staat in een bericht over veranderingen die voor de komende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn ingevoerd.

Tijdens deze wedstrijd en eventuele volgende nacompetitieduels is de kaartverkoopregeling voor de familievakken niet meer van kracht. Dit houdt in dat ook Club Card-houders voor de vakken N, O, P en T via TicketBox en de stadionkassa’s een kaartje kunnen kopen.

Reden voor het vrijgeven van de familievakken is dat TicketBox geen scheiding kan maken tussen (de rechten van) Club Card-houders en Seizoen Club Card-houders. Daarom is het niet mogelijk om alleen de Seizoen Club Card-houders van de betreffende vakken het recht te geven tijdens de play-offs voor deze vakken toegangskaarten aan te schaffen, meldt de club.

De verwachting is dat met name de middenvakken N, O en P aanzienlijk voller zullen zijn dan tijdens de reguliere competitie. De directie van ADO Den Haag benadrukt wel dat het vrijgeven van de familievakken tijdens de play-offs incidenteel van aard is en dat de supporters hieraan geen rechten kunnen ontlenen voor het komend seizoen.

Supporters met een Seizoen Club Card voor één van de familievakken, die prijs stellen op de ambiance die men gewend is, wordt aangeraden een toegangskaart aan te schaffen voor bijvoorbeeld het familievak op de Familie Tribune (vak T) of de buitenste vakken van de Haaglanden Tribune (bijvoorbeeld de vakken R en S).

Fans die voor de wedstrijd ADO Den Haag – Go Ahead Eagles al een kaartje hebben gekocht en nu van vak willen wisselen, kunnen in het stadion op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 hun plaatsbewijs omwisselen.

Reacties

ADOsexual

@ Mike

 

Precies, de meeste mensen willen gewoon rustig van het voetbal genieten. Het beleid van de club is er juist op gericht om al die mensen die nu niet komen juist naar het stadion te trekken en de harde kern moet je juist een eigen, afzonderlijke tribune geven. De Aad Mansveldtribune is daar ook voor bedoeld. Dát moet je sfeervak worden. Vroeger in het Zuiderpark zag je ook weleens mensen op Noord zitten die je anders nooit ziet, dat is storend. Iedereen weet wel wat ik bedoel als ik dat zeg... Lange zijde of achter de goal, maakt geen moer uit. Je kijkt in dit goed ontworpen stadion vanuit alle vakken prima in de wedstrijd. Het is juist een goed idee om de harde kern te voorzien van een eigen, afzonderlijke tribune. En eerlijk is eerlijk: de harde kern is een klein deel van je publiek, dus krijgt die de lange zijde niet. Zo simpel is het.

Woensdag 23 april 2008 om 16:03 uur

Mike

@Sjaak
Ik heb een hoop mensen zien staan maar niet meer dan een kwart. Het merendeel wil graag zitten. Respekteer dat ajb. Geen probleem als de middenvakken sta-vakken worden maar geef mensen de keuze om in de vakken daarnaast te gaan zitten.
Dinsdag 22 april 2008 om 22:04 uur

haagse tweeling

goede zaak eindelijk positief nieuws
Dinsdag 22 april 2008 om 21:19 uur

FCDH_M

FCDH de enigste club met een supporters vereniging als de onze, geen enkele andere club heeft zoiets, zulke supporters die alles voor de club over hebben..
Dinsdag 22 april 2008 om 19:01 uur

sjaak

De harde kern bij ADO is nog steeds de helft van het aantal bezoekers ADOSEXUAL. Je zag het tog tegen Volendam dat de helft van het stadion stond ongeveer. Geeft ook wel een kicke sfeertje zo in tegenstelling tot andere clubs waar ze alleen achter het go staan. Dit moeten we zo houden vind ik. Laterss
Dinsdag 22 april 2008 om 16:47 uur

FCDH_M

zkkr goed idee harde kern een appar deel, daht deel wat nu de Haaglanden Tribune heet ja.. lkkr lange zijde en laat die famillies maar op de aadmansveldtribune zitten lkkr agter het goal..
Dinsdag 22 april 2008 om 14:26 uur

ADOsexual

Aad Mansveld Tribune vind ik juist een goed idee. Die tribune was initieel ook aangewezen voor de harde kern seizoenkaarthouders. Wel ontspannen, want dan heb je al die meelopers/dagjesmensen niet om je heen. En je kan van achter de goal ook prima in de wedstrijd kijken. Zeker in dit stadion! dus ja... ik ben voorstander van achter de goal. Dat is ook de richting die de club op wil, de harde kern is maar een klein deel hé.. anders komt dat stadion gewoon nooit vol. als je meer mensen aan je wilt binden, meer seizonkaarthouders dan moet je de harde kern echt een eigen tribune geven en dát als sfeervak aanwijzen.

Wat ze slecht hebben geregeld is dat het uitvak naast de gezin/kids tribune is. Ik zie het al voor me, al die gestoorde Feyenoorders die al die kinderen de stuipen op het lijf jagen. Hadden ze anders moeten doen, prop maar lekker in een hoek of zo, maar NIET naast het kids vak..... Maarja, je kan het nog aanpassen, zodat je vanuit de zijkanten van het uitvak geen zicht hebt op de andere vakken zeg maar.
Dinsdag 22 april 2008 om 14:21 uur

34

TOT 14.00 KEN JE NOG EEN KAARTJE HALEN VOOR DE UITWEDSTRIJD VOOR EAGLES
Dinsdag 22 april 2008 om 12:39 uur

VAKKIE MIDDEN NOORD

LULULULULULULULULUL GOEIE ZAAK ALLEMAAL OP MIDDEN NOORD WEG MET ACHTER HET GOAL
Dinsdag 22 april 2008 om 11:48 uur

Fransje

Goede zaak.
Dinsdag 22 april 2008 om 11:42 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23