ADO pakt Cambuur met sprankelende 2e helft

24 januari 2016 6 reacties

ADO heeft drie lekkere punten gepakt in de wedstrijd tegen Cambuur.

Na een slappe eerste helft, inclusief tegendoelpunt, werd het in de tweede helft smullen voor het Haagse publiek.

Met Ludcinio Marengo als extra aanvaller ging er na rust gelijk veel dreiging uit van de ploeg van Henk Fraser.

Daarbij brak het Haags kwartiertje al in de eerste 15 minuten van het tweede bedrijf aan. Mike Havenaar scoorde twee keer en had ook nog een hattrick op zijn slof en hoofd. Hij miste net, zoals ook een mooie kopkans voor Edouard Duplan verloren ging.

Naarmate de tijd vorderde beleefde de Haagse verdediging nog wat benauwde momenten. Maar de overwinning werd uiteindelijk toch uit het vuur gesleept. Daardoor staat ADO met 23 punten uit 19 wedstrijden nu op een elfde plaats staat.