Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO pakt PSV


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 februari 2011 31 reacties

Het seizoen wordt steeds mooier voor ADO Den Haag. Zaterdagavond verraste de succesformatie van John van den Brom door PSV in eigen huis met 1-0 te verslaan.


Hoe bijzonder deze zege is, blijkt wel uit het verleden. Het is maar liefst veertig jaar geleden dat de residentieclub in Eindhoven wist te winnen. De laatste keer dat er zelfs maar een puntje werd meegenomen is meer dan dertig seizoenen terug.


PSV was de eerste helft nog wel wat sterker, maar kwam dankzij Coutinho en Orlando Engelaar niet op voorsprong. Wat vooral opviel voor rust waren de opstootjes en het aanstellerig gedrag van bepaalde Eindhovenaren.


Na de rust kwam ADO Den Haag beter in de wedstrijd. Er waren over en weer wat kansjes en het duel leek met een gelijkspel te eindigen.

 

Gelukkig brachten de Haagse jongens hier verandering in. Diep in de blessuretijd leidde Vicento een aanval in waaruit Wesley Verhoek uiteindelijk kon scoren. De rechstbuiten beleefde hiermee zijn tweede hoogtepunt van dit seizoen, in november was hij ook al verantwoordelijk voor de overwinning in Amsterdam.


Dankzij deze zege is ADO Den Haag gestegen naar de vijfde plaats in de eredivisie en AZ en Roda JC gepasseerd. AZ verloor deze avond van Excelsior. De club uit Kerkrade heeft zondag nog wel een wedstrijd te goed.
 

Reacties

ome john

en we worden kampioen    kampioenen kampioenen ado

Dinsdag 8 februari 2011 om 21:12 uur

De Oplossing

En 010 speelt volgend jaar bierliga, als ze al niet failliet gaan daarzo :P

Maandag 7 februari 2011 om 23:27 uur

De Oplossing

Als het Haagse bedrijfsleven nu niet instapt en ons wat volgend jaar betreft besodemietert (lees: dat we al onze spelers kwijt zullen raken omdat er geen geld is om ze te houden/kopen), dan zeg ik: willen de bommengooiers opstaan? Verraad en dolkstoten in de rug tolereer ik geen seconde. Gestoord dat een Aegon hoofdsponsor is van 020 en niet van ons!

Maandag 7 februari 2011 om 23:26 uur

Wndr

BRILJANT

Dit is allemaal een grote grap... en ik hoop dat de grap nog een paar jaar blijft voortduren!

Maandag 7 februari 2011 om 20:07 uur

depressivo

Hier kan ik niet tegen. ADO kampioen van de eredivisie. Van der Brom naar Real Madrid. Zij willen nu ook wel weer eens kampioen in de primera division worden. John zal ze het vertrouwen geven. Toornstra naar Liverpool want zo'n middenvelder is goud waard. Verhoek naar Chelsea, een goede voorzet is heel veel waard. Derijck naar Bayern München, zonder hem worden ze nooit "meister". Kubik naar Ajax. Moet weer allemaal tegen weggeefprijzen. Volgend seizoen slaat de financíële malaise voor de laatste maal keihard toe en ziedaar ADO speelt weer degradatievoetbal. Halen Wetzel weer van stal en de hele nachtmery van de afgelopen seizoenen begint opnieuw met deze keer het heuze verdwijnen van deze prachtige club. O oh, wat een ellende. Hoe moet dit nu toch verder?

Maandag 7 februari 2011 om 16:31 uur

patrick

oh oh den haag, mijn goede clubbie achter de duine! met Verhoek, Toornsa en de Rijk. Oh Oh den haag, ik zou geen punten willen ruilen, meteen gaan huilen, als wij geen europaatje waard zijn!

Maandag 7 februari 2011 om 16:29 uur

ome john

als psv 2x verlies entwente worden wij gewoon kampioen

en dat werd tijd  hoi

Zondag 6 februari 2011 om 19:21 uur

ggf

Elke week een stukkie meer vertrouwen.

Wat zal het toch schitterend zijn als de successen beloond gaan worden, niet alleen met een hoge plek op de ranglijst, maar vooral ook wanneer de successen leiden tot financiële continuiteit en in het verlengde hiervan tot sportieve continuiteit.

Het zou toch doodzonde zijn wanneer het huidige succes - naar de toekomst toe - niet gecontinueerd en mogelijk zelfs verder uitgebouwd zou kunnen worden. Wat denk ik heel belangrijk is, is verlenging van het contract met vd Brom. Eindelijk een fatsoenlijke iemand die (kennelijk) zorgt voor een prima werkklimaat (spelers geven dit aan). Daar ligt denk ik de basis. Verder is het natuurlijk belangrijk dat er middelen worden gevonden om de nu "dragende" spelers te behouden dan wel financieel dusdanig te laten renderen dat hiermee volwaardig en verstandig geherinvesteerd kan worden.

Je ziet volgens mij overigens nu al duidelijk tekenen dat de zg grote clubs (Ajax / PSV) niet zo heel veel meer "in de melk hebben te brokkelen". Ook hun bedrijfsvoering staat behoorlijk onder druk; prima voor de ontwikkeling van de andere clubs (ADO, Utrecht, Twente etc).

Zondag 6 februari 2011 om 17:43 uur

Taki

@HENK, NToko had gisteren zijn debuut! Denk toch dat volgende week Kum er gewoon weer staat.

Zondag 6 februari 2011 om 13:45 uur

the-ant

 

ow ow ow wat een mooi seizoen,eerst die neuzen en nu psv!

 

helemaal happy!

 

still nobody likes us,butt w'r gettin bettah and betah!

 

 

ado brabant

Zondag 6 februari 2011 om 12:03 uur

busje57

mannen gefeliciteerd 1 ding is duidelijk geworden al kost hij miljoenen DE rIJCK MAG NOOIT WEG wat een leider blij dat de rest van europa slaapt gauw laten tekenen jhonno.

Zondag 6 februari 2011 om 11:13 uur

HENK

plaats 1 t/m 7 dacht ik. en als 1 van hun ook de beker wint dan geeft plek 8 ook recht op deelname aan play-offs.

 

is leeuwin geschorst tegen vvv ? dat betekent dan het debuut voor n'toko wss.

Zondag 6 februari 2011 om 11:10 uur

Ado Willem

Kan iemand mij vertellen,welke plaatsen rechtstreeks toegang geven voor de euroleague ! alvast bedankt!!!!!!

Zondag 6 februari 2011 om 09:45 uur

pipo de clown

waarom lees ik niets over de geweldige onderschepping van pique?

daar kwam wel de russ van vicento uit voort!

 

hulde voor het gehele team, ik gaat maandag weer vrolijk aan het werk tussen gasten uit 010 en 020. mijn week ken echt niet meer stuk, dat ik dit nog mag meemaken.

 

mijnouwe heer had er in de ochtend nog over, jongen zei ie, dit gaat na 40 jaar een mooie dag worden, waarop ik zei dat dit al mijn mooiste seizoen sinds jaren is. die ouwe had een vooruitziende blik en dat het nog niet uit is..................

 

jongens en meiden, we zien mekaar weer in europa, zal toch niet waar wezen dat ik droom. en als ik droom, maak me aub niet wakker..........

Zondag 6 februari 2011 om 09:20 uur

ADOFAN075

TOPPIEEEEE.........VAN HARTE GEFELICITEERD MET DE OVERWINNING JONGENS.

Zondag 6 februari 2011 om 08:58 uur

Kenner

T'is toch onbestaanbaar dat Van Marwijk nog steeds niet in Den Haag gesignaleerd is voor Verhoek en Toornstra??? Wie nu nog steeds niet ziet dat zij in de basis van oranje horen, heeft stront in z'n ogen, of heeft z'n kop ronduit ziekelijk in de reet van "de losersgeneratie" V/d Fart, Sneijder, Robben en al die andere bewezen net-nieters. Kleur oranje eens groengeel ipv met dat eeuwige roodwit waar het al vele jaren niet mee lukt. Als je in zo'n korte tijd groeit en 020 en PSV klop geeft, dan bewijs je gewoon dat je een visitekaartje als hofleverancier van het Nederlands elftal toont. Je kunt niet langer om ons heen Bert! Je schoonzoon en z'n knikkervriendjes zijn lang en breed passé. Voetballes wordt tegenwoordig in DEN HAAG gegeven. Dus we zien je vanzelf wel verschijnen....

Zondag 6 februari 2011 om 00:11 uur

Dronten

Geweldig dit !!!!!



Allemaal van harte gefeliciteerd.





Groet ADO supporters groep/ Flevoland
 

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:52 uur

Kobus Tokus

Wat een magistraal jaar, je veegt 020 van de mat en haalt ook 3 punten op bij de titelkandidaat in Eindhoven. De Giant is 100% opgestaan. Als de belangrijke spelers vast kan houden en afstoot wat je niet nodig hebt ben je volgend jaar een kandidaat om de titelstrijd. Kijk naar de rest van het programma en je weet dat wij gaan absoluut Europa in gaan. Alleen een [thuis]wedstrijd tegen het lastige Twente rest nog. Voor 020 (die pakken we thuis ook op zeker), 010 (is het niet uit, dan zeker wel thuis) en AZ (uit...) ben ik echt niet bang. De rest kunnen we allemaal aan (JA, thuis tegen Groningen lukt ook!). We kunnen -op basis van het resterende programma- dit jaar dus op zeker 3de worden of zelfs 2de. Als er zich NOU geen grote sponsors komen aandienen dan.... komt die ooievaar op de Vijverberg dus never nooit meer terug hé  !!!!!!

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:43 uur

Der Rudy

Wat is dat genieten. Vooraf sprak Studio Sport zelfs van een topwedstrijd. Nou dat is het ook geworden. 

 

De klasse van dit team is dat ze negentig minuten gedisciplineerd blijven voetballen. Ze blijven hun taken uitvoeren en hun kansen afwachten. En dan razendsnel met een paar spelers naar voren. 

 

Kan niet wachten tot de volgende week. Thuis tegen VVVVVV.

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:23 uur

aadche

Het hele team en staf gefeliciteerd!!

Dit jaar alleen bij feyehoord verloren, opmerkelijk want daar wint iedereen dit jaar. Kunnen we dat mooi recht voetballen in het aad mansveld stadion..

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:20 uur

hansepans

Maar wat is die Toivonen een griezel zeg   

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:12 uur

hansepans

GEWELDIG!!!!!  begin zolangzamerhand blij te worden met Vicento... wat een klasse voorzet

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:10 uur

MiG

Echt ongelooflijk; wat maken we allemaal mee en wat staat ons nog allemaal voor moois te wachten?!?!?

Zaterdag 5 februari 2011 om 23:05 uur

decubaan

Ben helemaal emotioneel, zijn er al mensen onderweg naar het stadion? Denk dat ik iets te veel borreltjes op heb om te gaan. Godverdomme laten we hier van genieten. Jens wat genieten we van je. Wesley wat ben je toch een irritant mannetje, but we love you. Timotij de man van de wedstrijd, Toivonnen lange pleuris ijspegel. Oke ik neem er nog maar 1. Pinkt weer een traantje weg......

Zaterdag 5 februari 2011 om 22:54 uur

Mitchel

heerlijk gevoel dit:D.

Zaterdag 5 februari 2011 om 22:53 uur

KaleHans

't hele team een compliment, vooral Toornstra die bleef maar rennen!!!    PSV was wel wat sterker maar echte uitgespeelde aanvallen waren er niet dankzij...... onze ijzersterke verdediging.

Mooie bal van Vicento trouwens.....

Zaterdag 5 februari 2011 om 22:31 uur

The Treb-070

check teletekst . . . . 5de plaats !

Zaterdag 5 februari 2011 om 22:25 uur

The Treb070

Het is het jaar van de Ooijevaar !

Kan voorlopig niet meer op mijn buik slapen!

Zaterdag 5 februari 2011 om 22:20 uur

mama van 2

we moesten wel winnen al was het alleen al om toivonen te etteren.

wat een kneus is dat zeg:d

(Y)duim omhoog voor leeuwin die mepte hem ff tegen de grond:d

Zaterdag 5 februari 2011 om 22:10 uur

Sander

Klasse resultaat voor hard werken tegen nare mannetjes!!!!! Da green-yellow party continues!

Zaterdag 5 februari 2011 om 21:59 uur

friuli

Vincento super scherpe voorzet bij die goal!

Veder man van de wedstrijd>>>>Derijck

Haalt 2x een super gevaarlijke aanval van psv eruit !

Zaterdag 5 februari 2011 om 21:56 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25