ADO pakt verrassend punt tegen PSV

13 februari 2021 7 reacties

ADO Den Haag heeft in de extra tijd een punt veroverd in de wedstrijd tegen PSV.

De ploeg van Ruud Brood was het hele duel de onderliggende partij tegen de veel betere Eindhovenaren, maar sleepte er toch nog een remise uit: 2-2.

In de eerste helft zorgde Bobby Adekanye tegen alle verhoudingen in voor de 1-0. Hij speelde zich goed vrij en schoot droog in de hoek.

Doelman Martin Fraisl hield de residentieclub meermalen op de been met geweldige reddingen en voor de openingstreffer schoot PSV een strafschop over.

In de tweede helft maakte ADO aanvallend opnieuw geen vuist en viel de 1-1 al na ruim vijf minuten. PSV kwam een kwartier voor tijd ook nog op 1-2 na een flater in de Haagse verdediging en twee keer werd ook nog de lat getest door de Eindhovenaren.

Op het eind zette ADO wat meer aan en scoorde Michiel Kramer met een knappe omhaal de 2-2. ADO juichte en PSV stond vol ongeloof te kijken.