Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO puntloos uit Arnhem


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 april 2012 19 reacties

ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen Vitesse niet kunnen winnen. De ploeg van Maurice Steijn liep in de tweede helft tegen een tegendoelpunt aan en kon daar niks meer tegenover stellen.


De residentieclub speelde met minder pressievoetbal dan afgelopen week tegen FC Groningen. Desalniettemin was het niet veel zwakker dan de tegenstander uit Arnhem.


ADO Den Haag had in de eerste helft via Vicento de score moeten openen, maar de linkeraanvaller schoot op de lat. Vitesse speler Ibarra was in de tweede helft wel trefzeker. Ondanks een alles-of-niets-poging van Steijn in de laatste minuten, bleef het bij 1-0.

Lees meer over

Reacties

JaapVD

Immers is niet geschorst, Ammi si terug, dus normaal gesproken is dit tegen Feyenoord de opstelling:

Coutinho;Ammi,Omeruo,Horvath,Supusepa;Vissr,Toornstra,Chery;Smolarek,Immers,Vicento.
Maandag 16 april 2012 om 21:07 uur

ADO Boy

Als je om een niets een speler voor een tijdje wegstuurd , ja daar kan je wel eens spijt van krijgen en dan moet je er één opstellen die er geen hout van kan .
Als je maar je vriendjes (Chery )blijft opstellen zal je weinig wedstrijden winnen .
Als je een oude dikke speler(Ali) de voorkeur geeft boven jong talent .
En daarom sta je 15de , en ben je in mijn ogen een hele slechte trainer maar heb je het geluk dat er nog een hele dikke (Beyersbergen) bij de club rondloopt die er geen balle van snapt !!!!!!!!!!!!!
Maandag 16 april 2012 om 16:32 uur

Tja

Als je redelijk vleugellam bent, geen spits hebt die een bal er in kan leggen wordt het improviseren met het materiaal dat je wel hebt.
Ben het met @Tedje eens het is een onstabiel team met veel spelers op de voor hun verkeerde positie, door een dwaas aankoopbeleid.
Je kunnen kiezen zonder echte vleugelspitsen te spelen, alleen met Vicento in de spits en Smollarek daarachter.
Chery Immers en Toornstra als aanvallende middenvelders, waarbij Chery en Toornstra om beurten op de li- en r- vleugels verschijnen.
Rado als terminator/voorstopper en daar achter Supusepa Horvath Kum Omuru en als sluitpost Coutinho.
En dan niet spelen als oude wijven maar mannelijk de beuk der in zonder dwaas te gaan schoppen of idiote tackles met gestrekt been. Dus gedisciplineerd je directe tegenstander slopen.
Maandag 16 april 2012 om 12:25 uur

supporter 4-life

vicento ken letterlijk NIET voetballen gewoon snel lozen die kleuter en immers NIET opstellen die gaat nooit ze best doen tegen zn toekomstige kakkerlakken club denk dattie een tatto van een badkuip vol met kakkerlakken gaat zetten zou m goed staan verder echt een kutwedstrijd bang om te voetballen en wat een misser van die kleuter toch ongeloofelijk hoe hij voetbalt<vincento> mooiste van ado was toornstra op de lat dat was alles vicento eruit elbers maar op zijn plek rado in t midden en toch maar verhoek in de spits gewoon een spits in de spits en vicento en chery terug naar de ffies wat een kleuters en oja omeruo misschien als rechtsbuiten was de enige die wou aanvallen wat is die toch goed en gouthino was ook lekker bezig behalve die 1ste bal geloof ik die ie dacht met 1 hand te pakken toen wist je gelijk dat ado niet voor de winst ging volgend seizoen een heel ander 11tal anders degradeer je gewoon
Maandag 16 april 2012 om 11:57 uur

MiG

@KH: Volgens mij is het de 8ste gele kaart voor Immers, dus niet geschorst
Maandag 16 april 2012 om 11:45 uur

Tedje

Blijf erbij, de selectie hangt als los zand aan elkaar. Geen buitenspelers, twee van oorsprong centrale verdedigers als backs (Omeruo en Supusepa), Ali die helemaal niets te zoeken heeft in het veld, en alleen maar aanvallende middenvelders of spitsen in je team. Het feit dat je met Lex in de spits moet spelen zegt gewoon genoeg. Vicento is ook geen linksbuiten, hij is een spits in een 2 spitsen systeem die om een balvaste spits heen moet bewegen, dus ook geen buitenspeler. Zelfde geldt voor Smolarek. Alleen Elbers is een echte buitenspeler, maar die moet nog veel leren en wordt continue beledigd door de coach, doordat ie Ali de voorkeur geeft!
Maandag 16 april 2012 om 11:34 uur

Hmmm

Ik ben bang dat Steijn toch achterin kiest voor Omeruo, N`Toko Horvath en Supusepa en Ammi op de bank (hij is niet meer geschorst).

Zelf zou ik met de volgende opstelling beginnen: Coutinho, Ammi, Omeruo, Horvath, Supusepa, Toornstra, Visser, Chery, Smolarek, Vicento, Elbers.
Visser heeft het gewoon degelijk gedaan afgelopen 2 wedstrijden en de alternatieve op het middenveld voor Chery zijn er volgens mij (bijna) niet??? Rado(die op het moment ook niet zo in vorm is) en Mulders zijn meer controlerend dan aanvallend.
Maandag 16 april 2012 om 09:59 uur

KaleHans

@MIG, Immers is weldegelijk geschorst, dus dat wordt voor Steijn weer puzzelen in de spits/middenveld.
Maandag 16 april 2012 om 08:57 uur

MiG

@Adowoman: Immers is volgens mij niet geschorst. Kum is waarschijnlijk nog afwezig ivm zijn blesssure en Ammi ivm zijn schorsing. Dat betekent dus dat N`Toko weer in de basis begint, wat weer betekent dat je misschien beter zelf voor een leuk cadeau voor je oudste kunt zorgen
Maandag 16 april 2012 om 05:29 uur

Adowoman

PS. volg. week is mijn oudste jarig op 22 april. Zijn naam wordt genoemd in het stadion enne ik verwacht dat de jongens van ADO zo goed gaan spelen dat ze mijn zoon een extra leuke dag bezorgen!!!!
Zondag 15 april 2012 om 23:05 uur

Adowoman

Pffff, was er ook. Jongste zoon liep op (met Immers)... Prachtbeelden gefilmd van het oplopen daar we helemaal naar de spelerstunnel konden lopen. Mike van Duinen, Ahmed Ammi en Ramon Leeuwin zaten achter ons op de tribune en daarmee hield de plesante wedstrijd wel op... Ergernissen alom en voornamelijk Couthino deed wat hij moest doen, zijn doel schoonhouden en mooie reddingen laten zien. De rest... Immers kreeg geel dus die is er, volgens mijn oudste, niet bij volg. weekend. Komt hem zeker goed uit tegen Feyenoord. Hoeft hij niet te spelen tegen zijn a.s. club...

Was gezellig cluppie mensen in de bus...Enne Kees, misschien gaan de jongens en ik ook naar VVV
Zondag 15 april 2012 om 23:03 uur

Kobus Tokus

@KH Normaliter ben ik ook voorstander van Chery, maar wat is dat een KLIER zeg de laatste tijd! Eraf zou ik zeggen.... Net als Visser, die is gewoon dramatisch. Ik vind ook dat we Mulders eigenlijk gewoon moeten houden. Die is technisch en fysiek onvergelijkbaar beter dan Visser, dus waarom zou je hem dan niet eigenlijk in de basis zetten? Hij verzaakt ook nooit en traint altijd erg professioneel! Er gaat ook veel meer dreiging van hem uit dan vanuit visser.

Volgende week 3-4-3 ruit (ik blijf daar op hameren en zal dat ook altijd blijven doen);

Coutinho;

Liefden, Omeruo, Supa;

Mulders, Rado<, Immers>, Toornstra;

Charlie/Ebi, Ebi/Charlie, Stanley
Zondag 15 april 2012 om 22:40 uur

KaleHans

Chery in vorm mag van mij best wel egoistisch zijn..... maar Chery is niet in vorm en moet dus gewoon lekker in dienst van het team spelen.
Achterin volgende week dus maar Omeruo naast Horvath en Ammi op rechts want de blessure van Kum blijkt toch ernstiger te zijn dan eerst werd aangenomen.
Zondag 15 april 2012 om 22:23 uur

JaapVD

Uitwedstrijden voor ADO zijn dit seizoen een ramp. De paar wedstrijden die zijn gewonnen waren meer geluk dan wijsheid. Dit grote verschil tussen thuis en uit toont weer eens aan wat een zwakke coach Steijn is. Vandaag zaten we weer met zijn ego-ingreep door Ammi te schorsen. Gevolg was dat N`Toko moest spelen. Normaal had Ammi rechtsback gespeeld en Omeruo in het centrum. Verder wordt het eens tijd dat Chery uit de basis wordt gehaald. Deze jongen begrijpt niet helemaal dat voetbal een teamsport is. Dieptepunt was zijn "fantastische" korte corner recht in de voeten van een tegenstander. Steijn grijp eens echt in, man. Wees een kerel.
Zondag 15 april 2012 om 22:15 uur

cadaverdog

Ja n`toko volgens mij had luknix het nog beter gedaan, en wat beziet in gods naam die cherry denk i nou echt dat hij de man is waar alles om draait ik vin het kwa voetballer een leuke speler zou wat kunnen worden maar gvdwateen ego lul speel eens over lijkt wel een mini Fje
Zondag 15 april 2012 om 21:23 uur

ado1997

Jammer van vandaag, volgende week beter !
Zondag 15 april 2012 om 21:23 uur

KaleHans

Ibarra - ADO 1-0 er was maar 1 verschil tussen de twee ploegen en dat was Ibarra. En......... NToko... als het voor iemand nog niet duidelijk was dat hij bij ons niets te zoeken heeft dan is dat nu wel het geval denk ik.......
Zondag 15 april 2012 om 20:48 uur

g

Was idd Toornstra. En als je Boussabon en J Verhoek erin moet brengen als een `alles of niets` poging, is het niet vreemd dat je op plek 14 staat.

Visser viel me trouwens (opnieuw) wel mee.
Zondag 15 april 2012 om 20:17 uur

MiG

Volgens mij schoot Toornstra op de lat (weet het wel zeker want ik stond in het uitvak en het was in onze richting) In de 2de helft had Vicento wel een mogelijkheid, maar hij sprong als een wilde op de bal af, ten minste zo zag het er uit vanuit het uitvak. Verder was het zo een beetje alle aanwezige DH supporters een raadsel dat Chery maar door mag gaan met zijn eigen wedstrijdjes spelen. Hij wil de bal maar hebben en als hij de bal afgeeft wil hij die zsm weer terug. Corners wil hij bij voorkeur kort nemen zodat hij de bal meteen weer terug krijgt, waardoor hij zelf weer kan proberen op doel te schieten. En Steyn zit erbij en kijkt ernaar
Zondag 15 april 2012 om 19:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25