ADO sleept winst uit het vuur tegen Sparta

18 december 2016 13 reacties

ADO Den Haag heeft zondagmiddag tegen Sparta drie hele belangrijke punten gepakt.

De ploeg van Zeljko Petrovice versloeg de Kasteelclub met 1-0. Een opsteker in de moeilijke periode waar de club zich momenteel in bevindt. ADO kan met een enigszins opgeheven hoofd de winterstop in.

Vooral in de tweede helft was er genoeg te beleven in het Kyocera Stadion. De Haagse formatie werkte hard voor elkaar om op die manier Sparta onder druk te zetten.

Na 57 minuten kwam ADO op voorsprong. De ijverige Gervane Kastaneer stuurde Ruben Schaken alleen op de keeper af. De rechtsbuiten gaf de bal aan Sheraldo Becker die zijn eerste treffer voor ADO maakte.

ADO verdedigde de voorsprong met succes. Dit ging wel ten koste van Hector Hevel die moest herstellen wat hem twee gele kaarten opleverde.

De opluchting was groot toen het Haagse tiental er met de winst vandoor ging. Niet alleen gingen de supporters op de tribunes uit hun dak, ook op het veld en in de dug-out werd uitbundig feest gevierd.

Haagsicoon

@janvele Zekers heel bijzonder is maar net hoe je het allemaal bekijkt de keeper heeft het elftal gered zo moet je het gewoon zien en daar wordt hij ook voor betaald.
Maandag 19 december 2016 om 17:16 uur

janvele

@Haagsicoon
Een bijzondere uitleg m.b.t. MotMatch.
Maandag 19 december 2016 om 15:38 uur

Haagsicoon

@janvele Vraag me af of je de wedstrijd wel hebt gezien en Setkus heeft voorkomen dat het niet gelijk werd of zelfs erger dus ja de man van de wedstrijd.
En man of the match daar staat niet bij dat je beste bent
@KaleHans Je hebt gelijk ik had ook veel eerder Becker en Hevel gewisseld maar ach we hebben 3 punten en was minder schor dan de rest haha.
Maandag 19 december 2016 om 14:35 uur

KaleHans

Je hebt inderdaad gelijk haagsicoon wat betreft de wissel van vd Heijden voor Becker, maar die had ik er allang vanaf gehaald. En wat betreft Duplan vind ik nog steeds dat hij Hevel er eerder af had moeten halen voor Duplan. En RF, ik was er weldegelijk hoor, ik schreef sneller dan dat ik dacht , ook ik ben nog altijd schor!
En jan, ondanks dat Setkus misschien meer ballen klemvast had moeten hebben heeft hij wel de 0 gehouden en daar gaat het tenslotte als keeper toch om? ouwe zeurpiet!
Maandag 19 december 2016 om 13:59 uur

janvele

Setkus de beste man van de wedstrijd?! Deze Setkus kroket, die de fouten van hemzelf herstelt, als de beste man van de wedstrijd kwalificeren is een lachertje. Deze speler moet eens proberen ballen te vangen.
Maandag 19 december 2016 om 12:08 uur

Haagsicoon

@RF Zo heeft iedereen een andere kijk op een wedstrijd de een vind het goed en de ander vind het matig of niets en dat heeft niets met stoned en dergelijke te maken.Maar sommige zijn heel snel tevreden en denken dat het lek boven is na een gewonnen wedstrijd.
Zondag 18 december 2016 om 23:15 uur

Daily Shorts

Tis dat die rode kaart viel, maar ik had nog wel beetje gehoopt op Schouten als invaller
Zondag 18 december 2016 om 20:58 uur

RF

Wat een suffe reacties..volgens mij was min 50% van de personen of stoned vanmiddag of niet in t stadion die wat schrijft..!

Ik ben nog schoor...alles d`r op en d`r aan en 3 punten. Doe mij d`r nog maar 9 thuis zo!
Zondag 18 december 2016 om 20:29 uur

Haagsicoon

@KaleHans Heb je wel goed gekeken v/d Heijden kwam er in voor Becker en Kastaneer werd later gewisseld voor Duplan toen Hevel er af ging met rood.

Wederom een matige wedstrijd maar blij met de 3 punten want die waren echt effe nodig.En die Becker wat was die gozer slecht zeg en Setkus heeft minimaal een gelijk spel voorkomen.
Zou proberen in de winterstop Havenaar te verkopen aan een club in China en een goede middenvelder halen met alle respect voor Hevel en El Mahdioui ga je de slag op het middenveld ook niet winnen helaas.
Zondag 18 december 2016 om 20:05 uur

KaleHans

Eindelijk weer is (vooral de 2e helft) een vechtmachine gezien. Absoluut niet mooi en sprankelend en vooral een achterin schutterende verdediging!!! Met dank aan vooral Setkus een broodnodige overwinning zo voor de winterstop.
En die Becker heeft het geloof ik nodig dat hij wordt uitgefloten en uitgejoeld voordat hij is wat laat zien, en dan erger ik me kapot dat hij na zijn doelpunt nog naar Noord loopt en zijn naam wil horen........... alsof dat doelpunt zijn vertoonde spel tot nu toe goedmaakt.
Nou voor mij niet dus, toegegeven wel een belangrijk doelpunt maar van een jongen die met zoveel tamtam is binnengehaald en die zo`n grote bek heeft verwacht ik veel meer!!!!
En dan weer dat achterlijke wisselbeleid van Petro, san Roman voor Kanon begrijp ik nog enigsinds maar v.d.Heijden voor Kasteneer...... haal dan de slechtste man van het veld (Becker). Maar vooral 10 minuten voor tijd Duplan pas inbrengen............... Dat had Petro veel eerder kunnen doen voor Hevel die de 2e helft op het randje speelde met al een gele kaart. Maar goed, allemaal achteraf gel#l, 3 punten in de zak en daar zijn we achteraf maar wat blij mee!!!!!
Zondag 18 december 2016 om 19:04 uur

Jos_Luguber

Ik heb met samengeknepen billen gezeten. Maar de winst is verdiend!
Zondag 18 december 2016 om 18:58 uur

Hajee

Derijgers, DAT IS CONTRAPRODUCTIEF WAT JIJ ZEGT....grow up.
Zondag 18 december 2016 om 18:57 uur

Derijgers

Petropipo ging na het doelpunt van Becker,amokan maken tegen het publiek achterhem op de tribune. Zij hadden hem al enige verwensingen naar zijn hoofd geslingerd omdat Becker diverse kansen en balbehandeling op zeep had geholpen.Zijn opstelling was dramatisch,en technische van dramatisch niveau, hij heeft het geluk vandaag aan zijn kant,hoop dat hij na de kerst zijn contract niet verlengd wordt.
Zondag 18 december 2016 om 18:45 uur