Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO sluit familiedag af met nederlaag


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 juli 2009 16 reacties
ADO Den Haag heeft de laatste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen verloren. Tegen de Bulgaarse bekerwinnaar PFC Litex Lovetsj werd het 0-4.

Het Haags Bakkie stond vandaag in het teken van de jaarlijkse open dag. Het vriendschappelijke duel diende ter afsluiting van de festiviteiten. Niflore (2x), Da Silva en Milanov waren de doelpuntenmakers in deze wedstrijd.

Ondanks de nederlaag is er toch nog goed nieuws te melden. Christiaan Kum en Ahmed Ammi maakten vandaag hun rentree in de hoofdmacht van de residentieclub. Beide spelers kampten met blessures. Ammi werd in juni nog geopereerd aan een los stuk bot onder de knie.

ADO Den Haag is nu klaar met oefenen met moet volgende week voor het echie spelen. Op zondag 2 augustus om 14.30 uur staat de eerste competitiewedstrijd tegen NAC Breda op het programma.

Reacties

Beul

Een van de eerste voortekens van opnieuw een seizoen van hartaanvallen, frustratie, degradatievoetbal, wedstrijden in de laatste minuut verliezen, was de wedstrijd tegen de werkloze profs. Zelfs al zijn alle routiniers er niet bij dan nog moet ADO van zo\`n groepje voetballers kunnen winnen. Ook de wedstrijden tegen 1e divisieploegen waren niet hoopgevend. We moeten realistisch zijn, er is geen geld en niemand blijft geld in een bodemloze put gooien, het is al een wonder dat we nu niet in de 1e divisie spelen want degraderen gaat dit jaar toch echt gebeuren. De familiedag straalde geen vertrouwen, geen frisheid uit. Bij de wedstrijd begon dat diaree gevoel van vorig seizoen weer. Geen idee hoe de stemming bij de officials van de club is maar ik vermoed niet best. Ik maak me in ieder geval klaar voor weer een seizoen van ellende en het dragen van de rode lantaren met alle gevolgen van dien. Alleen een rijke oosterling zou de club kunnen redden.
Vrijdag 31 juli 2009 om 22:29 uur

denhaag!!!!

opendag was al zwaar kloten was geen reed te doen lijk wel of het elk jaar minder word.
en dan denk je nou dan maar naar de wedstrijd gaan kijken maak de dag nog goed maar nee hoor de wedstrijd was net zo slecht als de rest van de dag zat ook helemaal niks in.
hoop dat waterman zondag fit is anders zie ik het zomber in met onze 4de keeper....
Maandag 27 juli 2009 om 17:16 uur

ko

Was een boutwedstrijd, waardeloze instelling. Hondstrouw publiek in hemd gezet door ADO spelers. Kan toch niet ?
Maandag 27 juli 2009 om 13:00 uur

leo

Waar moet dit heen,kunnen we nog verder zakken.
Wetsel komt er nog wat bij.
Ik ben er ook bang voor dat v/d kallen ze geld terug wil want het motorhuis wat van hem is bij kapot door de ressie en ook davo,maar laten ze het ons dan eerlijk zeggen want nu krijg je een beeld an we hebben de 9 de begroting 2 miljoen van elia en er gebeurt niks.
Bestuur geef ons openheid van zaken.
Want met hese en verhoek gaan we het niet redden die vallen over hun eigen beenen.
Zondag 26 juli 2009 om 15:17 uur

Vakkie P

Mannen, laten we de spelers nou afrekenen op wat ze in de competitie laten zien. We zijn er niet minder op geworden na vorig seizoen: iedereen een jaar eredivisieervaring, Buijs, DE Rijck en Powell er het hele jaar bij. Van den Bergh brengt wat extra\`s en er komt nog wel wat. Eerst moeten alle clubs nog aangeven wie er weg mag en dan kunnen we aan tafel.

Laat het in ieder geval niet aan ons liggen! Support our team!
Zondag 26 juli 2009 om 12:45 uur

kenner

Volgens mij wil v.d. Kallen zijn geld terug. Hij zit  o.a.bij Peugeot Davo en dat bedrijf heeft het door de crisis heel moeilijk. Ik kan anders niet begrijpen dat je met deze selectie het seizoen in wil. Waar zijn die 2 miljoen van Elia gebleven. Er moet een externe financier komen voor eventuele versterkingen. Premies voor spelers moeten worden ingeleverd. Ado zit in ernstige financiele problemen
Zondag 26 juli 2009 om 12:09 uur

fcdhh

wat was ut weer slecht niet eens een kans en dn segt wetzel wij hebbe geen verterking nodig nou dn sit er wel een steekie los,,,,,

Zondag 26 juli 2009 om 12:02 uur

busje57

een ware anti supporters actie dit is je trouwe aanhang en zoveel was er niet eens voor schut zetten compleet weggespeeld door mideelmatig cluppie.!!
en stoer om na 25 min verhoek de schuld te geven nee wat erin kwam word je vrolijk van een overgewicht uit westland die rijp is voor 3 klasse zaterdag als mee4 zit.
een record aan seizoenkaarten GEEN versterking een elftal wat een onsamenhangend geheel is en al moe is van handtekeningen uitdelen wedstrijdpremie afschaffen en puntengeld want dit zootje is ado onwaardig en WINT nog niet van een SUPPORTERSELFTAL op vakantie.
Seizoen moet nog beginnen en we hebben al weer 3 x voor schut gestaan oh ik vergeet 1 positief ding we hebben van LAAKKWARTIER gewonnen .
Maar ja bestuur is trots we hebben de meeste stadion verboden we zijn allemaal lief  en pikken zelfs dit en dat noemen ze een familiedag een begrafenis word je vrolijker van ado en wezel bedankt voor 40 jaar trouwe dienst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zondag 26 juli 2009 om 10:50 uur

HENK

ik zie toch wat positiefs... verhoek werd al gauw gewisseld... zou atteveld het eindelijk zien dat die pik absoluut niet meekan ? ? ?
Zondag 26 juli 2009 om 09:13 uur

jan_2

Slappe vertoning! Er wordt gezegd: "We zijn klaar voor het komende seizoen". Ik ben bang dat dit niet het geval is. Ondanks vele blesures zie ik spelers die niet eredivisiewaardig zijn rondlopen en ik constateer dat de selectie te smal is. Spelers die vorig jaar ook al rondliepen in de kleuren waar ze in ieder geval voor moeten vechten.
Zaterdag 25 juli 2009 om 23:18 uur

Boggelino

jullie zullen het wel zien tegen NAC!!

Dat is voor de punten, dat zijn de wedstrijden waar het om gaat!

Open dag was inderdaad een beetje saai. Ze kunnen nog een hoop leren wat dat betreft!!

Een lompe actie dat de nieuwe wedstrijdshirtjes nog niet te koop zijn........

Ik heb er alle vertrouwen in!!!

Waarschijnlijk alleen nieuwe aankopen erbij als er een externe geldschieter komt!

Denneboom is gebakken lucht, verdient veel te veel!!
Zaterdag 25 juli 2009 om 22:47 uur

haagsehoolie

was zo lekker positief de laatste tijd! maar helaas dit was een dramatische open dag!! Niets of slecht geregeld! Geen organisatie handtekeningen uitdelen snel en uur voor de wedstrijd kindren moesten maar opschieten want moeste ook nog voetballen ohja dat ook nog! Catering zoals altijd traag en slecht(beetje duur ook) moeten we ook nog eens betalen voor wedstrijd tijdens open dag!! Ook kinderen betalen en volle pond!! over de wedstrijd maar niet hebben want niet de moeite waard! Wachten volgende week maar af maar ben na vandaag wel erg geschrokken van zowel niveau van spelers maar zeker ook van de organisatie en de liefde voor de club! Die hebben wij wel maar onze beleidsbepalers ook? Hoop en bid om een keeper en linksback!!! Hoop dat over week moet toegeven dat vandaag niet zo erg was! was vandaag helaas den haag onwaardige open dag!!!
Zaterdag 25 juli 2009 om 22:15 uur

Peeeter

En Atteveld werd kwaad op de schijtrechter???
GVD de hele selectie naar een strafkamp sturen!
Een grote wanvertoning. Je hoeft van mij niet te winnen, maar dit slaat alles, op deze manier verlies je nog van een amateurclub, meer zeg ik er niet over stelletje amateurs!
Zaterdag 25 juli 2009 om 22:05 uur

pro fc

Het probleem van ado is het probleem van alle clubs in het rechterrijtje. Er zijn vaak geen goede vervangers bij blessures van belangrijke spelers. In het moderne voetbal zijn vleugelverdedigers vaak halve aanvalers. Een fitte Ammi en Pique geven het elftal balans. De vervangers voor hen doen hun best maar missen (nog?) het nivo. Jammer vind ik het wel dat er na het vertrek van Meric geen goede vleugelaanvaller is aangetrokken. Komend jaar zal het knokken worden voor ado,sparta,roda,heracles en willem 2 die ook een te smalle selectie hebben om de nacompetitie te ontlopen. Op zich niet verrassend, wel verrassend gezien de 9 de begroting in de eredivisie. In de winterstop zullen er wel 2 noodaankopen gaan plaatsvinden.

Zaterdag 25 juli 2009 om 21:28 uur

dennis

Wat een klote wedstrijd,totaal geen vechtlust.Hoop maar dat het tegen nac wat beter is.
Verder mag hopen dat er volgende week weer een echte keeper staat.Deze jongen kan er niks aan doen maar dit gaat echt niet.

Zaterdag 25 juli 2009 om 21:27 uur

peet

Geen motivatie, inspiratie, tranpiratie, DEGRADATIE.
Zo mag je een familiedag niet afsluiten. bah
Zaterdag 25 juli 2009 om 21:07 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24