ADO sluit karig seizoen af met winst

19 mei 2023 4 reacties

ADO Den Haag heeft het seizoen 2022/2023 afgesloten met een overwinning op Jong AZ.

De ploeg van Dick Advocaat was in Alkmaar met 2-0 te sterk voor de lokale beloftes.

Er gebeurde weinig vermeldenswaardig in dit duel. ADO kwam in de 32e minuut op voorsprong dankzij een goal van Thomas Verheydt. De spits eindigt ook dit seizoen als topscorer van ADO. Hij sluit af met veertien doelpunten.

Joël Zwarts verdubbelde vlak voor tijd de score en bepaalde daarmee de eindstand.

Door deze overwinning eindigt ADO dit seizoen op de 12e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Een seizoen waarin de Haagse supporters weinig werden verwend.