Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO sluit seizoen in mineur af


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 mei 2012 21 reacties

ADO Den Haag heeft ook de laatste wedstrijd van dit teleurstellende seizoen verloren. De groengele formatie ging thuis tegen De Graafschap met 5-3 onderuit.


De residentieclub kwam tijdens het doelpuntenfestijn drie keer op voorsprong. Charlton Vicento en Lex Immers waren hierbij de Haagse doelpuntenmakers. Na elke goal konden de superboeren echter steeds weer snel op gelijke hoogte komen.


Toen de teller bij de ploeg van Maurice Steijn op drie stokte, ging De Graafschap wel door met scoren en won de degradatiekandidaat met 5-3.


Na tien tegendoelpunten in twee wedstrijden zit het seizoen voor ADO Den Haag erop. Helaas werd in dit laatste duel de neutrale toeschouwer meer verwend dan de eigen aanhang.

Reacties

dick

Dramatische wedstrijd , wat een afgang. Zo ga je niet met je publiek om !!!!
Dinsdag 8 mei 2012 om 13:55 uur

Rikkie

sorry, NIET vergeten ...voor willen laten..
Maandag 7 mei 2012 om 20:24 uur

Rikkie

Ik zou m`n toekomstige waarde en salaris ook willen laten verkwanselen door een trainer die het elftal en de spelers slechter i.p.v. beter maakt; dit zal voor sommigen toch ook meewegen als ze moeten kiezen voor een vervolg op hun carriere.
Maandag 7 mei 2012 om 20:22 uur

bennyboy1960

er word hier maar get is het niet eens tijd tot er bij het bestuur aan geklopt word ook die zijn verandwordelijk voor dit drama. die trainer ken er niks aan doen KEN niet beter moet de welpen van laakkwartier onder zijn hoeden nemen!!!! er lopen zat trainers zonder club rond . dit drama hebben we volgend seizoen weer je ken halen wie je wil maar als ze niet goed gebruikt worden steijntje spelen we volgentjaar jup
Maandag 7 mei 2012 om 11:51 uur

Ballentent

Gaaaappp wat een K*T wedstrijd gisteren. Zo slecht en dan komt die ali ook weer het veld op Jezus wat een drama.
Steijn moet snel wegwezen, en het team heeft een bezem nodig of een borstel wagen om hun tranen weg te boenen na zo,n seizoen.
Ik hou zeker hoop voor volgend seizoen, alleen dan moet steijn pleite,
Maandag 7 mei 2012 om 11:35 uur

jaapie070

Tuurlijk moet er een andere hoofdcoach komen, maar bij ADO gaat het altijd wat traag dus we zullen zien
Maandag 7 mei 2012 om 10:46 uur

jaapie070

Zit wat waarheid in maar toch het gaat wel wat te ver
Maandag 7 mei 2012 om 10:46 uur

MiG

Ik kan me goed voorstellen dat iemand zijn scc opzegt. Ik hou mijn kaart omdat het precies mijn 10de seizoen als scc houder wordt (daarvoor ging ik af en aan via losse kaarten) dus dat vind ik ook wel weer geinig. Maar als het weer zo een schijt seizoen wordt weet ik nu al dat ook ik mijn laatste seizoen als scc houder inga.
Maandag 7 mei 2012 om 08:13 uur

Wes

@jaapie070
Ik vind het niet te ver gaan om de seizoenkaart op te zeggen, geen behoefte om te gaan betalen voor een stelletje lapzwansen. Dit team heeft het totaal verknalt wat er vorig jaar aan goodwill is opgebouwd. Ze moeten het vertrouwen weer terugwinnen van de supporters, vele stoelen zullen leegblijven tot ze het tegendeel bewijzen maar daar geloven de meeste niet in met zon tuinkabouter als trainer.
Zondag 6 mei 2012 om 23:14 uur

R.E.

Als Steijn een beetje zelfkritiek had, zou hij zelf een stapje (liever: een stap) terug doen, maar hij wijst in interviews vooral op het grote aantal tegenvallende aankopen die nog onder verantwoordelijkheid van Van den Brom zijn gehaald (Luksik, Mulders, Vogel). Toch is hij echt zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het halen van Boussaboun, het veel te lang handhaven van de falende John Verhoek en vooral het niet kunnen motiveren van zijn lamlendige en slappe team. Als er eens een keer agressie werd vertoond, was dat op een verkeerde wijze (Boussaboun tegen Ajax) of op een verkeerd moment (Visser tegen PSV). Dat laatste is misschien nog wel het ergste, want halverwege het seizoen, toen plaatsing voor de playoffs al onwaarschijnlijk was, heb ik er al op gewezen dat via de fairplayprijs toch weer Europees voetbal zou kunnen worden gehaald, maar dat onnodige en domme gele en rode kaarten dan wel vermeden moesten worden. Het was toen immers al duidelijk dat Nederland een grote kans maakte op een extra plek in de Europa League. Ook dat besef heeft Steijn duidelijk niet kunnen overbrengen op zijn spelers. Doodzonde, want dat had dit waardeloze seizoen toch nog kunnen redden!
Zondag 6 mei 2012 om 22:05 uur

Hmmm

Tja zoals meer mensen hier zeggen, aardige vent Steijn, maar wordt maar weer liever assistent... Al weet ik ook niet precies wie dan hoofdtrainer zal moeten gaan worden.
Maar ik vermoed dat hij toch nog een kans krijgt, hopelijk pakt hij die dan ook!!! Evaluatie niet alleen in de winterstop, maar ook na 10 wedstrijden ofzo.
Zondag 6 mei 2012 om 21:38 uur

arieopsafari

ach m steijn, dat is toch duidelijk. tactisch komt hij tekort en heeft de uitstraling van een kabouter. hij valt onder de noemer goedkoop is duurkoop, want toornstra is geen euro meer waard en van talentontwikkeling heeft ie nog nooit gehoord. kan misschien goede assistent zijn, maar meer niet
Zondag 6 mei 2012 om 21:33 uur

jaapie070

Sorry hoor, seizoenskaarten opzeggen gaat iets te ver, supporter in goede en slechte tijden lijkt mij?????
Zondag 6 mei 2012 om 21:22 uur

Tja

Maurice een aardige man, wellicht een leuke hulptrainer, maar als hoofdcoach totaal ongeschik
Niet in staat tot motiveren, niet in staat de juiste wissels op het juiste moment te brengen en niet instaat de poppetjes op de juiste plek te krijgen ook niet na 34x proberen.
Deze laatste wedtsrijd stond er geen druk op en zie weer het falen.
Maurice neem je verantwoordelijkheid en ga ergens anders oefenen als hoofdcoach.
Zondag 6 mei 2012 om 20:57 uur

LeB

Men kan blijven speculeren over nieuwe spelers, maar er moet iemand aangesteld worden om de spelersgroep tot een geheel te smeden. Ondanks dat Steijn een sympathieke vent is, heeft hij, puur en alleen gebaseerd op de feiten (ranglijst), gefaald. Gezien vorig seizoen was het het proberen waar. Maar op basis van dit seizoen moet de conclusie luiden: Sorry Steijn, geen hoofdcoach meer.

Ron Jans als opvolger?
Zondag 6 mei 2012 om 20:48 uur

Hermanos

Echt treurig. Geen plezier meer te beleven aan deze club en gaan jullie maar je vakantiegeld opwachten. Van mijn vakantiegeld geen seizoenkaart meer.
Zondag 6 mei 2012 om 20:09 uur

MiG

@JaapVD: Hoesen naar Standard, Poepon & De Ridder kan me niet echt boeien waar die naartoe gaan, maar waar kan/gaat Holla dan naartoe??
Zondag 6 mei 2012 om 18:37 uur

MiG

passende afsluiting van een verschrikkelijk K*T seizoen
Zondag 6 mei 2012 om 18:33 uur

decubaan

Steijn, trek in godsnaam je conclusie. Het zou je ook sieren als je tijdens de intervieuws eens je excusses aan bied aan de supporters. Zij komen elke wedstrijd weer naar het stadion. Vergeet niet dat zij je salaris betalen. Je hebt het alleen maar over lastig seizoen, veel doelpunten ingeleverd, veel blessures etc. Steek je hand in eigen boezem. Je hebt die gasten niet aan het voetballen gekregen. Daarvoor ben jij verantwoordelijk.
Zondag 6 mei 2012 om 18:25 uur

cadaverdog

Inpakken en wegweze nooit meer aan denken aan dit kut jaar tjonge jonge laten we hopen dat we de meiden eens kunnen evenaren diegaan teminste op het hoogste nivou europa in
Zondag 6 mei 2012 om 18:25 uur

JaapVD

Zelfs in de laatste thuiswedstrijd tegen een tegenstander die fout op fout stapelde slaagt deze ploeg onder de bezielende leiding van Steijn er niet in om te winnen. Chery besloot opnieuw om uit alle mogelijke en onmogelijke hoeken op doel te schieten. Immers sjokte als vanouds, behalve als er simpel iets te halen viel. Maar deze opponenten van van een treurig seizoen bleven opnieuw 90 minuten lang op het veld staan. Rado werd weer eens gewisseld en prompt viel de 3-3 door het centrum. Ik schaam me echt dood.
Bovendien lijken waardevolle spelers waar belangstelling voor is volgens de laatste nieuwsberichten voor andere opties te kiezen (Hoesen, Holla, Poepon, de Ridder).
Zondag 6 mei 2012 om 18:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24