Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO steelt de show


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 maart 2011 22 reacties

ADO Den Haag heeft NEC met 5-1 terug naar huis gestuurd. De formatie van John van den Brom speelde vooral vlak na rust fantastisch en maakte er een leuke voetbalavond van.


Het eerste kwartier was het nog een beetje afzien voor de Haagse fans. Het initiatief lag vooral bij de Nijmegenaren en de residentieclub kwam er maar moeilijk uit.


Na een kwartier sloeg de wedstrijd om. Immers ontsnapte aan zijn tegenstander en maakte een vrije trap van Aleksandar Radosavljevic knap af. Vleminckx bracht zijn club nog wel op gelijke hoogte, maar dat was het laatste wapenfeit van de NEC’ers.


ADO Den Haag werd sterker en kreeg een aantal grote kansen om weer op voorsprong te komen. Het was uiteindelijk Dmitry Bulykin die vanaf de penaltystip de 2-1 scoorde. De geelgroene formatie kreeg dit buitenkansje na een overtreding op Danny Buijs.


Eigenlijk had het de tweede pingel van de avond moeten zijn, maar scheidsrechter Van Sichem zag even daarvoor niks in een duidelijke overtreding op de Russische spits in Haagse dienst.


We weten niet wat er in de thee zat, maar ADO Den Haag kwam als een raket uit de kleedkamer. NEC werd compleet van de mat gespeeld. Er waren twee grote kansen voor Buijs en ook Immers was dicht bij een goal, maar hij werd net niet bereikt door Bulykin.


Wesley Verhoek schoot uiteindelijk wel raak. vleugelspeler trok binnendoor na een afgezwaaide corner en schoot de bal perfect met zijn linkerbeen binnen.

 

Jens Toornstra maakte er een paar minuten later 4-1 van. De middenvelder schoot een vrije trap onberispelijk binnen.


Deze ongekende voetbalshow sloeg zelfs over op het publiek. Niemand heeft het ooit in Den Haag gezien, maar er ging een zelfs echte wave door het uitverkochte stadion.


Vlak voor tijd werd het nog 5-1. Nieuweling Jordy Brouwer scoorde zijn eerste doelpunt in het ADO Den Haag-shirt en maakte het feest compleet.
 

Reacties

Bob

En dan maar niet meer terugdenken aan alle arbitrale fouten,de pingels tegen vitesse,twente en az,devrije trap waaruit theo jansen scoorde en dan de onterechte 2e gele van kum tegen nac !!! want waar hadden we anders gestaan dan????  Als DH supporter moet je toch wat te k.....keruh hebben !!!!!

Dinsdag 8 maart 2011 om 15:03 uur

D

Godverredomme wat een seizoen, af en toe zit ik me af te vragen of ik wel naar ADO zit te kijken, en niet naar Barcelona FC ofzo.

Ik hoor mensen praten over het kampioenschap haha....misschien te veel gevraggd. Maar he, nou en...volgend seizoen praat niemand meer over de kampioen van dit seizoen, maar over het verschikkelijk attractieve spel van ADO.

Iedereen draagt eraan bij...bijna iedereen dan..en het is meer da ik ooit had kunnen vragen. Ben ook ongelofelijk fan van Toornstra, deze jongen heeft de grootste carriere voor zich vd huidige spelersgroep. Echt een pitbull, grijpt zich vast en laat niet meer los tot het eindsignaal. Snel, technisch ongelofelijk intelligent, positiespel, het talent om een ander vrij te zetten..hij was alleen nog bang voor de goal..tot voor kort!!. Gellof me, deze joingen heeft alles om voor de grootste clubs van Europa te spelen.

 

Groet aan iedereen, en geniet van het succes zolang het duurt

Maandag 7 maart 2011 om 18:40 uur

KaleHans

Piet, ik dacht de 1e 5 nu omdat 020 en Twente allebei in de bekerfinale staan en dus 1 van die twee er al met de beker vandoor gaat.......  (mits ze allebei in de top drie eindigen he)

Maandag 7 maart 2011 om 13:09 uur

PIET

nummers 1 t/m 4 plaatsen zich rechtstreeks. 5 t/m 8 play-offs

Maandag 7 maart 2011 om 11:53 uur

KaleHans

Waanzinnig wat we nu meemaken, voor mij kan dit seizoen niet lang genoeg duren op deze manier!!!    Ik geniet ook als ik zie dat "invallers" als een Buijs, Bosschaart en een Immers op een totaal andere plek in het veld staan en er gewoon geen zwakke plekken in het team zijn.   De hele selectie is op elkaar ingespeeld, er zijn maar weinig coaches die dit bij hun spelers voor elkaar krijgen.

Dit is nu het voordeel van een goeie brede selectie waarin iedereen zijn rol ondergeschikt maakt aan het teambelang.  

Zonde dat Ammi geblesseerd uitviel anders had ook Rankovic zijn rentree al gemaakt.

Brouwer pikt zijn doelpuntje mee en aan zijn manier van bewegen, balaanname e.d. kan je zien dat hij hetzelfde type spits is als Bulykin.    Verhoek schiet hem prachtig binnen met zijn "zwakke" been.   Toornstra met een werkelijk schitterende vrije trap en wat te denken van die weergaloze trap van Radoslajevic op Immers die zich schitterend vrijloopt.

Ook al verliezen we af en toe, wat echt nog wel is zal gebeuren, het blijft genieten van het voetbal wat er op de mat gelegd wordt.

Als ze dit nog een paar wedstrijden kunnen volhouden is rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal een echte optie.

Twente en 020 in de top drie, dan plaatsen sowieso de 1e 5 zich rechtstreeks........  moet kunnen..  toch? 

Maandag 7 maart 2011 om 10:39 uur

pollo

@henk, samenvatting staat er gewoon bij hoor op eredivisie live

Maandag 7 maart 2011 om 07:07 uur

henk

haha ze hebben bij eredivisie live op de website de samenvatting van ado-nec er niet opstaan kennen ze niet hebben dat zo een ploeg als ado 4de staat :D

Zondag 6 maart 2011 om 23:09 uur

ome john

van jordie brouwer gaan we meer horen  klaase speler

heeft gewoon elke wedstrijd      een beetje speeltijd nodig 

dit word een 2e bulikin

Zondag 6 maart 2011 om 22:40 uur

ome john

we worden gewoon kampioen  misschien als psv 2 x de scheidrechter niet mee hebben maar dat durf ik niet te zeggen

philips apparaten zijn erg gewild en het zijn dure tijden  ook voor scheidsrechters

Zondag 6 maart 2011 om 22:37 uur

ggf

De komende weken is het er op of er onder.

Ajax en Twente thuis, AZ en Utrecht uit, durf er niks van te zeggen.

Als we hier 4 punten uit weten te halen is dat misschien niet eens zo gek. Met uit de resterende 4 wedstrijden nog zon 8 punten er bij kom je totaal dit jaar uit op zo'n 57 punten. Dat is toch onvoorstelbaar! Plek 6 lijkt hiermee dus een realistische optie. Van meer durf ik op dit moment nog niet te dromen. 

Zondag 6 maart 2011 om 18:58 uur

frans swa

Hoop niet dat Rado iets overhoudt aan die achterlijke aanslag van die Zimling

Zondag 6 maart 2011 om 13:58 uur

frans swa

inderdaad R.E. dat had ik gister ook uitgepuzzeld!
dat zou helemaal top zijn, zonder play-offs te hoeven spelen

Zondag 6 maart 2011 om 13:55 uur

Lex

Jongens kijk en luister hier eens naar!

Dit is ook een echte ADO Hit!

AUHW DEN HAAG JE GAAT ZO HEERLIJK LEKKÂHR
http://www.youtube.com/watch?v=q8oGJXj9cB4

Wát een heerlijk avondje was het gister.

Zondag 6 maart 2011 om 13:21 uur

Haagse Daantje

Wat hebben wij een seizoen zeg niemand had dit kunnen en durven dromen.

Met Buly super spits maar wie kan er niet scoren kijk Jens want een vrije trap subliem ingeschoten wat te denken van Wes wat een wereld goal.de vrije trap van Rado op Lex meesterlijk van hoog niveau uit gespeeld

Nu moeten we zorgen dat het elftal bij elkaar kunnen houden. Danny Buys en de rest van de Bank die maken ons elftal wel heel sterk!!!

 

Nu een grote Sponsor halen dat we kunnen investeren in de toekomst en dat we spelers als Bulykin Dereijck Kubik Rado Toornstra Verhoek kunnen behouden!

 

Maar een derde plek moet haalbaar zijn met onze kwaliteiten in ons Team.

 

Europe HERE WHE COME!!!!!!

Zondag 6 maart 2011 om 12:34 uur

Der Rudy

Soms is het leven mooi. Gisteravond was dat het geval. En dan na afloop van de wedstrijd nagenieten in het home. 

Hardstikke leuk dat Buis en Coutinjo langs kwamen. 

 

Het feest ging daar verder. Ben er nog schoor van.

 

En dan vandaag 020 - tegen AZ. Hoop dat het een gelijk spel wordt.

Zondag 6 maart 2011 om 08:46 uur

fan

inderdaad top groot feest! nu zaak dat de rest van de club meegroeid,in het hoofdgebouw is het huilen met de pet op.mensen met correcte kaarten verkeerd aangesproken.iedereen die naar boven komt loopt gewoon door zonder kaart(beveiliging staat erbij en durft niks te doen) verkeerde benoeming wedstrijd,bal sponsor etc etc etc etc op het veld dus top(het belangrijkste) voor de rest amateurs.

Zondag 6 maart 2011 om 07:41 uur

Ron001

Als we Buly , Rado en Kubik vanaf de 1e wedstrijd hadden gehad

had ik welwillen zien waar we dan stonden???!!!!

Maar ja , nu moet de club kijken of ze het elftal bij elkaar  kan houden.....Maar hoor nu al dat de bonus voor de extra behaalde punten erg vee lgeld kosten????!!

Ja wie had dit succes kunnen voorspellen!!!!

Nou genieten dan maar ... En waven...

tegen die supah boere KNALLEN MET DE BALLEN.......

Zondag 6 maart 2011 om 00:47 uur

R.E.

Even een correctie: omdat Ajax en Twente de bekerfinale spelen, plaatst ook de nummer 4 zich voor de Europa League! Tenminste, ervan uitgaande dat beide ploegen bij de eerste 3 eindigen.

Zondag 6 maart 2011 om 00:46 uur

Maurice

Haha, wat een sensatie, heb weer een leuke avond gehad in het stadion, en die wave, geweldig. Jaja, over het verloop van de competitie is nu echt moeilijk te zeggen. Meedingen om de titel kennen we al vergeten, dan hadden we toch iets meer wedstrijden gewonnen, maar 3e plaats is haalbaar, dan plaatsen we ons rechtstreeks voor de Europa League, en geen play-offs. Bij winst op Ajax over 2 weken thuis, dan barst er echt een Haags volksfeest los, die hadden we al in november, toen ze in de ArenA wonnen, maar in eigen huis winnen, is dubbelfeest

Zondag 6 maart 2011 om 00:23 uur

fredski

alles is mogelijk, zeg ,t maar.

 

Ik geloof in nog 4 a 5 overwinningen, en dat betekent 3 of 4e plaats.

 

Europees moet lukken, come on the hague!!!!!!!!!!!!!!!!

Zondag 6 maart 2011 om 00:01 uur

The Treb-070

Na die schitterende overwinning staan we (even) op de 4de plaats! Wat een seizoen!

Zaterdag 5 maart 2011 om 23:49 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23