ADO trapt af met doelpuntloos gelijkspel

11 augustus 2023 7 reacties

ADO Den Haag is het nieuwe seizoen begonnen met een gelijkspel tegen De Graafschap.

De wedstrijd in Doetinchem eindigde in 0-0. ADO had ook kunnen winnen, want de beste kansen waren voor de residentieclub.

Darije Kalezic begon het duel met Robyn Esajas als linksbuiten en Daryl Werker die de aanvoerdersband droeg. Sürmeli kon niet meedoen. De middenvelder moest nog een schorsing uitzitten die hij heeft meegenomen uit Turkije.

Komljenovic was even voor rust het dichts bij de openingstreffer. De 20-jarige speler schoot op de lat. In de tweede helft waren er nog kansen voor Henk Veerman en Tyrese Asante. Ook De Graafschap kreeg wat mogelijkheden. Zo moest Hugo Wentges na rust ingrijpen om een tegendoelpunt te voorkomen.

Daarmee eindigde de wedstrijd doelpuntloos en begint ADO het nieuwe competitiejaar met een punt.