ADO tweede na zege op Roda

25 september 2021 6 reacties

ADO Den Haag heeft tijdens een mooie voetbalavond Roda JC met 2-0 verslagen.

De ploeg van Ruud Brood kwam al vroeg in het duel op voorsprong. Na zeven minuten spelen tekende Sem Steijn voor de 1-0. Vicente Besuijen zette twintig minuten later de 2-0 op het scorebord.

Dat was ook gelijk de eindstand van de wedstrijd die vooral in het teken stond van het eerbetoon voor Dani.

Door de overwinning doet ADO nog volop mee in de strijd om de eerste periodetitel van dit seizoen. ADO staat nu op plaats twee met evenveel punten als koploper Excelsior.