ADO – Twente binnen kwartier beslist

28 januari 2009 13 reacties
De KNVB-beker zit er weer op voor ADO Den Haag. De wedstrijd tegen Twente werd geen gevecht om de kwartfinale, maar een afgang voor de residentieclub.

Na pas 22 minuten gespeeld te hebben, stond het al 0-2 voor de bezoekers. N`Kufo stond tot twee keer toe vogelvrij en scoorde eenvoudig. Tien minuten later werd het 0-3 nadat Twente de bal van Csaba Horvath cadeau kreeg. Denneboom maakte dit buitenkansje af.

Dankzij geblunder aan de andere kant kon ADO Den Haag via Knopper nog terugkomen tot de 1-3. Daarna was het afgelopen en liep Twente simpel uit tot 5-1.

Het was niet de avond van Boy Waterman. De doelman stond na lange tijd weer in het veld, maar is na afloopt waarschijnlijk met piepende banden uit het Forepark vertrokken. Al werd hij totaal niet gesteund door zijn verdediging, bij de doelpunten zag hij er niet goed uit. André Wetzel nam de doelman in bescherming en wisselde hem in de rust in voor Robert Zwinkels.

Robert Hansen

lekker die waterman, zwinkels is veel beter.

maar ja ik snap wel dat wetzel hem wat speeltijd wou geven, maar ja

Zaterdag 31 januari 2009 om 21:06 uur

JOJO

Eerlijk is eerlijk je kunt zeggen de verdediging was niet goed (die gasten spelen nu voor het eerst en gelijk tegen Twente)
Middenveld is de meest ervaren in deze wedstrijd (waar waren ze dan?)
Voorin heb ik helemaal geen woorden voor (het was net of ze riepen nee niet de bal naar mij want ik wet toch niet wat k ermee moet!!!!)
De keeper (is ook maar een mens lullig voor hem, maar hij was gewoon SLECHT)
Donderdag 29 januari 2009 om 16:56 uur

Henkie

De enige slechte in de verdediging was Horvath en Waterman ik vnd de rest het zeker niet secht den. Powel Powel Powel hoeveel ging je er maken dit seizoen ?? ???????????????

wil je nog wat van ado maken.
Deze man kan er echt werkelijk helemaal niets van.
Laten we hem niet langer de hand boven het hoofd houden want dan kon het weleens verkeerd aflopen met deze "hagenees".
Dat gebral met de nodige jenevertjes achter de kiezen daar kijken we onderhand dwars door heen Wezel.
zo slecht was het vorige beleid nog niet zonder de miljoenen van de gemeente. Iedere hagenees supporter betaalt mee aan de spelers die op het veld staan dus ook zeggenschap,zou ik zeggen.
Ik zou mijn leugens die je over het vorige beleid hebt verspreid maar eens corrigeren LEUGENAAR.
Donderdag 29 januari 2009 om 13:27 uur

Martijn

Waterman ging bij zeker 2 van de 4 goals in de eerste helft niet vrijuit. Horvath verdedigde ronduit slecht. Hij kan een bal wegkoppen, maar opbouwen lukt totaal niet. Twente had dat goed door en zette vroeg druk waardoor `t achterin een chaos was. In de 2e helft wel een redelijk voetballend FCDH gezien gelukkig. Ben blij dat Kum en Derijck er tegen Groningen weer bij zijn.
Donderdag 29 januari 2009 om 12:29 uur

busje57

wanneer brand iemand nu die WETZEL is af geef alle schuld maar lekker aan Waterman terwijl die WETZEL na zijn 4 miskopen nu ook onze beker verkloot heeft anders kwartfinale thuis tegen de Graafschap ofwel bijna in de halve finale en nu niks maar WETZEL die zijn eigen supporters ook al 2 keer voor lul heeft gezet kan blijkbaar alles doen vind het een schande deze nep hagenees ik ga voor geen aankoop maar WETZEL eruit en op naar RAYMOND ATTEVELD kunnen we eindelijk haags voetballenen met deze verdediging kan ATTEVELD er nog zo in wat een drama die HESE kan nog niet mee met 4 e klasse zaterdag en horvath en khaya zou een versterking zijn voor omniworld .
Donderdag 29 januari 2009 om 10:15 uur

@wetzelmmmm

Jazeker wetzel moet gewoon met twee aanvallers gaan spelen.En waar blijft die caraciolo nou??

Vakkie Q

Lullig om Waterman de schuld te geven. Volgens mij zag de verdediging er niet goed uit bij alle 4 de doelpunten. Wat stond die Horvath een partij slecht te verdedigen. Zo krijg je als keeper geen zelfvertrouwen. Alleen de 4e goal zag Waterman er niet goed uit, maar de spelers van Twente hadden erg veel vrijheid en liep er een op zijn gemak door de verdediging heen. Nee de goals zijn meer te wijten aan de verdediging dan aan de keeper. Jammer dat het publiek waterman afbrandde.
Donderdag 29 januari 2009 om 08:14 uur