ADO uit beker na nederlaag in Arnhem

26 oktober 2011 10 reacties

Het bekertoernooi zit er alweer op voor ADO Den Haag. Hoewel de formatie van Maurice Steijn delen van de wedstrijd stukken beter was, verloor het uiteindelijk toch van Vitesse.

De Arnhemmers kwamen al binnen vijf minuten op voorsprong via Pedersen, maar ADO Den Haag knokte zich al snel terug door een doelpunt van Tjaronn Chery.

Na de gelijkmaker behield de residentieclub, dat verrassend in een 3-4-3-formatie speelde, het initiatief, maar kwam niet tot scoren. De 2-1 die twintig minuten voor tijd viel en werd gemaakt door Bony, was dan ook tegen de verhouding in.

ADO Den Haag eindigde de wedstrijd met tien man nadat de zeer matige arbiter Makkelie Gabor Horváth zijn tweede gele kaart gaf.

Wes

Jammer dat we verloren hebben, Vitesse heeft dit jaar wat mazzel dat het hun kant op valt. Het is daar idd. een drama, niet goed bespeelbaar voor ploegen die het initiatief nemen. om die reden wordt het daar keer op keer (ook de eerdere wedstrijden o.a. tegen psv) een fysieke strijd waarin ze met Boney voorin natuurlijk een goeie hebben.
Tactisch vond ik Steijn beter dan vd. Brom, goeie zet door het middenveld te versterken. Ook goed gezien om Cherry als een soort nr. 10 te laten spelen. Ik vind hem daar wel een type voor, hij is een beetje een combinatie van Davids en vd. Vaart (in ontwikkeling).
Het nadeel is wel gewesst dat er verdedigend een paar fatale dekkingsfouten zijn gemaakt, daar valt aan te werken door de mannen op hun verdedigingstaken en loopakties te wijzen met evt. beeldmateriaal.

Het contact tussen de technische staf en Louis van Gaal vind ik zeer versassend en ben zeer content met het feit dat van Gaal bereid is de technische staf te steunen met goede adviezen. Klasse en ga zo door!
Vrijdag 28 oktober 2011 om 09:07 uur

mariankoos

Een meester zet van Steyn, taktisch v.d. Brom overklast. ADO verdiende de winst, maar tegen Bony en Makelie, kan niemand tegen op. Hoop na gisteren de kritiek op Steijn eindelijk verleden tijd is.Steijn is een geweldige trainer, waarv.d. Brom vorig jaar slim gebruik heeft gemaakt. fan. jr.
Donderdag 27 oktober 2011 om 23:02 uur

MiG

En wat ons cluppie betreft; jammer van gisteren, maar nu ten minste alles op de competitie richten. Wel K*T dat Horvath nu weer wordt geschorst. Bij PSV zit ene Derijck op de bank te verpieten, misschien kunnen we die ff huren
Donderdag 27 oktober 2011 om 12:49 uur

MiG

AZ speelt het leukste, maar of ze het vol gaan houden? Spelen op 3 fronten, dus blessures, schorsingen enz. Van mag het, maar ik betwijfel het.
Donderdag 27 oktober 2011 om 12:47 uur

supporter 4-life

goed gespeeld wat een kut veld of lag t toch aan de spelers?als we zaterdag zo spelen is een 3 punter mogelijk en de scheids was beetje raar bezig maar al om al leuke pot maar helaas eruit
Donderdag 27 oktober 2011 om 10:44 uur

KaleHans

@Kobus, AZ is wel de best voetballende ploeg op dit moment, maar nu met een aantal geblesseerden halen we in de komende wedstrijd bij hun nog wel een gelijkspelletje weg? Ik zou ervoor tekenen.

De wedstrijd, Chery gelukkig geen rood, en inderdaad een goeie tactische zet van Steijn. zonde, maar dan maar weer concentreren op de competitie.
Donderdag 27 oktober 2011 om 10:15 uur

Kobus Tokus

Ik heb het gevoel dat AZ dit jaar alle prijzen pakt. Ze staan er weer als heer en meester bij. Goeie ploeg.
Woensdag 26 oktober 2011 om 22:07 uur

DzY

eerste helft was voor ado, tweede voor vitesse. pedersen scoorde 1-0, chery door een fantastisch mooi doelpunt de 1-1. boney lijkt een streepje voor te hebben bij de scheidsrechters in dit land, niet normaal hoeveel overtredingen van hem onbestraft blijven. tactisch trouwens zeer sterk van maurice, zonde dat we de 2e helft niets meer aan dat verrassingseffect hadden.
Woensdag 26 oktober 2011 om 21:17 uur

TVT

Volgens Nu.nl scoorde Pedersen de eerste goal, kun je je toch niet in vergissen zou je zeggen, zo veel lijken ze niet op elkaar toch?