ADO uitgebekerd na nederlaag tegen Feyenoord

20 september 2017 9 reacties

ADO is niet weggespeeld, maar het bekertoernooi is wel voorbij.

De ploeg van Fons Groenendijk verloor woensdagavond met 2-0 van Feyenoord in de Kuip. Door de slechte loting, zit de KNVB-beker er na één ronde alweer op.

De grootste kansen waren voor Elson Hooi en Bjorn Johnsen. Hooi schoot in de eerste helft net voorlangs terwijl Johnsen zowel voor rust als na rust zijn buitenkansjes niet op doel wist te mikken.

Feyenoord kwam in de 73e minuut op voorsprong. Tien minuten later werd de wedstrijd vanaf de penaltystip beslist. Donny Gorter had de bal van de doellijn geslagen en kreeg daarom ook een rode kaart.

Ano-Niem

Het grootste probleem zit echt voorin.
Johnsen:
- weet zich niet juist op te stellen bij een opkomende Hooi, gaat namelijk in de dekking lopen;
- kan niet afronden met z’n linkerwreef (en probeert het dan maar met z’n hak...?)
- kan niet afronden met z’n rechterwreef (en probeert het dan maar met z’n hak...?)
- kan niet koppen, ondanks dat ie bijna 2 meter is;
- werkt alleen heel hard zonder enig rendement.

Het zal best een aardige gozer zijn en moet wellicht tijd krijgen, maar een spits moet er gewoon meteen staan en de kansen afmaken die ie krijgt en minimaal afwerken tussen de palen. Gisteren kopt die mafketel op goal en de bal gaat uit in plaats van achter...
Donderdag 21 september 2017 om 18:42 uur

Haagsekoerd

Ik heb niks tegen Ebuehi, maar hij wisselt sterke met slappe momenten af. Dat moet eruit, zelfde geldt voor een Meijers.

Edu is op, dat zagen we gister.

Nja en Johnsen aub leer even beetje normaal schieten. Als je 2 meter voor het goal staat mag je zo hard mogelijk schieten maar niet buiten de 16. Beetje meer gecontroleerder dus!
Donderdag 21 september 2017 om 13:08 uur

Scorpio

Ebuehi speelde een redeljk goede wedstrijd maar kan aan zelfvertrouwen in zn acties nog wel wat winnen. zou nog ff naar de voorzet kijken en dan opletten wat immers doet.Niks helemaal niets staat lucht te dekken ipv rugdekking.
Zo is er altijd wat te zeiken.

Donderdag 21 september 2017 om 12:56 uur

daveadodh

Ebuehi was juist 1 van de betere spelers .. kansloze figuren die hem steeds afbranden. hij blokt 1 voorzet niet das waar maar verder top gespeeld.
Donderdag 21 september 2017 om 10:35 uur

Haagsekoerd

Ebuehi kan het wel alleen hij moet fysiek echter sterker worden. Die corner waar die pingel uitkwam was zo ongelooflijk dom verdedigd. Knal met je lichaam tegen die turk aan en zorg ervoor dat hij met de bal over de achterlijnn heen loopt. Dan pak je een doeltrap in plaats van kansloos je voet tegen de bal zetten. Want dan heeft hij je juist te pakken he
Donderdag 21 september 2017 om 10:26 uur

Victor

Ebuehi heeft de afgelopen twee wedstrijden prima gespeeld. Alleen die voorzet had hij beter moeten verdedigen. Voor de rest prima hersteld van zijn mindere wedstrijden. Als hij de stijgende lijn weet vast te houden mogen we heel blij zijn met hem. De wisselwerking met Hooi gaat ook steeds beter.

ADO Boy

Wanneer besluit Groenedijk om die Ebuehi eens buiten het elftal te laten , hij stond gewoon 40 meter van zijn tegenstander bij die 1-0 , ongelooflijk die man kan er helemaal niets van !!!!!!!!!!!!!!!
Woensdag 20 september 2017 om 23:45 uur