Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO vergooit kansen op Europees voetbal


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 april 2016 12 reacties

ADO Den Haag heef thuis een onnodige nederlaag tegen FC Groningen geleden.

 

De zondagmiddagwedstrijd eindigde in 0-1 nadat een vrije trap van ver door Lindgren in een keer was binnengeschoten.

 

Met nog vijf wedstrijden te gaan, staat de ploeg van Henk hierdoor zes punten achter op de plaatsen die recht kunnen geven op de playoffs. Dat toetje lijkt er er dus niet meer in te zitten.

 

En dat terwijl ADO zeker van de Groningers had kunnen en moeten winnen. De ploeg uit het noorden speelde het grootste deel van de wedstrijd met tien man.

 

Groninger De Leeuw werd in de 30e minuut uit het veld gestuurd toen hij Tommie Beugelsdijk een kopstoot gaf. De ADO-verdediger had hem namelijk terechtgewezen na een fopduik.

 

ADO kreeg genoeg kansen op een doelpunt. Vooral Mike Havenaar had meerdere keren de 1-0 of de 1-1 kunnen maken. De keeper van Groningen lag enkele malen goed in de weg.

 

Reacties

Olitano

Een stug Groningen, een inspiratieloos Den Haag en een streep van een tegendoelpunt.

Meer is het niet. Oh ja, de zon scheen.
Maandag 4 april 2016 om 09:00 uur

Haagsicoon

@John Wright Aks alle wissel goed uitpakken elke wedstrijd had Fraser een gouden pik gehad net als van Gaal.Dan had hij wel bij een andere club coach geweest komend seizoen hahaha. Soms zit het mee en soms zit het tegen als er van de 8 a 9 kop kansen 2 invliegen was Fraser een held geweest.Er waren kansen zat om te winnen.
Zondag 3 april 2016 om 21:20 uur

Haagsicoon

@ADO Boy Het waren logische wissels want Groningen ging met 10 man verdedigen en tijdrekken.Tja Marengo voor Derijck,V/d Heijden voor Ebuehi is al 2 aanvallers voor 2 verdedigers heel simpel.Tja Malone had je kunnen brengen voor Bakker ipv Jansen dus helemaal geen slecht wisselbeleid van Henk Fraser.
Zondag 3 april 2016 om 21:16 uur

John Wright

@Haagsicoon, alle wissels pakten weer prima uit. En dat voor de zoveelste keer dit seizoen. En wisselen doe je om je team te versterken en daar heeft HF altijd zo`n moeite mee. Volgens mij snappen alle critici het wel alleen Henkie niet.
Zondag 3 april 2016 om 21:14 uur

Haagsicoon

@KaleHans Dat Derijck werd gewisseld had te maken omdat z`n directe tegenstander rood had gekregen hij riep zelf al naar de kant wat moet ik nu doen.Dus haal je een verdedigende middenvelder eraf en kwam er een aanvaller bij (Marengo)vraag me af of sommige het spelletje wel snappen ipv Fraser de grond in te trappen vanwege z`n wissels.
Zondag 3 april 2016 om 20:45 uur

ADO Boy

Henk , wat denk jij van een cursus wisselen !
Zondag 3 april 2016 om 20:33 uur

KaleHans

Hier moeten we voorlopig helaas naar blijven kijken zolang HF aan het roer staat.
Jansen en Bakker (zijn slechtste wedstrijd) gewoon laten staan en Derijck eruit halen.
Duidelijk bewijs van onkunde, en Henk kan vanaf de zijkant wel schreeuwen maar als je het zelf al verkeerd neer zet is dat mosterd na de maaltijd..............
Tel daarbij op dat je zelf de kansen mist (o.a. door uitstekend keeperswerk) dan is het wachten op het moment dat je dat ene doelpunt om de oren krijgt.......
Zondag 3 april 2016 om 20:23 uur

FrankieB

Zoals vaker dit seizoen blonken Bakker en Jansen uit in fantasieloosheid en gebrek aan inzicht en grossierden in missers en foutpasses. Misschien dat ze op de training presteren, maar afgezien van hun inzet lijkt het helemaal nergens op. Erg jammer wanneer je meer kwaliteit op de bank hebt zitten.
Zondag 3 april 2016 om 19:42 uur

Ronnie

Geheel mee eens.
Niks te zoeken in Europa.
Wisselbeleid van Fraser is dramatisch.
Bakker speelde vandaag zo`n beetje zijn slechtste wedstrijd en had er volgens mij geen zin in.
Dan ga je toch niet Kristensen op de bank laten zitten.
Kans gemist.
Hoop op een paar goede voetballende middenvelders erbij voor volgend seizoen anders word het net als elk jaar hetzelfde.
Onderin meedraaien en paar wedstrijden voor het eind ons gelukkig veilig spelen.
Daar is niks mis mee(behalve voor ons supporters,wij willen ook wel eens een jaar lekker relaxed zitten)maar spreek dan niet uit dat je bij de play offs wil mee doen.
Zondag 3 april 2016 om 19:01 uur

Haagsicoon

De wet van Murphy 8 a 9 kop kansen de ballen willen er niet in dan weet je gewoon dat er een goal aan de andere kant gaat vallen.Maar ach Den Haag heeft niets te zoeken in Europa is prima zo plekje 10 t/m 12 niets meer of minder op naar volgend seizoen.
Zondag 3 april 2016 om 18:46 uur

Haags srme

Niets mis met de plek waar we staan. Snap het afgeven niet op HF. Juist hij zat zich dood te ergeren na de rode kaart en maakte steeds gefrustreerde gebaren dat het tempo omhoog moest. En gelijk had ie, wat een slapjanussen na die r kaart, missen een aanvallende mid met vuur. Snap het kritiek niet op Schalen (deze wedstrijd). Volgens mij kan hij het blijkbaar niet meer goed doen voor sommigen.Hij zag er zeker niet slecht uit in t stadion. Man man... Wat een kansen gemist.. Uitgerekend Kanon moest de ploeg opzwepen... Heel er jammer
Zondag 3 april 2016 om 18:43 uur

John Wright

En Henkie weer op zijn best. De meest aanvallende creatieve middenvelder de hele wedstrijd op de bank houden(Kristensen) en de niets brengende Jansen en Bakker handhaven. De Rijck eruit terwijl Schaken wel heel erg weinig bracht, dan Jansen wisselen terwijl Bakker helemaal niets bracht(maar ja, Bakker is vriendje, dus blijft altijd staan) en dan, als klap op de vuurpijl, ook nog vriendje Malone erin. En waarom Havenaar handhaven als hij ook niet in de wedstrijd zit. Eindfase van de wedstrijd was een totale puinhoop.

Kortom, van opbouw geen sprake, een hopeloos wisselbeleid, weer keuze voor de grauwe middelmaat voor de zoveelste keer dit seizoen.

En dat dan nog een heel nieuw seizoen. HF time to go.
Zondag 3 april 2016 om 17:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24