Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO verliest foutenfestival


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

14 augustus 2011 31 reacties

 

ADO Den Haag is zonder punten uit Groningen teruggekeerd. De residentieclub verloor het duel na een reeks van individuele fouten in de verdediging.


Groningen-uit is altijd een lastige wedstrijd, maar de ploeg van Maurice Steijn voetbalde het eerste deel van de wedstrijd best aardig. De 1-0 kwam dan ook als een verrassing. Christiaan Kum en Ramon Leeuwin verwerkten een hoge bal niet goed, waarna de laatste Tadic vrij voor de keeper zette, die Matavz het buitenkansje liet afmaken.


De Sloveense spits was ook de maker van de 2-0 en de 3-0. Het ene doelpunt was een dekkingsfout en bij de andere blunderde Leeuwin door de bal vanaf de rand van het strafschopgebied tegen de eigen lat te schieten. Het werd daarna ook nog 4-0 via Bacuna, nadat de Haagse defensie de Groningen-spelers vrij spel gaf.


De grote afstraffing dreigde, maar ADO Den Haag begon na de 4-0 weer te voetballen. Dit leidde tot twee goals. De eerste scoorde Lex Immers op aangeven van Mike van Duinen en de tweede scoorde de debutant zelf.


Een echte wedstrijd werd het niet meer, maar de door blessures gehavende groengele formatie liet zien dat ze niet van de mat kon worden gespeeld.

Reacties

Kobus Tokus

Keller???????? Nee man.... :S Ze moeten Jovanovic halen!!!!

Maandag 15 augustus 2011 om 14:39 uur

@R.E

Dat getuigt van slecht inzicht bij ADO en slechte scouting! Sander Keller wat moeten wij met zo'n afdankertje! Ik helemaal voor Aleksandar Jovanovic! Die jongen heeft potentie om geld op te leveren en is beul in de verdediging met voetballend vermogen. Dat heeft "ADO zoekt Verdediger"goed gezien en op adojournaal.nl kan je hem bekijken,waarom slaapt onze scouting?

Maandag 15 augustus 2011 om 13:55 uur

R.E.

Het schijnt dat ADO bezig is met Sander Keller als vervanger voor Timothy de Rijck. Vorig jaar had Keller geen basisplaats meer bij FC Utrecht en mocht hij vertrekken naar Xamax Neuchatel, in Zwitserland. Ook daar mag hij nu alweer vertrekken, waarschijnlijk zelfs transfervrij. Hij is bijna 32 jaar. Moet ik nog meer zeggen?

 

Maandag 15 augustus 2011 om 11:28 uur

Kobus Tokus

@Klasbak, ik vind ook dat Elbers in aanleg de beste linksbuiten is die we hebben. Het liefst zou ik Japie op rechts en Elbers op links zien. Maarja, blijkbaar heeft Höcher de voorkeur... Ik heb altijd gezegd dat ze Yanic Wildschut moesten halen en niet Höcher als ze perse een linksbuiten uit de Jupiler wilden halen.

Maandag 15 augustus 2011 om 09:53 uur

Kobus Tokus

@Kalehans, dat ben ik niet met je eens. Verhoek, Immers en Toornstra verkopen is juist heel interessant omdat dat veel geld oplevert en we dan de schuld af kunnen lossen. Voor verhoek hebben we genoeg alternatieven in huis en Chery is veel beter dan Immers en Toornstra. We moeten gewoon weer 4-4-2 ruit gaan spelen met Rado in de punt naar achteren en Chery in de punt naar voren. Achterin moeten er 3 versterkingen bij: Jovanovic voor rechts in het centrum, een linksback die er meteen staat (De Rijk is blijkbaar gehaald voor de toekomst) en eens peilen bij Heerenveen of Janmaat terug te halen valt want die is daar uit beeld geraakt. Ik vind zowel Leeuwin als Ammi namelijk niet goed genoeg. Leeuwin kan niet opbouwen en heeft geen druk naar voren maar is verdedigend en in de duels prima, Ammi is precies andersom. Janmaat heeft alles wat een goede rechtsback moet hebben. En het is gewoon wachten totdat N'Toko weer inzetbaar is. Voorin en op de flanken maak ik me met Vicento links in de spits en Japie en Höcher niet zo heel veel zorgen. Alleen moet íemand ze erin gaan leggen. Dus Van Duinen moet gaan laten zien wat hij kan, geef hem maar de kans want een andere spits hebben wij niet (Brouwer is waardeloos). En dan heb je verder nog jongens als Visser, Van der Dussen, Elbers, De Vogel en Mulders achter de hand.

Maandag 15 augustus 2011 om 09:49 uur

luck

Groningen uit is voor iedereen lastig. Tel daarbij op dat we in een "feestopstelling"moesten spelen , kijk naar het vertoonde spel , dat geeft vertrouwen

Maandag 15 augustus 2011 om 09:49 uur

klasbak

De Vogel en Hocher vielen duidelijk door de mand. Je ziet duidelijk dat dit gewoon jupiler spelers zijn en geen eredivisie spelers...Geef jongens zoals elbers en vd Dussen maar eens een kans die zijn een klasse beter als dit soort jongens. verder gister duidelijk dat immers, toornstra en radoslevic niet het niveau van eerder al hebben.

Maandag 15 augustus 2011 om 09:39 uur

KaleHans

Ik denk dat ze gedacht hebben.... Slowaak (net als Kubik) en international........ dat moet wel een goeie zijn voor ons.

Vooralsnog geef ik hem het voordeel van de twijfel, hij is in een wedstrijd nog veel te wisselvallig vind ik.

Maandag 15 augustus 2011 om 08:52 uur

KaleHans

Geef Steijn is tijd man, we zijn pas twee wedstrijden op weg en die werden onder v.d.Brom vorig seizoen ook niet gewonnen.   Tel daar nog is bij op dat je in vergelijking met vorig seizoen een hoop aan kwaliteit hebt ingeleverd dan had ook v.d.Brom het nu niet veel beter gedaan.

Ze hebben gewoon echt (en snel ook) die versterkingen nodig en zoals Steijn het zelf zegt zekerheid of Verhoek, Immers en Toornstra nu blijven ja of nee.  Als die jongens zeker weten dat ze blijven spelen ze heel anders, losser en feller.......... vooral Immers lijkt er met de rem op te spelen, alsof ie bang is dat een blessure een eventuele transfer in de weg zal staan.    Toornstra hetzelfde, absoluut (nog) niet in de vorm van vorig seizoen en Verhoek die verstapt zich maar voor alle zekerheid........

Langer vastleggen dat trio en jongens zoals een Zomer, Keller, Poepon en/of Lensce binnenhalen.

Maandag 15 augustus 2011 om 08:08 uur

fan

er is maar 1 onzekerheid en dat is steijn,begin met een ervaren trainer en niet met deze reisleider(europees toernooi was top met vrouwen en kinderen ).

Maandag 15 augustus 2011 om 07:46 uur

KaleHans

Het is ook duidelijk dat de automatismes er niet inzitten, jongens lopen weg van de bal i.p.v. erin te komen.  Hocher moet wennen aan het niveau en de Vogel kan het ook (nog) niet aan.  Maar de werklust was er wel, vooral in de tweede helft en helaas een offday van Leeuwin....

Ik ben niet zo ongerust maar er moeten sowieso in elke linie versterkingen bij, dat was duidelijk te zien.

Maandag 15 augustus 2011 om 07:41 uur

rvdg

je kwam gewoon zwaar tekort ado moet zich maar een roeren op de transfermarkt. ramon zomer en poepon halen dat in ieder geval. En wat die immers op zaterdagavond in de kuip toen is voor mij ook weer een raadsel. Maar hij heeft ook recht om te kijken naar zijn droomclub. Ik weet niet of het ook vicento zijn droomclub is want die was erbij. Met het voetbal van gisteren ga je gewoon in het rechterrijtje onderin de plaatsen uitvechten. Hier kan stein niets aan doen als er zoveel persoonlijke fouten worden gemaakt ben je als trainer machteloos je kan hem breken door hem eraf te halen maar dan had je er nog een aantal kunnen wisselen. Wel goed dat hij hem liet staan voor het vertrouwen ik hoop wel dat N toko snel terug is. Dereijck heeft gewoon een vies spelletje gespeeld. En dan niet mee spelen omdat hij toen al eigenaar was van psv. Laat zijn clubbie mooi zakken had de boel lekker deze week afgerond en dan misschien dit weekend tegen ado voetballen.

Maandag 15 augustus 2011 om 07:18 uur

balzak

Sinds feyenooit interesse heef getoond in immers blijf die maar dribbele met die bal. Er zit totaal geen snelheid meer in t spel. Denk als verhoek nog zo een seizoen draait dat mikey der ook minimaal15 in schiet
Maandag 15 augustus 2011 om 01:00 uur

Maurice

Bagger, bagger, en nog eens bagger. Hopelijk wordt het de komende wedstrijden een stuk beter, dit was echt 20 keer niks, wel 2 doelpunten gemaakt, dus toch niet helemaal met lege handen naar huis. Gewoon volgende week tegen PSV thuis alle remmen los. PSV speelt ook slecht, duss kennen we hebben, ook al wordt het 1-0 voor ons, als we maar onze eerste 3 punten pakken

Zondag 14 augustus 2011 om 23:55 uur

D

Het was helemaal niet zo slecht vandaag, Sjezus at speelde Grunn goed. Wil de jongens compliemnteren om hun vechtlust. Zelfs na de 4-0. Met dit elftal wordt dit never nooit niet degradatievoetbal. Goede indruk van van Duinen, Mulders en ook beter dan tot nu toe Hocher. Toornstra inder, enKum en Luksik ook niet sterk.

Kortom, leuke pot gezien. Zeker niet van de mat gespeeld, en veerkracht getoont!!

Zondag 14 augustus 2011 om 23:04 uur

leidse gast

   JAMMER ... IK KAN NIETS ANDERS ZEGGEN DAN ZOEK EEN ERVAAREN LAATSTE MAN....EN ALS HET EEVEN KAN EEN ERVAAREN SPITS.. .........MAAR VAN DUINEN MOET JE ZUINIG OP ZIJN .....IK VIND HET EEN HEEL GROOT TALENT.....ALS DIE Z,N SPEELTIJD KRIJG......IN EEN GOED DRAAIEND ELFTAL.......WORD EEN GOEIE

          

STEIN DEED HET PRIMA..HET IS JAMMER VAN HET CENTRUM HET WAS TEONZEEKER....KUM IS EEN GOEIE MANNETJES PUTTER....ALLEEN HIJ HEEFT IEMAND NODIG DIE HEM STUURT EN NAAST HEM KAN OPBOUWEN....LEEUWIN.....VIND IK EEN LEUKE INVALLER .....TYPE BOSGAART.....ALLEEN AAN E RECHTERKANT

 

MAAR ER ZIT ZEEKER MUZIEK IN DE SELECTIE...IK BEN AL EEN STUKJE POSITIEVER ALS VOORHEEN 

 

 

Zondag 14 augustus 2011 om 22:03 uur

Centrum

tjeetje dat was verontrustend zeg....die leeuwin wist van voor niet meer wat ie deed en ook aan alle andere kanten zakte ie dwars door t ijs...dat kan nooit 34 westrijden zo doorgaan...wat heeft of onze scouting olv lex voor plan....

Zondag 14 augustus 2011 om 22:01 uur

ADO Supporter

Begroting: 13,6miljoen
Spelerssalarissen: 55%   7480000 euro  24 spelers is gemiddeld 311666 euro per speler
Overige kosten: 45%    6120000 euro

 

Keeper:  Coutinho  150000 euro (opgewaardeerd)
Centrale verdediger: Kum 150000 euro (opgewaardeerd)
Centrale verdediger: Aleksandar Jovanovic  527000euro
Links Back: Ferne Snoyl  260000 euro
Rechts Back: Leeuwin  150000 euro (opgewaardeerd)
Centrale Mid: Radosavjlevic  527000 euro (opgewaardeerd)
Linker Mid: Toornstra  527000 euro (opgewaardeerd)
Rechter Mid: Immers  527000 euro (opgewaardeerd)
Spits: ?  527000 euro
Links Buiten: Vicento  150000 euro (opgewaardeerd)
Rechts Buiten: Verhoek  527000 euro (opgewaardeerd)
Totaal:__________________________+
                                    4022000 euro
3458000 euro voor de rest van je talenten en/of backup/staf! Moet genoeg zijn voor de rest.

Ik ben het helemaal eens met deze opstelling van de begroting,die volgens regels van de KNVB en Gemeente goed zou moeten zijn.Laat ook genoeg ruimte over voor winst en je zit onder het landelijk gemiddelde.Tevens kan je de waarde van bepalende spelers doen stijgen en ze zijn ook houdbaar voor langere tijd! Je hebt genoeg over voor je talenten, die niet meer zouden moeten kosten dan 50000euro/150000 euro per jaar per speler en technische staf die met die met kwaliteiten die zij hebben ook niet meer dan 150000 euro per jaar p.p. mogen kosten. Je houdt bij een selectie van 24 man zelfs nog geld over,die je voor andere doeleinde kan gebruiken.Ik begrijp dus ook niet waar het geld aan op gaat?Want die 45% van de begroting zou voor andere personeel en andere kosten moeten zijn.

Zondag 14 augustus 2011 om 21:42 uur

sterke as

as is te licht. leeuwin heeft nog 2 jaar nodig voor drager te worden. rust nodig en dat moet worden aangekocht. hoeveel budget heeft ado nu in salaris hoek na vetrek van ranko,bossie,buijs,pique....lijkt me plenty nu..geen winst pakken maar wel gericht 3 man erbij voor een rustige as. verhoek gaat trouwens ook naar psv want lens wordt de spits. hij is vanavond in eindhoven nml... 

Zondag 14 augustus 2011 om 21:36 uur

Scheveninger1987

ik haat t dat mensen steyn nu al de schuld geve hoe wil die zo snel t team klaar hebbe als je bulykin mist en nu derijck weg is verhoek er niet was  

john vd brom had t met dit team niet veel beter gedaan 

vooral als leeuwin ze wedstrijd niet heb en  het is een klote schema die we hebben   EL daarna vitesse die hadden we kunnen hebben als ze niet zo moe waren

groningen is gewoon een top ploeg  volgens week psv weer lastig

we hadden beter kunnen beginnen met een de graafschap en rkc

Zondag 14 augustus 2011 om 21:35 uur

Maat

idd de  jongens moeten groeien en wel ff een spits en verdediger erbij halen.maar toch nog 2 doelpuntjes gepakt tegen een goed groningen

Zondag 14 augustus 2011 om 21:35 uur

eddy

idd lukt niet,dat is de drama van ado,waarom pique weg,die stond er tenminste,deze luktniet kan beter bij de amatuers soliciteren.ongelofelijk.

 

Zondag 14 augustus 2011 om 21:33 uur

ui

soms heel slordig gevoetbalt. maar we hebben tijd nodig om te groeien. niet vergeten. vd brom begon vorig seizoen ook met aantal nederlagen achter elkaar. toen ook geen paniek

Zondag 14 augustus 2011 om 21:26 uur

Tja

@zorgen

Mee eens de balans is compleet weg het is nu ieder voor zich en god voor ons allen en dat allemaal zonder een idee en of samenwerking.

De beelden liegen niet, Kum en Leewin hebben geleund op DeReijck en nu die weg is vallen beiden door de mand, jupilair niveau evenals Vogel en Hocher.

Luksik is geen linksback.

Het spel was niet om aan te gluren, opvallerd was ........ geen blije koppies meer, Leeuwin, Immers en Toornstra hadden strakke koppies, iets in de selectie klopt niet, relatie spelers-trainer?

Zo ga je rap op weg naar plek 16,17 of zelfs 18.

Zondag 14 augustus 2011 om 21:22 uur

Miku

Dit ploegje heeft 2 a 3 versterkingen nodig en wat tijd om te groeien. Valt me nu wel voor de derde keer op dat de ploeg na wat wissels beter gaat voetballen. Dat laat wel zien dat Steyn de goede oplossingen ziet. Hij kan er ook niks aan doen dat hij niet dezelfde spelers heeft als vorig seizoen. Met die gasten erbij verloren we ook 3x bij Groningen uit, al was onze eerste helft wel erg zwak vandaag.
Zondag 14 augustus 2011 om 21:10 uur

P'tje

Jammer, valt ook niet mee in de verdediging zonder de Rijck.

Wel heel positief dat we 2 x gescoord hebben, dat lukte vorige week niet. Zonde dat Piqué weg is, had hem nooit moeten laten gaan.

Goede verdediger erbij en vooral een goede spits.

Zondag 14 augustus 2011 om 21:00 uur

zorgen

Het is duidelijk dat de 'middenlinie' van achter naar voor volstrekt uit balans is. Achter moet een goede leidinggevende vervanger komen voor Derijck. Leeuwin en Kum zijn echt te ligt samen in het centrum van de verdediging. Dat is denk ik nu wel overduidelijk gebleken. Geen enkele organisatie in de verdediging en geen enkele aansluiting naar voren toe. Voorin zal er ook iets moeten gebeuren. In eerste instantie de spitspositie, maar ook de vleugels zijn kwetsbaar. Ik moet er niet aan denken als ook Immers nog weg zou gaan. Dan kom je echt op het niveau van RKC en Excelsior uit; wellicht nog minder.

Zondag 14 augustus 2011 om 20:58 uur

ronn

Koop nou een spits jullie zijn toch niet scheel!!!

Zondag 14 augustus 2011 om 20:31 uur

luktniet

pfffffffffff, klasse gescout v d Kallen.

luister aub naar uw scouts als die zeggen het is niks wees dan niet zo eigenwijs om toch een lukniet te halen.

Geef nog een paar flesjes aan hem.

O ja wedden dat dit weer verwijderd word.

Zondag 14 augustus 2011 om 20:27 uur

ADO Boy

Die Steyn zal het nooit leren , de 2 centrale verdedigers stonden 10 meter uit  elkaar ,dus geen enkele rugdekking !! zo heeft hij ze de eerste helft laten spelen nou dan snap je er helemaal niets van .

Zondag 14 augustus 2011 om 20:21 uur

Buurman

Vertrouwen houden!! Gasten hebben veerkracht getoond na de 4-0 en sommige jongens hebben gewoon tijd nodig!

Zondag 14 augustus 2011 om 20:20 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24