ADO verliest met 4-2 van Ajax

20 december 2020 4 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Ajax met 2-4 verloren.

Uiteindelijk leed de residentieclub zondagmiddag een kleine nederlaag tegen de koploper uit de eredivisie. Een uur eerder leek Ajax echter nog op weg naar een monsterscore. Na 32 minuten spelen stond het namelijk al 4-0 voor de Amsterdammers tegen het makke ADO.

Met twee wisselingen in de rust, ging ADO een stuk beter de tweede helft in. Zo kon Michiel Kramer kort na de thee de 1-4 maken op aangeven van Samy Bourard.

Toen Bourard in de 70e minuut de 2-4 op het scorebord zette, was ADO zelfs weer een beetje terug in de wedstrijd. Toch was het na dat doelpunt gedaan met de Haagse dadendrang en kabbelde de wedstrijd door richting het eindsignaal.

Bij ADO maaktr Jonathan Mulder zijn debuut. De 18-jarige verdediger kwam in de rust het veld in voor Boy Kemper.