Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO verliest ondanks favorietenrol


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 november 2010

ADO Den Haag heeft de unieke ‘favorietenrol’ in de Kuip niet in punten kunnen omzetten. Een strijdlustig Feyenoord wist in een rommelige wedstrijd één keer meer te scoren: 2-1.

 

De ploeg van John van den Brom begon sterk en kreeg een grote kans via Radosavljevic. Na de openingsfase nam Feyenoord het initiatief over en was het aan Coutinho te danken dat het 0-0 bleef.

 

Toch ging ADO Den Haag met een voorsprong de rust in. In de blessuretijd scoor de Haagse topscorer Bulykin zijn tiende doelpunt. Kubik was de aangever.

 

De gelijkmaker die vlak werd gescoord, viel net zo plotseling als de openingstreffer. Kum en Radosavljevic liepen elkaar in de weg bij een corner en de laatste kopte de bal ongelukkig in het eigen goal.

 

Feyenoord kreeg zelfvertrouwen van het doelpunt en ging vol op de aanval. Toen de Rotterdamse storm ging liggen, stond het 2-1, na een goal van Castaignos.

 

ADO Den Haag ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en kreeg nog kansen via Bulykin, Kum en Kubik. Het Haagse spel was alleen te rommelig om tot goals te leidden.
 

Reacties

MITCHELL

he geeft niks t is gewoon dat die kakkerlakken club een beetje geluk hebben in de wedstrijde dat ze punten pakte want nu zie je ook een eigen goal en eentje waarbij die eikel buitenspel staat en die kut scheids dat niet ziet

Woensdag 1 december 2010 om 18:27 uur

MiG

We motten ook geen kapsones krijgen hé, dat past niet bij ons. Gewoon voetjes op de vloer houden en proberen uit de volgende 3 wedstrijden 4 punten te halen. Na de winter zien we wel weer

Maandag 29 november 2010 om 19:33 uur

TfF

Is this the start of the breakdown?

Maandag 29 november 2010 om 16:04 uur

Wndr

Nou, voor het eerst sinds lange tijd weer een tegenvallend resultaat. Toch blijft het een topjaar. Kan gebeuren, ook PSV heeft deze week verloren...

Zondag 28 november 2010 om 23:01 uur

Diego

Het is allemaal heel simpel en we hoeven er weinig worden aan vuil te maken !

Doodat we vanaf het begin geen druk hebben gezet, heeft het team zichzelf uit de wedstrijd gespeeld en probeer dan nog maar eens goede passes en voorzetten te geven als je opeens op achterstand komt.

Daar ligt het probleem we moeten er gewoon druk op blijven zetten dan komt het vanzelf goed !

En inderdaad zoals al meerdere hier operen het is gewoon een leermoment voor het hele team.

Nu er weer op tegen AZ mannen, al wordt dat lastig door de schorsingen !!!

Zondag 28 november 2010 om 21:24 uur

Tja

Een klein foutje van John  om al in de media ,vlak voor zo'n wedstrijd in de kuip wat altijd een wedstrijd onder druk is, te spreken over de doelstelling bijstellen. Dan leg je in feite onnodig een dubbele druk op.

En we kunnen wel aardig ballen, maar voor de eerste 6 plekken moet je ook onder druk kunnen spelen, dat is een leerproces.

 

Beter is "De doelsstelling staat en we staan er beter voor dan verwacht, bij 35 punten gaan we helemaal los en zien dan wel.

Maar "beter staat" is een koe in de kont kieken.

 

Jammer koppies leegmaken en op naar de volgende pot.

Zondag 28 november 2010 om 19:51 uur

Ricky

Toch maar goed dat jullie haagse vrienden jullie matsen he!!!

 

Wij verwachten wel kadootjes terug dit seizoen!!!

Zondag 28 november 2010 om 18:55 uur

Mister X

Eerst 45 minuten stil gestaan op de A13 daarna een bar slechte wedstrijd gezien !! maar wij staan nu weer met beide beentje op de grond maar wat mij het meest heeft verwonderd in deze wedstrijd was niet dat Verhoek weer ouderwets lui was en dat Toonstra 6 bal verlies leed terwijl er 5 spelers voor de bal waren en dat Kubik vergeet waar de vrije mensen staan , maar dat die van der Brom die  van der Berg inbrengt daar begrijp ik helemaal niets van heeft alle ballen die hij kreeg verpest en bij ieder verkeerde pass die hij gaf liep die zakkenwasser te schelden tegen zijn medespelers nou Brom ik had jij toch wel wat hoger in geschat !!! je kan beter met 10 man spelen dan met Ricky van der Berg want die heeft het niveau van een 5de klasser !!Sparta help ons uit de brand !!

Zondag 28 november 2010 om 18:39 uur

ggf

Het was vanmiddag niet echt goed. Er werd soms aardig gecombineerd, maar dan toch vooral tot net over de 16. Ik vond dat ADO wel een wat beter veldspel liet zien. Wat ik toch vooral miste was het extra "vuur" zoals dat bijvoorbeeld niet ontbrak tegen Ajax uit en Groningen uit (voor de beker).

Jammer want met dat beetje extra had er vanmiddag toch echt wel wat meer ingezeten. Heb wel het gevoel dat ADO op de plek staat waar het hoort. Aan het eind van de rit is plek 7 (of wellicht 6) best haalbaar, maar dan moeten ze wel alles uit de kast halen en dan ook elke wedstrijd.

Zondag 28 november 2010 om 18:24 uur

Gast

Niet in één keer praatjes krijgen, Feyenoorders. Zorgen jullie nou maar dat jullie niet degraderen...

Zondag 28 november 2010 om 17:46 uur

Jaap

zekeâh lekkeâhr die punten !!!

Hadden we broodnodig.

Succes in Alkmaar toegewenst, daar gaan jullie gewoon weer winnen.

Zondag 28 november 2010 om 17:15 uur

De Vries

We hadden het in eigen hand en hebben de wedstrijd zelf verspeeld. ADO speelde niet goed in positie, was sommige momenten zwak achterin en miste een stuk inzet. We mogen dit verlies niet toeschrijven aan de capaciteiten van Feyenoord, we hadden hier kunnen winnen.

Zondag 28 november 2010 om 15:34 uur

rob

lekker hoor!!!:)

punten in de knip!

Zondag 28 november 2010 om 15:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Peet Bijen Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
0-1
20 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
27 september 2020 om 12:15 uur
De Kuip, Rotterdam

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Heerenveen 2 - 6
2 Ajax 2 - 6
3 PSV 2 - 6
4 Vitesse 2 - 6
5 VVV-Venlo 2 - 4
6 FC Twente 2 - 4
7 Feyenoord 2 - 4
8 Willem II 2 - 3
9 FC Groningen 2 - 3
10 Heracles 2 - 3
11 AZ 1 - 1
12 FC Utrecht 1 - 1
13 PEC Zwolle 2 - 1
14 FC Emmen 2 - 0
15 ADO Den Haag 2 - 0
16 Sparta R'dam 2 - 0
17 Fortuna Sit. 2 - 0
18 RKC Waalwijk 2 - 0