Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO verliest openingswedstrijd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 augustus 2010

ADO Den Haag heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 3-1 verloren van Vitesse. De ploeg van John van den Brom moest zich na twee penalty’s gewonnen geven.

De geelgroene formatie begon voortvarend aan de wedstrijd. Het spel aan Haagse zijde was beter en het was ook niet meer dan verdiend dat Lex Immers na een kwartier zijn ploeg op voorsprong bracht.

Helaas lukte het niet om deze voorsprong mee de kleedkamers in te nemen. Vitessespeler Pluim scoorde in de blessuretijd voor de rust de gelijkmaker.

Na de thee waren de rollen omgedraaid. Vitesse was een stuk beter en ADO Den Haag moest zelfs twee strafschoppen weggeven. Beide pingels werden door Lasse Nilsson verzilverd.

Reacties

dahmoose

uiteraard wil ik dat we er (het liefst makkelijk) in blijven maar als je dit soort belangrijke potten tegen directe concurrenten niet wint denk ik dat het wel een fout kan aflopen. Dit zijn cruciale wedstrijden, deze moet je winnen en bij de rest punten sprokkelen. Dan gaat het eenvoudig maar zo niet, maak af in de eerste helft, dan is er geen probleem. 

 

P.S. Kan van der bergh niet omschakelen.

Maandag 9 augustus 2010 om 09:58 uur

Hermanos

Ja zo een eerste wedstrijd had leuk af kunnen lopen voor ADO, maar het gebeurde niet. Genoeg om op te merken, maar veel lag toch ook aan de scheidsrechter en de grensrechter, omdat er vaak eenzijdig gestraft werd. En onze keeper, zielig en triest om te zien. ADO heeft al decennia geen goede keeper. Maar toch er komen nog genoeg wedstrijden. Pas als je er 5 verliest dan wordt het zorgelijk, zoals in het verleden elk seizoen voorkwam. Zelf zie ik door een paar omzettingen in het elftal het wel goed komen. Brom ziet zelf wel wat hij doen moet. Belangrijk, dat het plezier om te voetballen aanwezig blijft. En wij supporters, ons toch niet door deze eerste wedstrijd laten afschrikken!!!!

Maandag 9 augustus 2010 om 00:10 uur

wim

Ja, John van der Brom ging zojuist zoals iedereen kon verwachten direct op zijn gezicht. Aanvallend voetbal kun je alleen spelen als je goede verdedigers hebt. Als je 94 minuten kunt blijven spelen zoals ADO in de eerste twintig minuten speelde win je zomaar met een nulletje of drie. Maar 20 minuten zo spelen kunnen de meeste eredivisieclubs wel hoor. Maar het gaat juist om de overige 74 minuten. De kunst is het omschakelen van een aanvallend systeem naar het vasthouden van een voorsprong. Daar heb je twee verdedigende middenvelders en een intelligente, technisch bekwamer spelmaker voor nodig. Maar die heeft ADO niet. Dus dit seizoen wordt weer even erg of waarschijnlijk (als John v.d. Brom aan deze visie vasthoudt) nog erger dan de twee vorige seizoenen. Iedereen is misleid door het oefenprogramma. Alleen de kenners weten wel beter! De stemming werd overigens in de tweede helft alweer hetzelfde als de vorige twee seizoens.

Zondag 8 augustus 2010 om 22:04 uur

okliw

Hadden moeten scoren 2 a 3-0 maar daarna heeft de scheids het verkloot!!!! Ook mentaal vind ik het nog steeds problematisch!!:(;(

Zondag 8 augustus 2010 om 20:22 uur

Harrie

Laten we bidden dat onze afgod (tot voor de wedstrijd) Sjonnie snel naar de oogarts gaat of desnoods naar Hans Anders. Tot nu toe  heeft hij zich zand in de ogen laten strooien door onze bij de supporters o zo populaire Ricky, Bossie, Danny en Wesley. Maar ja, dat is ook het einde geworden voor Atteveld en Wetzel, dus we zullen wel weer snel een afkoopsom voor een vertrekkende trainer moeten betalen. Hyena Steijn ligt al op de loer.

Zondag 8 augustus 2010 om 19:20 uur

ozz

1ste half uur zag er goed uit met bij vlagen uitstekend positiespel. Vervolgens ging met verslappen en gaven ze Vitesse de kans om ook te voetballen, en was het overtal op het middenveld weg. Helaas waren ze niet bij machtte om dat nog terug te draaien. Hopelijk een goede les waar aan gewerkt moet worden. Een groot aantal spelers hebben onder hun kunnen gepresteerd.

Zondag 8 augustus 2010 om 18:35 uur

peet

Zwinkels, en v.d. bergh, nooit meer opstellen wat een drama die twee. Ammi en Bosschaert ook zeer zwak. Als bulykin mag spelen Immers naar het middenverld inplaats v..d. Bergh. Kum centraal achterin voor Bosschaert. Zo snel mogeloijk  een middenvelder een een rechtsback aantrekken.

Zondag 8 augustus 2010 om 18:14 uur

zwaar klote..

wat een tering wedstrijd...  aan die goals kon zwinkels niks  aan doen die 1e was veel te dichbij en iedereen stond er voor en pingels is gewoon geluk... het licht aan iedereen ze moeten doorgaan als ze voorstaan en niet gaan slape.. als het ook zo doorgaat word het weer een rampjaar...

Zondag 8 augustus 2010 om 18:01 uur

Tja

Met alle respect voor de personen, maar Zwinkels, vd Bergh en Buijs allen @drama, snel verkopen als t nog kan,

En volgend jaar oefenen tegen fysiek sterke tegenstanders van hoger niveau, Engelse, Duitse of Oost Europese clubs.

Want fysiek en zeker mentaal is er veel heel veel werk te verzetten. En @Les goed gezien Lex op de plek van vd Berg.

Zondag 8 augustus 2010 om 17:56 uur

MiG

Zwinkels is en blijft een drollenkeeper en iedereen die hier nu nog het tegendeel durft te beweren moet linea recta naar Parnassia. Er moet een verdedigende middenvelder bij, dat lijkt me duidelijk. Als Vd Bergh die bal afgeeft ipv eigen roem zoeken dan gaan we 0-2 de rust in. Verhoek moet van rechts blijven komen want dan heeft hij de voorzet, vanaf links komt er weinig tot niets uit. Bovendien doet Kubik het ook beter vanaf links. Lex maakt het gewoon waar als spits met zijn doelpunt, knap

Zondag 8 augustus 2010 om 17:56 uur

les

wat een les voor john en mauwries.

 

Zwinkels een 3 slappe zak wat een zeer matige indruk

 

Ricky een 3...2 goede ballen 

 

Buijs een 4...hij gaat knallen....wanneer dan?!

 

Next Time Smirnoff in de spits en lex op de plek van ricky.

 

Zondag 8 augustus 2010 om 17:19 uur

Barenboos

De scheidsrechter was een drama.

Maar de keeper van ado ook.ik vond dat die zelfs voor lul stond.

Zondag 8 augustus 2010 om 17:12 uur

petje31

DE TREND IS WEER GEZET, TWEE DISCUTABELE PENALTY'S EN WE ZIJN WEER DE SCHLEMIEL. BEGRIJP NIET DAT HET TEAM IN EEN KEER DE KOPPEN LIETEN HANGEN, WEDSTFRIJD LEEK IN DE POCKET EN INEENS GAAT FIETSTAS BALLEN EN ZE STAAN ALLEMAAL TE KIJKEN VAN WAT ZIJN ZIJ AAN HET DOEN DAN? DRAMA, NU MAAR HOPEN DAT ZE ERVAN LEREN EN ER VOLGENDE KEER WEL 2X 45 MINUTEN VOOR GAAN.

Zondag 8 augustus 2010 om 17:09 uur

Kale Theo

hang volgende week een Jas in de goal,en haal aub Buis/VdBerg er uit wat een drama.

Zondag 8 augustus 2010 om 17:00 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Peet Bijen Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
0-1
20 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
27 september 2020 om 12:15 uur
De Kuip, Rotterdam

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Heerenveen 2 - 6
2 Ajax 2 - 6
3 PSV 2 - 6
4 Vitesse 2 - 6
5 VVV-Venlo 2 - 4
6 FC Twente 2 - 4
7 Feyenoord 2 - 4
8 Willem II 2 - 3
9 FC Groningen 2 - 3
10 Heracles 2 - 3
11 AZ 1 - 1
12 FC Utrecht 1 - 1
13 PEC Zwolle 2 - 1
14 FC Emmen 2 - 0
15 ADO Den Haag 2 - 0
16 Sparta R'dam 2 - 0
17 Fortuna Sit. 2 - 0
18 RKC Waalwijk 2 - 0