Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO verliest ruim van AZ


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 maart 2020

ADO Den Haag is weer een puntje verder achterop geraakt.

 

De ploeg van Alan Pardew moest zich zaterdagavond gewonnen geven tegen AZ. De Alkmaarders waren veel sterker dan ADO en wonnen het duel eenvoudig met 4-0.

 

Doordat Fortuna en PEC vrijdagavond gelijk speelden, staat ADO nu op zeven punten achterstand van de plekken 16 en 15.

 

De wedstrijd van ADO tegen AZ was snel beslist. Na twintig minuten spelen, stonden de Noord-Hollanders alweer met 2-0 voor. De andere twee tegengoals vielen pas vlak voor tijd.

 

De nederlaag was ingecalculeerd, maar toch fors. Pardew weet het in uitwedstrijden achterin alles behalve droog te houden.

 

Volgende week moet ADO al helemaal aan de bak. Dan komt Fortuna Sittard langs en krijgt de residentieclub de mogelijkheid om een laatste strohalm te pakken tegen degradatie.

Lees meer over

Reacties

Lekkâh voetbal kèke

Nah dit gaat een zware tijd worden. Tuurlijk motte die 11 in t veld doen. Maar met een trainer die nog STEEDS GEEN aantal basis spelers hebt die de as vormen , waarna je omheen ken bouwen. Tja zo ken iedereen t wel, en had je hem niet hoeven te halen. Wat denkt ie wel! we hangen al een tijdje aan een zijde draadje, is ie NIET goed ingelicht over de situatie door dat bestuur. Ook die chinees is hier schuldig aan. eerst is er geen geld, dan mogen er in eens 8 spelers gehaald worden. Kijk hij wilde toch in de top gaan meedraaien, moet je vooral van die slapjanussen halen. 2 of 3 goeie spelers aan het begin al moeten halen. Ik moet er niet aan denken, maar 1e divisie is een feit, of??? er moet een wonder gebeuren. Maar met deze spelersgroep trainer en huidige bestuur ken je het wel HELAAS :cry: vergeten. EEN DRAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Dinsdag 10 maart 2020 om 17:36 uur

KaleHans

@ oudhaags, volgens mij is de situatie waar de club nu in zit te danken aan het vorige bestuur en staf, scouting e.d. En daar zit nu een hele nieuwe club en die kan je mijns inziens niet de schuld geven van de situatie waarin de club nu zit!!!
Manders, Groenendijk en de scouting en commerciele zaken hebben allemaal zitten slapen en hebben volgens mij gedacht "het komt nog wel goed".
Wees blij dat daar nu een nieuwe club mensen op zit die de club uit het slop willen/moeten trekken, deze club ook alweer wegsturen heeft totaal geen zin.
Ook onze eigenaar had aan zijn jasje getrokken moeten worden door Manders en de zijnen dat we er zonder goeie verse aanwinsten niet zouden gaan redden.
Dankzij de Chinezen zit er nu een continent Engelsen .......... gegokt en helaas verkeerd gegokt.
Als je het niet erg vind blijf ik mijn club trouw, zit in je bloed of niet. Ik heb meerdere degradaties en promoties meegemaakt en in die hoek zit onze club nu eenmaal............ het grote geld dat in Den Haag zit gaat helaas nooit naar het voetbal maar naar andere sporten. Daar zit o.a. de grootste uitdaging voor de nieuwe commerciele directeur. Jeugdspelers uit Den Haag en omstreken (en van de jeugdopleiding club zelf worden weggetrokken naar Sparta, Ajax, Feijenoord en nog meer clubs en daar ligt de grootste uitdaging voor de nieuwe scouting. Ik vind het niet zo gek dat de vorige hoofd scouting en commerciele man zijn weggestuurd. Het zal inderdaad nog een tijd duren voordat dat allemaal op orde is, maar als ze nu niets gedaan hadden dan was het bij het oude gebleven.............. ik ben blij dat men daar stappen in maakt nu, en ik baal als een stekker dat we gaan degraderen maar schuif dat niet af op het huidige bestuur!!!
Maandag 9 maart 2020 om 12:14 uur

Oudhaags

Laat ik jullie even uit de droom helpen, met lekker opnieuw bouwen etc.
de jeugd opleiding is klote, het tweede speelt vierde divisie, je achterban is drama, denk nou niet dat je dat effen op de rails hebt , daar gaan vele jaren overheen, je gaat jaren in de onderste regio bivak houden.
Dus praat je zelf wat aan en maak je zelf wijs dat het er volgend jaar beter met het zelfde zooitje bestuur stappen gaat maken, nou mooi niet , hier in Den Haag kan en mag geen topploeg spelen, we hebben hier niet de no how , dan zal je een andere stad uit moeten zoeken waar men wel stappen wil en kan maken.
Zondag 8 maart 2020 om 15:21 uur

toma

Tja ik kom al 60 jaar bij Ado maar een elftal als dit heb ik niet eerder meegemaakt. We zijn eerder al eens gedregradeerd maar die teams bleven voetballen om te winnen. Het lijkt nu wel opdracht om te verliezen. Goals simpel weggeven en vooral geen acties naar de goal toe om zelf te scooren.
Spelers als Bakker Thomas de Bock Spence Stubbs Baluta kunnen toch echt niet. Speel dan met de jeugd. Natuurlijk hoop ik op een wonder en blijven we erin. Maar dat is tegen beter weten in. Pardew naar huis met zijn Engelse circus en Lex Schoenmaker voor de klas met wat Jeugd, dregraderen doen we toch misschien dat dat nog een redding is.
Zondag 8 maart 2020 om 12:31 uur

KaleHans

Volgend jaar lekker met de jeugd beginnen in de KKD met v. Ewijck, Polley, Pinas en nog een paar jonge honden en een paar oudere ervaren spelers.
Graag afscheid nemen van die hele Engelse kolonie en van Meijers, Bakker, Malone en wie weet nog een paar. Steijn voor de groep, en hopelijk een Chinese eigenaar die zijn aandelen in de uitverkoop doet.
Mooie klus voor Mo en de zijnen om het helemaal opnieuw op te bouwen.

Je gaat het eenvoudigweg met deze groep niet meer redden, ik heb me al neergelegd bij een opbouwperiode in de KKD........... helaas.
En als we het toch nog gaan redden......??? Dan geloof ik ineens in wonderen, in God, Allah, Boeddha en de hele zooi......
Zondag 8 maart 2020 om 10:55 uur

bert1953

Pardew voetbalt om niet te winnen
Iedere keer weer van die slappe figuren erin
Bakker en Thomas drama voetballers de Bock veel te traag
En die rechtsback is de trainer volgens mij op het vliegveld tegengekomen en heeft toen gevraagd joh heb je voetbalschoenen dan kun je nog wat bijverdienen bij ADO
Ben al 62 jaar supporter van ADO en ik krijg tranen in mijn ogen als ik naar de wedstrijd kijk
Zaterdag 7 maart 2020 om 23:42 uur

Hein

Over en uit. PEC en Fortuna haal je echt niet meer in.
Doet wel pijn om dat toe te moeten geven . Er zit totaal geen voetbal in. Mooie praatjes van die Engelsen en trainer , en buitenlandse spelers doen alsof ze zo goed zijn. Stuur ze alsjebliefy per direct allemaal weg en doe het verder met de NL ers die er nog zijn. Dan ten onder met NLers en niet met een paar ovetschatte buitenlanders die alles en iedereen de schuld geven en zich zelf fantastisch vinden, zie opmerlingen over zuidetpark en de reactie van boggel na zijn wissel.
Zaterdag 7 maart 2020 om 22:02 uur

MiG

GVD gasten, wat staan we zwaar voor L*L :(
Zaterdag 7 maart 2020 om 20:44 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15