ADO verliest van 10 man Vitesse

18 oktober 2020 10 reacties

ADO Den Haag had zondag weinig in te brengen tegen Vitesse.

De ploeg van Aleksandar Rankovic heeft de thuiswedstrijd tegen de Arnhemmers met 0-2 verloren. Dit terwijl Vitesse het grootste deel van de wedstrijd met tien man speelde.

ADO mag het zichzelf aanrekenen dat het nauwelijks kansen wist te creëren. Rankovic zette aan einde zelfs alle drie zijn spitsen in: Arweiler, Kramer en Karelis. Maar ook dat leidde niet tot echte mogelijkheden.

De residentieclub kwam na een half uur spelen op achterstand. Vlak voor rust kreeg een van de Vitesse-spelers rood en hoopten de TV-kijkende ADO-supporters op een betere tweede helft. Daar kwam niks van terecht. In plaats van dat ADO terug in de wedstrijd kwam, was het Vitesse dat de score verdubbelde.

Lekkâh voetbal kèke

wat een belachelijke vertoning zeg. zoveeeeel nieuwe spelers, en zie wat een resultaat. Bestuur en meneer jol met zoveel trainers ervaring. of jullie hebben je wat laten aansmeren net als afgelopen seizoen, of de trainer heeft er geen kaas van gegeten. Had dan een trainer gehaald van een beetje niveau. zo kan het nooit veel beter worden als vorig seizoen. triest hoor. wil niet zeggen dat je alles had moeten winnen. maar 6 punten had je zeker binnen moeten halen.
Maandag 19 oktober 2020 om 18:47 uur

pitbull

Sorry hoor maar welke trainer zet nu 3 spitsen voorin lopen elkaar in de weg! En als kers op de taart een aanvaller in de verdediging zetten pfff
Zondag 18 oktober 2020 om 18:59 uur

KaleHans

Dat Vitesse een goeie ploeg is wisten we al maar wat meer inzet en felheid mag van mij toch echt wel. En de volgende wedstrijd graag met Phillip, Morrison, Elmkies en Karelis beginnen. Dan staat er wat meer body en voetballend vermogen op het veld, wel lief dat Rankovic dezelfde elf op het veld laat staan die van VVV gewonnen hebben maar dat was een heel andere wedstrijd en een veel mindere tegenstander. Ik hoop dat Rankovic deze jongens is snel die inzet en felheid die hij ook had bij kan brengen want zo slap als vandaag en dan met name de 1e helft kan echt niet!!! En asjeblieft, laat die Kramer op de bank!!
Zondag 18 oktober 2020 om 18:04 uur

Ronnie

En van kwaadheid zijn mijn zinnen ook allemaal verkeerd opgesteld.
De boer en Brourard zijn veel te licht.
En we verliezen met meer dan 2 goals verschil de volgende wedstrijden, ook tegen az.
Zo weer goed verbeterd.
Zondag 18 oktober 2020 om 17:38 uur

Hagenees

Ja sorry hoor weer de verkeerde trainer.
Ron Jans wint weer met Twente,heeft ook allemaal jeugdige spelers maar speelt vanaf wedstrijd 1 goed en gedegen.
Excuses van ze moeten op elkaar inspelen ja doeiiiiii.
Komt niets van terecht.
Amateurs tegen de profs wat we zagen.

Ronnie

Dit is toch niet te geloven, wat een wanvertoning zeg.
En de trainer doet er net zo hard aan mee.
Waarom steeds die Rigo opstellen die speelt steeds naar de verkeerde kleur.
De Boer en Brourard zijn veel te dichtga nou eens je beste mensen opstellen.
Die Morrisen en Elmkies zijn voetballend toch veel beter.
Ik durf nu al te zeggen dat wij de slechts voetballende ploeg zijn van de eredivisie.
En we hebben mazzel gehad dat we in Venlo gewonnen hebben, anders hadden we gewoon stijf onderaan gestaan.
Je mag heus van Vitesse verliezen, maar niet op deze manier.
De komende competitie wedstrijden verliezen we met maar dan 2 goals verschil,zelfs tegen Az.
Vreselijk om dit te moeten zeggen maar we zijn echt degradatiekandidaat nummer 1. Nu al.
Zondag 18 oktober 2020 om 17:36 uur

bert1953

Het ergste is nog dat je iedere keer niet met het sterkste elftal begint en de tweede helft niet tegen 10 man er vol voor gaat maar eindeloos op het middenveld de bal rond speelt en de verkeerde spelers de bal dan voor de goal gooien.
Zondag 18 oktober 2020 om 17:20 uur