Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO verliest van Feyenoord na vreemde slotfase


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 september 2019

ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen Feyenoord met 3-2 verloren.

 

Een kleine nederlaag voor de ploeg van Fons Groenendijk, terwijl het eerder op de middag nog op een flink pak slaag afstevende.

 

Na een half uur spelen stond het namelijk al 3-0 voor Feyenoord. ADO begon dramatisch aan het duel en gaf de eerste dertig minuten onder meer twee penalty’s weg.

 

Opmerkelijk genoeg werd het in de slotfase toch nog spannend. Feyenoord maakte twee eigen doelpunten, waarna ADO weer uitzicht kreeg op een punt. Grote kansen op de gelijkmaker werden echter niet gecreëerd.

 

Het hoogtepunt van de wedstrijd was de knuffelregen van de ADO-fans in de twaalfde minuut.

Lees meer over

Reacties

Oudhaags

BERD,Zo lang de Chinees er is zijn er schulden die steeds oplopen ,ondanks de miljoenen,dus die doelstelling van credomannetje en nu hammetje ,wordt echt niet ingelopen, tenzij er een andere geldschieter op de proppen komt met vele miljoenen, een jeugd afdeling die niets opbrengt een scouting die ondermaats is, allemaal zaken die je in twee jaar niet gaat inhalen , de vooruitzichten met de gemaakten contracten met de oudere spelers is ook niet je van het, allemaal zaken die maken dat de club nog jaren op het zelfde niveau zal blijven presteren, en dat laatste presteren lijken ze bij ADO niet reguliere te kunnen opbrengen, vandaar zo`n weer zo`n drama wedstrijd zoals gisteren, als ze de instelling hadden gehad zoals hun supporters zich hadden gedragen dan had het elftal moeiteloos een prima wedstrijd laten zien.
Maandag 16 september 2019 om 12:52 uur

BertD

Als de doelstelling betreft financiël op orde te komen, dus direct afgelost wordt aan de schulden
Kan ik het me voorstellen dat daar aan gewerkt wordt.Dan heb ik daar vrede mee. Mijn inziens hebben we geen ploeg om te degraderen.
Over twee jaar zal je echt moeten investeren in de ploeg gezien de gemiddelde leeftijd van de ploeg.Dus financieel beleid op de lange termijn is echt noodzakelijk.Het wisselbeleid tijdens de wedstrijd ben ik het met de kritiek eens dat kan zeker beter. Ook kan je als beleidsmaker geen hoge verwachtingen scheppen als de financiële middelen er niet zijn! Transparantie en open is altijd het beste en draagkracht bij de fans.
Maandag 16 september 2019 om 12:15 uur

Oudhaags

Lees de doelstelling en je weet wat voor instelling je kan verwachten, als het op de laatste plaatst staat wordt men weer wakker, O ja supporters interesseert ze geen flikker
Maandag 16 september 2019 om 11:53 uur

VAKKIE-l

Vervangen*
Maandag 16 september 2019 om 11:09 uur

VAKKIE-l

Wat een kut instelling van de ploeg en Fons houdt weer vertouwen in spelers die al weken door de ondergrens zakken.
GRAAG Meijers, Falkenburg, Ould Chick vervamgemen en die Havekotte ook nooit meer opstellen indien je 1e/2e keeper geblesseerd zijn.
Maandag 16 september 2019 om 11:08 uur

toma

Wonderbaarlijk dat het bestuur nog niet ingrijpt en Fons verteld dat echt zo niet verder kan. Bakker, Immers Meyer, Old chick, Falkenburg, zomaar vijf spelers die niet mee kunnen op eredivisie niveau. Terwijl we nu toch een aardig gevulde bank hebben.
Maandag 16 september 2019 om 10:47 uur

John Wright

Ach, zolang Fons grenzenloos vertrouwen blijft houden in een laf 4-4-2 systeem met Falkenburg links in het middenveld en Meijers die geen echte verdediger is en het nooit zal worden blijf je de problemen over je afroepen. Ook Bakker is zeer wisselvallig. Helaas is Fons niet van het ingrijpen maar blijft hoop houden, tegen beter weten in, dat zijn beschermelingen het beter gaan doen. Tevergeefs, de oude garde gaat , op een enkele uitschieter na, niet beter worden. Ingrijpen dus en de nieuwe spelers snel opstellen incl Malone op het middenveld. De laatste nieuwe spelers zijn niet voor niets gehaald maar broodnodig in dit team. En geen smoesjes dat ze pas in het voorjaar van 2020 inzetbaar zijn want op meerdere plaatsen kunnen ze gelijk aan de bak. Kom op Fons, een beetje meer lef en met een echte linksbuiten gaan spelen. Want met Falkenburg tegen de jeugdige snelheid van AZ is het van te voren al een kansloze missie.
Maandag 16 september 2019 om 09:27 uur

Edwin

Typische tactiek: De tegenstander het werk laten doen.... Werkte bijna nog ook.
Maandag 16 september 2019 om 09:18 uur

KaleHans

Zo Fons, en de volgende week gewoon alle aanwinsten erin en o.a. Meijers, Old Chick en Falkenburg eruit??? "Ach wat leg ik toch te dromen...... het gaat voor Fons toch allemaal veeeeel te vlug". He Fons? jij houdt gewoon Meijers die hopeloos is het hand boven het hoofd......... je zet een bangepoepertopstelling neer in de hoop wat terug te kunnen doen....... Groothuizenis weg, nu hebben we Haverkotte............. waarom is Koopmans gehaald????
Het enigste waar we vandaag van hebben kunnen genieten was de 12e minuut en daar zorgden de supporters voor en helaas niet de spelers op het veld!!!
Zondag 15 september 2019 om 21:10 uur

ADO Boy

Dramatisch als je zo aan de wedstrijd begint
Het middenveld was echt onder de maat ,!
Bakker komt altijd te laat ! Lex moest
Geloof ik gaan darten en Goossens was er ook
niet .Gelukkig kwam Malone in het veld ,
Hoe bestaat dat hij nooit speelt en Bakker
wel ?
Zondag 15 september 2019 om 20:20 uur

Slimpie

Alle onderstaande inzenders, dit zijn nou de positief kritische inzendingen, zonder domme scheldwoorden, waarvoor dit platform bedoeld is.
Zondag 15 september 2019 om 19:32 uur

Rikkie

Triest ,slap zooitje !.. :cry: wie gaat dit nog aan de praat krijgen ? :S; denk deze coach niet.. :gay:
Zondag 15 september 2019 om 19:17 uur

Haagsicoon

@Erwin 070 Ik ben redelijk positief ingesteld het enige wat positief was aan deze wedstrijd is de inbreng van Malone geweest die moet gewoon in de basis.
Een Havekotte reken ik nog niet zoveel aan wel de blunder van Meijers die moet echt op de bank gaan zitten die kost ons steeds de punten.
voor de rest een zeer zwakke vertoning in de eerste helft twee onnodige penalty`s nekt je de wedstrijd. Hoop dat de nieuwe spelers snel wedstrijd fit zijn dan kunnen er een aantal naar de bank en Meijers is daar een van.
Zondag 15 september 2019 om 18:14 uur

Erwin 070

houw je k bek, , ontbreekt in vorige reactie
Zondag 15 september 2019 om 17:59 uur

Erwin 070

ben echt benieuwd wat onze niet kritische mensen op deze site , iets hebben gezien wat iets positiefs was.knuffelactie leuk , niet leuk is dat dezelfde ersonen roepen, ga zitten en houw je bek, zijn dezelfse personen die voor zieke kinderen zo iets doen , dus die knuffel actie is schijnheilige en niet serieus te nemen .niet meer doen en gewoon geld over maken op rekening van kinder ziekenhuis.o ja het voetbal is eredivisie onwaardig , in zo`n stadion met zo`n sfeer en zo`n grasmat , lopen lanterfanten, salaris inleveren en overmaken naar kinder ziekenhuis
Zondag 15 september 2019 om 17:57 uur

ruudje

Schitterend heb echt genoten (nee) niet van de wedstrijd maar van de knuffel actie had tranen in me ogen bij de knuffel actie en de wedstrijd
Zondag 15 september 2019 om 17:10 uur

RF

Schijters 1e helft.
Iets beter 2e helft.
Hoop dat Fons nu weet aan wie ie wat heeft en aan wie ie niet zoveel heeft.
Zondag 15 september 2019 om 16:59 uur

Ronnie

Nou we zijn weer aan het voetballen en ik vraag me echt af waarom wij spelen waarom we spelen.
Die eerste helft is echt zo schandalig slecht.
Havekotte staat te trillen als een rietje, pakt gelukkig nog paar ballen in de 2e helft maar dit is niet de 1e keeper voor ADO.
Waarom Old Chick steeds opstellende heeft werkelijk nog niks laten zien, in geen een wedstrijd.
Verder kan ik iedereen wel opnoemen maar ik vind dat Groenendijk toch ook wel schuldig is met dat defensieve spel steeds.
Word je toch niet vrolijk van.
Nou heb je creatieve spelers, o.a Summerville en Haye en dan begin je weer met dit zooitje.
Het middenveld zit niks in, voorin staat Falkenburg op links maar dat kan toch niet.
Misschien ben ik wel heel negatief, omdat de 2e helft heel goed leek, maar Feyenoord (wat ook gewoon een heel matige ploeg is) liet bij de 3-0 bijna alles nog lopen.
Ongelofelijk dat je na zo`n vertoning nog bijna 3-3 speelt.
Er moet echt wat veranderen in de speelstijl bija do want dit gaat echt niet goedkomen als je zo blijft spelen.
Ik geef nog een tip, ga nou eens een keertje vanuit je eigen kracht spelen, zal je een keer verliezen,maakt niks uit want dat doe je nu ook.
Dan heb je ook zo weer de 12e man achter je staan.

En verder hulde aan de mensen achter de knuffelactie,fantastisch om te zien en hoe blij iedereen daarvan word.
Toch nog met iets heel positiefs afgesloten.
Zondag 15 september 2019 om 16:51 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15