ADO verliest van Twente in doelpuntrijk Haags kwartier

7 november 2020 14 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen FC Twente met 2-4 verloren.

De wedstrijd kende een knotsgek Haags kwartier. Er vielen maar liefst vier doelpunten in de laatste vijftien minuten.

Toen de slotfase van start ging, stond Twente met 2-0 voor. Een verdiende voorsprong, want ADO had ook dit duel weinig in te brengen. Doordat de Tukkers verzuimden uit te lopen, bleef de ploeg van Aleksandar Rankovic in de wedstrijd.

Daardoor kon ADO verrassend terugkomen. Dat begon dankzij een eigen doelpunt dat viel nadat Bilal Ould-Chikh de bal op de lat knalde. Samy Bourard scoorde even later de gelijkmaker.

Helaas wist ADO de gelijke stand niet lang vast te houden. Een minuut na de 2-2 stond het alweer 2-3 voor Twente. Diep in blessuretijd besliste de ploeg uit Overijssel de wedstrijd.