Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO verliest van Valencia


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 juli 2009
ADO Den Haag heeft de oefenwedstrijd tegen de Spaanse grootmacht niet kunnen winnen. In het Haags Bakkie verloor de ploeg van Raymond Atteveld met 1-4.

Vanwege blessureperikelen in het Haagse doel begon de residentieclub het duel met jeugdkeeper Christian van Wijngen onder de lat. Door het ontbreken van Boy Waterman, Gino Coutinho en Robert Zwinkels moest keeperstrainer René Stam zelfs als stand-in op de reservebank plaatsnemen.

De eerste helft verliep redelijk voro ADO Den Haag. De Spanjaarden kwamen al vroeg op voorsprong na een goal van Nacho González in de zevende minuut. Een kleine tien minuten voor de thee bracht Danny Buijs beide ploegen echter weer op gelijke hoogte.

Wel was ADO Den Haag Ricky van den Bergh kwijtgeraakt. De aanvallende middenvelder werd na een opstootje door scheidsrechter Bossen van het veld gestuurd. De Spaanse doelpuntenmaker González kon eveneens vertrekken.

Na de rust liepn Valencia zonder al te veel problemen uit naar 1-4. David Navarro, Míchel en Jordi Alba verzorgden de doelpunten.

Reacties

HENK

AMEN kenner
Vrijdag 24 juli 2009 om 21:34 uur

kenner

Ongeloofelijk dat die van Hese nog steeds wordt opgesteld. Een groter drama is er niet te vinden in de eredivisie.
Vrijdag 24 juli 2009 om 19:24 uur

Der Rudy

De uitslag doet vermoeden dat de Spanjolen over ons heen liepen. Vond van niet. Natuurlijk liepen er een paar goeie spelers bij, balvast en een goed spelinzicht. Met name de eerste helft gaven we goed partij. Als het meezit krijg je een penalty en staan we met de rust voor. Heb een beetje op Buis zitten letten, wat is die man belangrijk. Eist de ballen op, verovert ze op de tegenstander en verdeelt het spel. Als die Rikkie klaar is met z`n boksen en Knoppert is er weer bij dan denk ik dat we best een aardig team hebben om royaal buiten de gevarenzone te eindigen. We spelen immers niet in de Spaanse primera division maar in de Nederlands ere divisie!
Donderdag 23 juli 2009 om 19:13 uur

Ron001

Vakkie-Q jij hebt net als ik een sterke Heese gezien. Ja alleen die Verhoek, wat been kl... ballen kreeg geen bal goed /opmaat voor de pot!!! (Hij herstelde zich wel goed na 1 van zijn blundrs.. Verder vond ik die surinaanse speler (Rechtsback of half??) tegenvallen maar was ook een invaller volgens mij.
Maar verder vond ik ze fit ogen.. Ben zeer benieuwd dit seizoen....
Donderdag 23 juli 2009 om 17:46 uur

peter070

Joh,elke nederlandse club verliest gewoon van dit Valencia, daar is niks vreemds aan, kwestie van geld en dus kwaliteit.
Vergeet niet dat er zeker 6 spelers instonden die normaal niet in de basis zouden staan bij Atteveld, dus zo slecht was het allemaal niet.
Zoveel blessures kan geen enkele club opvangen natuurlijk, maar een extra vedediger die zowel links als rechts kan spelen is gewoon belangrijk voor dit seizoen.
Verder lees ik net in VI dat er interesse is in Van Beukering, aanvaller van Nec.
Donderdag 23 juli 2009 om 15:51 uur

ongelofelijk

Kai van Hese speelde een goede 1e helft en als ie dan 1 verkeerde pass geeft hoor je ze gelijk weer klagen.

Ok ,in de 2e helft maakte ie wat meer foutjes maar er zitten dan ook Valencia spelers achter hem aan ,maar waarom nou gelijk zo waanzinnig negatiefus.

Hetzelfde met Verhoek,trapte in de eerste helft zeker 5 a 6 keer achter mekaar de bal mooi voor de goal vanaf de zijkant en na 1 verkeerde bal komt het gezeik weer overal vandaan.
Donderdag 23 juli 2009 om 15:01 uur

HENK

van hese was vorig seizoen ook al om te huilen. ik heb het al eerder gezegd maar het is niet voor niets dat sparta hem vrijliet na hun rode kaart. opkk met die gozer... en verhoek ook. ik hang de vlag denk ik uit als die pik eindelijk is een andere club heeft.
Donderdag 23 juli 2009 om 13:33 uur

richie

van hese... wat was die weer aan het blunderen zeg. wat zien ze toch en hem, zal hij echt het niveau gaan halen...
Donderdag 23 juli 2009 om 12:41 uur

ko

Jongens, jongens, wat een kritieken !
Niet terecht, een "feestopstelling" door het ontbreken
van veel vaste basisspelers, een black out van Ricky vd Berg, en een goede tegenstander.
De enige kritiek die we mogen hebben is op een stel notoire domoren die rotzooi schopten op de tribune
Donderdag 23 juli 2009 om 12:14 uur

Vakkie-Q

Jij hebt zeker een andere wedstrijd gezien Northy.
Wat een talent zeg die Van Heese. Een sterk opkomende back met een grote toekomst. Ook Verhoek speelde dreigend van de rechterkant en had uitstekende acties.

Donderdag 23 juli 2009 om 10:41 uur

fcdhh

die kai van hese was weer een drama
Donderdag 23 juli 2009 om 10:22 uur

Flip

@Bokkie: Was idd geen handige aktie van V.d. Bergh. Hopelijk was dit zijn blackout van het seizoen en dan kan het beter nu zijn dan in de competitie.
Donderdag 23 juli 2009 om 08:44 uur

henk

haal nou eens die Kai van hese uit de ploeg wat een drama
Donderdag 23 juli 2009 om 08:27 uur

Cynisch

De titel "ADO verliest respect" had ook een terechte verslaggeving geweest.
Iedereen die aanwezig is geweest en geen stront in zijn oren heeft gehad is getuige geweest van het open racisme door de helft van het `heilige` Middennoord.
Wanneer neemt de groep die het wel goed voor heeft met een normale Haagse fanatieke sfeer de macht over op dat deel van het het stadion, desnoods met geweld?
Donderdag 23 juli 2009 om 01:36 uur

rob

Had niet anders dan dit verwacht wetsel vind toch dat er geen verstering bij hoeft je ziet he en wat gebleseerd is si ook geen echt top.
Woensdag 22 juli 2009 om 23:55 uur

@peet

donder toch op man met je versterking wanneer er 7 basis spelers niet spelen is het nog een wonder dat het bij 4 - 1 blijft, ofwel, den haag heeft het gewoon goed gedaan! 

hoeveel spelers denk je er nog bij te halen 10 ? laten we met een eerste elftal gaan lopen van 30 spelers daar hebben we teminste het geld voor! 

sommige zien maar niet dat er niet zo heel veel te besteden valt zoals atteveld al duidelijk maakte en 4 - 1 is zeker geen schande. Je hebt het over de top van spanje! Ik ga met vol vertrouwen het seizoen in hopen dat er nog flink wat spelers terug komen van blessure en dat atteveld, van der bergh even duidelijk maakt dat dit niet kan en je zo onnodig kaarten zal gaan pakken komt het echt wel goed. 

Sommige verwachten hier na een aantal woorden over een grotere begroting en een paar goede afsluitende wedstrijden afgelope seizoen dat we voor de top 3 kunnen gaan strijden ofzo???? gewoon kleine GEZONDE stapjes nemen en dan komt het wel goed, er is niet voor niets ingekort op de premies!!
Woensdag 22 juli 2009 om 23:55 uur

FCDH_M

hahaha hoorda, iedereen speelde top, ZELFS HESE 1 van wedstrijden waar hij top speelde, dus jullie moeten niet zeuren van bagger wedstrijd, echt was een goeie wedstrijd, je ging er al heen van we gaan verliezen.. en tog is Hese nog niet goed genoeg, maar hij heeft wel late zien dat hij kan groeien en het aan kan.. en die Lorenzo Pique, liet zien dat hij een goeie keus is voor geblesseerde Ammi.. echt goeie 1e helft, 2e viel tegen maar ook wle goed, we hadden een pingel verdient, en Vicento had wel mooie actie, die ene had erin gemogen....... dus jullie moeten niet zeiken, heb echt een mooie wedstrijd gezien..
Woensdag 22 juli 2009 om 23:35 uur

Bokkie

RvdB liet weer ff zien hoe dom hijĀ is met zijn tik op de kin van die Spanjool
Woensdag 22 juli 2009 om 23:13 uur

_groengeel

als je 7 basis spelers mist, en je staat 1-1 bij rust, dan is dat alleen maar positief. ik heb snelle veelbelovende aanvallers gezien, powel deed het niet slecht, sterk middenveld. alleen een back erbij en je team staat als een huis. ik heb er alle vertrouwen is.

ik vond trouwens horvath kut spelen.

Woensdag 22 juli 2009 om 23:13 uur

northy

Wat een bagger voetballer is die heese.
Moet eerlijk zeggen dat ons minimaal 1 penalty is onthouden en de gratis "verkregen" hoekschoppen waar een doelpunt uitkwam geheel ten onrechten waren.
Heese en verhoek lekker opzouten.
Woensdag 22 juli 2009 om 23:12 uur

peet

Een 4e keeper, Kum, Pique, Ammi, Knopper, en bosschaart geblesseerd, v.d. Bergh weggestuurd. Dat zijn dus 7 basis spelers. Logich dat je dan tegen een top team als Valencia verliest. Wetzel denkt dat de er geen versterkingen meer nodig zijn, maar als hij zijn zienswijze niet verandert en er verder geen VERSTERKINGEN bij komen wordt het een klote seizoen

Woensdag 22 juli 2009 om 22:42 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3