Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO verliest van zichzelf


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 september 2009 13 reacties

ADO Den Haag heeft de goede reeks van drie opeenvolgende overwinningen tegen FC Utrecht geen vervolg kunnen geven. Vooral in de tweede helft was het slappe hap bij de Hagenaars.

Voor de rust had ADO Den Haag het betere van spel. Er was een grote kans voor Karim Soltani en ook Danny Buijs was dicht bij een goal. De middenvelder raakte de lat.

In de tweede helft was de Haagse ploeg geen schim meer van de ploeg die we kennen van de afgelopen wedstrijden. Met name na de grote kopkans van Soltani, viel de ploeg ver terug.

FC Utrecht maakte een kans die het kreeg wel af. Toen ook Ammi nog eens geblesseerd raakte en er al drie spelers aan Haagse zijde waren gewisseld, waaronder medeverdediger Kai van Hese, kregen de domstedelingen nog een paar joekels van kansen. De Utrechters weigerden deze kansen echter weigerden te verzilveren., mede dankzij het keeperswerk van Barry Ditewig.

De grote vraag was wat er met ADO Den Haag aan de ghand was in de tweede helft. Was het gemakzucht? Of beginnen de zware trainingen van Raymond Atteveld hun tol te eisen?

Reacties

ggf

Volgens mij was het echt een wedstrijd waarbij degeen die het eerste goal zou scoren ook zou winnen. Da's ook gebeurd. Tot de 0-1 was er nauwelijks sprake van krachtsverschil. De 1-0 had volgens mij net zo goed door ADO kunnen worden gescoord en dan had wellicht ADO gewonnen. Overigens vind ik dit jaar de onderlinge krachtverschillen erg klein; zeker tussen de nummers 6 t/m 15 zit weinig krachtsverschil. Met een beetje geluk kan ADO volgens mij best aardig eindigen dit jaar. Ik gok op een plekje bij de eerste 10.

 

Wat betreft Hese: die werkt hard en doet zijn stinkende best. Helaas tot op heden best wel een vraagteken. Bosschaart is wellicht toch een beter alternatief (hoewel ook met vraagtekens), zolang Pique geblesseerd is. 

Dinsdag 22 september 2009 om 22:06 uur

ADOsexual

Jongens hou allemaal eens op met zeuren. We staan prachtig 7de, en dat is beter dan FCDH überhaupt in de afgelopen 30 jaar gepresteerd heeft.

Maandag 21 september 2009 om 15:20 uur

Ron001

Bokkie,

 

Met alle respect maar Boschaard Links back!!! Waarom  was hij zo slecht de voorgaande jaren!! Hij is op die positie nog gevaarlijker dan Hese!! En wie kan er op die plaats lopen buiten Piqe !! Niet Lorenzo! Die snapt er helemaal niets van. Dekt helemaal verkeerd!! Als hij speeld hou ik mijn hard vast!!! Ja het is Ricky

die op 10  moet spelen!  Als Knopper er weer is hebben we op de 10 postie een luxe probleem!! Maar Raymond heeft een beter inzicht op de spelers, hij traint ze elke dag en ziet hun fitheid en kwaliteit op een bepaalde positie!! Ook is het afhankelijk van de tegestander hoe je je systeem gaat toe passen ! Beter dan Hese is er niet op die positie!! Hoop dat ze in de winterstop toch nog iets halen!! Al is het alleen om blusures en gele/rode!! kaarten op te vangen.

Maandag 21 september 2009 om 11:34 uur

pollo

het was echt bar slecht: van hese is en was een drama!! soltani: postzegel erop en weg ermee, milic is veel te simpel te verdedigen en de enige keer dat hij een bal goed op zijn kop kreeg was toen vorm tegen zijn hoofd schopte. waarom zo laat wisselen?? waarom verhoek eruit en niet soltani?? verhoek was de meest gevaarlijke speler!!

Maandag 21 september 2009 om 11:34 uur

ko

Selectie is te smal , dat blijkt. Hese kan niet beter, en Atteveld heeft voor hem schijnbaar geen alternatief. Jammer het is niet anders.  Het meest schrijnend is het kwaliteitsverschil van de wisselspelers. Die van Utrecht presteren gewoon goed, die van ons niet of minder. vd Bergh is geen speler die je een kwartiertje mee moet laten doen, daar is hij te goed voor. We gaan het beleven

Maandag 21 september 2009 om 08:55 uur

ado123

ik vond Kai van Hese  een slechte wedstrijd spelen maar ik sta wel achter Kai want Kai heeft gewoonervaring te kort maar als je hem meer laat spelen komt het van zelf goed. 

Zondag 20 september 2009 om 22:25 uur

Martijn

 

Helaas zeer terecht verloren van Utrecht. Ze gaven Den Haag geen ruimte (wat AZ vorige week wel deed) en kozen ervoor het duel aan te gaan. Dan moet je gewoon scherp zijn en zorgen dat je die duels wint (wat vandaag niet gebeurde). De wissels van Atteveld werkte totaal averrechts en zorgde alleen maar voor meer ruimte voor Utrecht.

 

Vond eigenlijk alleen Ditewig een goede indruk maken vandaag, we hebben 't aan hem te danken dat het bij 0-1 is gebleven, want het had ook zomaar 0-3 of 0-4 kunnen worden.

Zondag 20 september 2009 om 20:23 uur

Max

Ik heb echt nog liever Van Hese linksback dan Bosschaart. Bosschaart is gewoon geen back en moet op het middenveld spelen. Voor de rest zijn er geen andere mogelijkheden. Het geeft wel aan hoe smal onze selectie is. Maar Van Hese doet zijn best en is nog jong, verdiend onze steun echt nog wel.

Zondag 20 september 2009 om 17:24 uur

ADODENHAAG

Klaasse van HBS was ook een drama..

 

ik vond de wedstrijd niet slecht maar de aanvallers bakten er niks van.. mertens liep steeds aardig vrij maar we hadden nooit hoeven verliezen.. Iemand die wat goaltjes maakt zal handig zijn... een echte goaltjesdief is er toch niet. Maar volgende week beter

Zondag 20 september 2009 om 17:21 uur

busje57

atteveld sta is op en laat wezel lullen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waarom stel je anders ricky niet op of heb je ook een hersenstoornis opgelopen de beste op de bank slaap lekker een creatieve midden velder met vrije trap als je het spel moet maken en dan het verhaal hese al tig x geprobeerd die jongen kan echt totaal niet voetballen inzichtloos en levengevaarlijk in zijn eigen verdediging hij was de eerste helft de gevaarlijkste utrecht aanvaller !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

we waren zo lekker op weg gooien we 3 dure punten weg want utrecht had echt angst de eerste helft hoop dat ammi meevalt want met hese en die andere pique als backs kun je het wel schriftelijk afdoen spaart een hoop tijd en ergernis.

Zondag 20 september 2009 om 17:19 uur

Mitchel

Bokkie oppassen wat je zeg, Heste komt van QUICK niet van HBS, ik ben een HBS-er en ADO supporter, en als hese een hbser was, was het een topspeler :D

Zondag 20 september 2009 om 17:14 uur

bob444

Tactisch heeft Utrecht ons dit keer overbluft.

Zij neutraliseerden ons wapen Milic en wij lieten Mertens lopen.

Dan kom je tot de conclusie dat de selectie te smal is en dan is het zuur dat Caracciolo er 7 heeft inliggen helaas niet voor ons.

Je mag de schuld ook niet bij Hese leggen, die jongen probeert zijn werk te doen.

Hij  gevaarlijk op de positie van linksbuiten, maar een drama als linksback.

Die schuld ligt bij de technische staf om vd Bergh niet op te stellen.

Ik zag ook weer die angst in de ploeg , jammer we zijn dus nog niet zo ver dat er  thuis  met dezelfde lef en bezieling kan worden gespeeld dan in de uitwedstrijden.

Maar kop op nog 27 te gaan.

Zondag 20 september 2009 om 17:00 uur

Bokkie

Kan iemand me uitleggen waarom die Van Hese in de basis startte? Eruit met die gast en lekker terug naar HBS. Bosschaart had gewoon de linkerzone moeten pakken want FCU speelde toch niet met een echte rechtsbuiten. Dan had Vd Bergh ook gewoon vanaf het begin mee kunnen doen. Echt belachelijk dat hij op de bank zat (tenzij het met de blessure te maken had). Dit is duur en onnodig puntverlies, zwaar K*T dus!

Zondag 20 september 2009 om 15:51 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24