ADO verslaat Brugge

10 januari 2011 5 reacties

ADO Den Haag heeft in Spanje de oefenwedstrijd tegen Club Brugge gewonnen. De ploeg van John van den Brom keerde in de tweede helft een 2-0 achterstand om naar 3-2 winst.

De residentieclub speelde zonder de licht geblesseerden Kubik en Bulykin. Ook Kum en Rankovic waren niet inzetbaar, maar zij zijn vanwege wat zwaardere kwetsuren in Nederland achtergebleven.

De vriendenclub uit Brugge en ADO Den Haag kwamen voor en na rust met een compleet ander team ten tonele. John van den Brom wisselde zelfs tien keer, zodat er 21 voetballers speeltijd kregen.

De nieuweling Jordy Brouwer was in de eerste helft de spits. Chiro N`Toko, de andere debutant, speelde na de thee centraal achterin.

Ook het spel was beide helften anders verdeeld. In de eerste vijfenveertig minuten was Club Brugge de sterkste en scoorde twee keer.

In de tweede helft was het juist ADO Den Haag dat van zich liet spreken. Via Jens Toornbstra en Santy Hulst kwamen de groengelen weer op gelijke hoogte. In de laatste minuut van de officiële speeltijd zorgde Immers zelfs nog voor een Haagse overwinning.