ADO verslaat Vitesse na flitsende start

26 oktober 2019 12 reacties

ADO Den Haag heeft verrassend drie punten gepakt in Arnhem.

De ploeg van Fons Groenendijk won zaterdagavond met 0-2 van Vitesse. Een onverwachte zege. Vitesse staat derde op de ranglijst en had al ruim een jaar niet in eigen huis verloren.

De winst werd in de eerste paar minuten verdiend. De bal lag binnen twee minuten al in het netje. Crysencio Summerville scoorde de openingstreffer uit de rebound na een kans van Lex Immers.

Vier minuten later verdubbelde Immers de score. De middenvelder scoorde op fraaie wijze uit een afstandschot.

Na de 0-2 gebeurde er niet veel meer. ADO wist de voorsprong vast te houden en pakte drie broodnodige punten.

Freek

Verrassend GOED was deze uitslag voor alle ado supporters toch? de goeie wedstrijden zijn tot nu toe op een hand te tellen, we staan niet voor niets 15e hopelijk is de weg nu naar boven ingeslagen door voor elkaar hard te werken, dat is het minimale dat je als speler kan doen.
Zondag 27 oktober 2019 om 11:42 uur

toma

Eindelijk weer eens een wedstrijd ADO waardig alleen die Hooi kan niet veel verder allemaal een een geode wedstijd gespeeld.
Zondag 27 oktober 2019 om 11:14 uur

FCDH4Evah

@ John Wright je slaat de spijker op z`n kop, ik heb al een paar keer geroepen dat het een mentaliteit`s kwestie is, beschamend dat je pas nu kan knokken voor je punten als je er belabberd voor staat, we hebben nog een lange weg te gaan. Maar eerlijk is eerlijk het was niet alleen 3 punten maar ook een goede wedstrijd, een FC Den Haag dat 84 minuten een voorsprong vast kan houden geeft de burger moed.
Zondag 27 oktober 2019 om 10:54 uur

Erwin 070

Hofmannetje , ik heb je niet meer gehoord , was geloof ik 2 maanden geleden , laatste overwinning. haha hofmannetje toch , grappig ventje
Zondag 27 oktober 2019 om 10:25 uur

John Wright

@Hoffmani, mis vriend... zoals eerder door mij vermeld, bij inzet van diverse personen gaan we winnen en als je bij een subtopper in een uitwedstrijd wint, kan het dus wel en moet je je kapot schamen voor de resultaten tot nu toe. En nu Necid inzetten vanaf het begin en aanspelen van de flanken.
Zondag 27 oktober 2019 om 09:53 uur

Rikkie

Wat een geweldige keeper hebben ` wij ` toch !!, want anders.. maar probeer deze vechtlust vast te houden
Zondag 27 oktober 2019 om 08:00 uur