Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO weer dicht bij gevarenzone


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 maart 2009 17 reacties
In de strijd om degradatie is ADO Den Haag vandaag weer wat dichter bij de rode streep komen te staan. In Kerkrade verloor de ploeg met 2-0 van Roda JC.

Ondanks dat ADO Den Haag de wedstrijd goed begon, was de nederlaag dik verdiend. Driekwart van de wedstrijd had Roda het overwicht en de meeste kansen. Dit vertaalde zich na 66 minuten voetbal in de 1-0 voor de Kerkraders. De residentieclub kreeg een hoekschop het strafschopgebied niet uit, waarna Oper de openingstreffer kon scoren.

Een klein kwartier voor het einde van de wedstrijd verdubbelde Cissé de score. Door deze beslissing is Roda drie punten dichter op ADO Den Haag komen te staan en is het verschil nog maar twee.

Was het dan helemaal niks aan Haagse zijde? De eerste twintig minuten viel dat wel mee. Toen waren de geelgroenen het sterkt en leidde dit tot kansen, maar dus helaas geen goals voor onder andere Berry Powel en Karim Soltani.

Lees meer over

Reacties

robber

Slechte wedstrijd nu wordt het nog moeilijk
Donderdag 2 april 2009 om 14:29 uur

denhaag FOREVER

Kan iemand me vertellen wat Powel nu precies doet in het veld?????
En waarom Wetzel ook vertikt om Kayha een kans te geven om vanaf het begin te spelen?
Twijfel enorm aan de kwaliteiten van de heer Wetzel. Hij ziet de wedstrijd ook totaal anders dan dat wij doen. TIJD OM EEN NIEUWE BRIL TE KOPEN WETZEL!!!!
Dinsdag 24 maart 2009 om 16:08 uur

8800INSIDEOUTSIDE0088

Vraag me af wanneer de `experts` het toelaten om kritiek op dit elftal en vooral de trainert te hebben!!
is toch niet normaal dit?!?!?
moet je eens zien met wat voor instelling er weer in het veld gestaan word, gestaan ja, want meer hebben onze jongens niet gedaan.

bagger bagger bagger!!

ben er nog steeds ziek van :(

Maandag 23 maart 2009 om 14:17 uur

BOB44

Heb maar een klein stukje kunnen zien de 1-0 en 2-0, daarna weer aan het werk. Het leek wel of onze spelers een ietwat verdoofd waren. Kan zijn dat er voor de wedstrijd een vleesmaaltijd ( steak of biefstuk) is genuttigd. Dodelijk voor een topsporter, die verbranding kost enorm veel energie, maar dit is slechts gisssen. Wie weet de waarheid?
Maandag 23 maart 2009 om 12:22 uur

peet

Kut, wat een slappe vertoning.
Zondag 22 maart 2009 om 22:53 uur

Ron001

Ik vind dat ze thuis toch echt beter spelen!! Maar uit is het een ramp?? Hoe kan dit toch!!??? 
Ja en nu weer naar beneden kijken!!! En volgende week Az uit!!!!!! Hoop toch echt op een stunt anders ??!!! 
Zondag 22 maart 2009 om 22:38 uur

busje 57

WETZEL BEDANKT SCHAAMDE ME WEER DOOD
WAT EEN SLAPPE EN LAFFE PLOEG TEGEN HET NIETIGE RODA .
Zondag 22 maart 2009 om 20:21 uur

M

Het ligt er niet aan dat we kwaliteit niet benutten enz. Milic kan het gewoon niet! Laat dat een keer doordringen! Knopper is absoluut geen aanvaller en ook Caracciolo kan het niveau niet aan. Soltani loopt meer op het middenveld dan voorin. In andere woorden; aanvallend is het gewoon veel te zwak.Verdediging is ruim voldoende; body, kracht, snelheid genoeg.
Middenveld matig, maar Buijs knapt het meeste werk daar wel op. Maar voor ADO zijn deze prestaties nog wel te overzien. Zie selectie vorig jaar. Kansloos.
In ieder geval ik heb er zeker geloof in!

Zondag 22 maart 2009 om 20:06 uur

Rob

De inzet was werkelijk klote. We spelen absoluut nog niet constant. Kan ook niet. Dat lukt momenteel geen enkel team.
Maar wat een domme kortzichtigheid bij onderstaande shouters zeg:
Het tweede speelt in de eerste divisie. Het laagste wat je als betaald-voetballer kunt spelen. Knoop dat nou eens in je oren.
Een wedstrijd in die competitie staat in geen verhouding tot een wedstrijd in de eredivisie. Uitblinken bij de e-junioren betekent ook nog niet dat je in het eerste senioren hoort.
Ik heb de laatste wedstrijd van jong ADO gezien en het enige goeie wat ik Milic daar heb zien doen was 1 gevaarlijk schot en een strafschop nemen. Voor de rest was ie onzichtbaar. De wedstrijden daarvoor heb ik hem zeker ook niet zien uitblinken (in de laagst mogelijk denkbare klasse....).
Dus kap nou eens met die onrust. We hebben nu ca 18 man die het vertrouwen moeten krijgen en ik weet zeker dat Powel nog een heel belangrijke goal voor ons gaat maken
Zondag 22 maart 2009 om 18:43 uur

Huip

Vol in de strijd, 2 spitsen en weer 1 of 3 punten tegen AZ! Milic scoort de 1-1 en de 1-2!
Dromen zijn bedrog?
Zondag 22 maart 2009 om 17:01 uur

Hermanos

Fantastisch voetbal zgen we tegen Ajakkes en NEC en nu dit. En weer zo een afwijkende opstelling. En de inzet van een paar spelers, die nog niet zijn hersteld van de reis of zo. Zo is de balans weer zoek. Ik denk dat we het wel gaan redden tijdens de nacompetitie en wel met de hakken over de sloot. Roda en de Graafschap winnen en Volendam gelijk. Zij komen er aan. Wij moeten winnen van AZ door inderdaad Milic er in te zetten met Rick en Powel voorin. Scoren is het grootste probleem bij ADO. En laat Ranco ook naar voren opschuiven, hij is in het verleden nogal trefzeker geweest vlak achter de spitsen. En Milic, ik wil hem weleens zien spelen.
Zondag 22 maart 2009 om 16:52 uur

haagsehoolie

Dacht om 14:30 uur vandaag eindelijk eens relax naar de volgende wedstrijd te kunnen kijken om vervolgens tegen sparta de laatste benodigde punten te halen. Maar helaas wat een drama weekend alles om je heen wint en kunnen we weer tot laatste wedstrijd gaan hopen. Na nec echt gevoel dat het goed zat. Als de dan zo`n mentaliteit/kwaliteit ziet is het best treurig.Wat een klote wissels weer. Waar is buijs(alleen in den haag geeft ie thuis) Powel kansloos knopper(in vorm?) Amni alleen maar overtredingen immers na hoogtepunt vorige week uit lijden verlossen.Allen in midden van verdediging leek het erop! Keeper leuk maar niet zeker en uittrappen komt 100% niet aan! Tegen az maar eens fris elftal de wei in met milic in de punt! Wil wel eens zien of ie nou wel of niet wat kan!! Wetzel geduld bij mij nu ook op wordt een vent en hou ons erin en ga eens aanvallens(zoals beloofd) voetbal spelen!! Wat een kut zondag thanks!!
Zondag 22 maart 2009 om 16:47 uur

dorus

heerlijk weer terug naar de jupiler league met wekelijks zulk kut voetbal doe geen mens een plezier waardeloze trainer volgevreten voetballers wachten op een nog zwakkere tegenstander tog nog 3puntjes wat een lol
Zondag 22 maart 2009 om 16:04 uur

erg he

klote
Zondag 22 maart 2009 om 16:04 uur

haagse italiaan

ben het helemaal met je eens .
dat zijn nu eens mooie worden, je lijk wezels zelf wel  .
wat een slappe vertooning weer en natuurlijk weer een klote opsteling. waneer gaat die man het nu eens begrijpen ???
of is dit een revange van hem, dat we hem verslagen hebben met vvv en gepromoveerd zijn en brengt hij  ons ook zo snel mogelijk weer terug.  hoop dat die van der kallen dit toch ook ziet en die wetzels snel met pensioen laat gaan liever nu nog dan aan het einde van het seizoen.
Zondag 22 maart 2009 om 15:53 uur

Hans

Helemaal mee eens, Milic scoort ze wekelijks in het 2e maar Wetzel vertikt het om hem (en ons) een kans te geven door hem in het 1e te laten spelen.

En dat was inderdaad een heel andere instelling als waar dezelfde spelers vorige weken NEC en Ajax mee naar huis stuurden.   Waardeloos dit want dit hadden 3 hele belangrijke punten kunnen zijn.
Zondag 22 maart 2009 om 15:49 uur

Doet er niet toe!

Eigenlijk wilde ik bewust een tijdje niet reageren
maar mijn vingers jeuken dus bij deze een zeer
kritisch stukje.
Dus als je er niet tegen kan....
niet lezen en wegwezen is mijn advies.

Ten eerste alle Hagenezen gefeliciteerd met het behalen van het algemeen Kampioenschap van HIJS Hoka Wolves IJshockeyteam en dat voor het eerst weer eens in 40 jaar!!!

Wetzel, Wetzel, Wetzel wat moet ik nu met je aan?
Weer de foute instelling, weer de foute wissels en
weer de verkeerde tactische opstelling....
Zo gaat het nooit wat worden met ons
FC/ADO Den Haag!
Terecht heeft angstgegner Roda JC toegeslagen want dit slappe zooitje kom maar niet tot daden wanneer er iets belangrijks op het spel staat!
Het spitsenduo Powel en Soltani begrijp ik al maanden niet nul komma nul rendement, ook
over sommige spelers heb ik verder mijn bedenkingen: ene moment spelen ze de sterren van de hemel en het andere moment zijn ze totaal onzichtbaar.
Ik heb een totaal ander DEN HAAG vandaag zien spelen dan vorige week tegen NEC.
Waarom....
Overmoed, angst geen doorzettingsvermogen?
Jan mag het zeggen.... feit blijft dat het een collectieve faaldag was met Wetzel als eindverantwoordelijke in hoedanigheid!
Zo.... genoeg getreurd en we zien wel waar het schip strand.
O nog 1 woord voor jou kapitein Wetzel zet onze Bogdan Milic nou eens in de basis en er gaat een wereld van verschil voor jouw ogen open.
Maar kapitein Wetzel kennende gaat hij liever met schip en al ten onder, waarbij eerst de ratten het zinkende schip verlaten!!!
Verliezen is niet erg als je het maar met opgeheven hoofd doet en niet na deze wanstaltige wanvertoning!
Zondag 22 maart 2009 om 15:27 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24