Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO weer onderuit tegen Heracles


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 september 2015 4 reacties

ADO heeft de wedstrijd tegen Heracles met 1-0 verloren.

 

Het is voor de derde achtereenvolgende keer dat de Almeloërs in Den Haag met drie punten naar huis gaan. Hoewel ADO op een matige wedstrijd kan terugkijken, was het geen terechte nederlaag.

 

Mike Havenaar leek in de 37e minuut zijn ploeg op een 1-0 voorsprong te zetten. Scheidsrechter Manschot keurde de goal echter af. Tot grote verbazing van de Japanse spits zag de arbiter een overtreding in het onschuldige duel dat aan het doelpunt vooraf ging. Het werd nog zuurder toen Heracles in de daaropvolgende aanval scoorde en daarmee wel de 1-0 op het scorebord wist te zetten.

 

Na de rust werd het een trage wedstrijd waarin veel werd afgefloten. Pas vanaf het Haags Kwartiertje ging ADO echt op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er bijna. Edouard Duplan en invaller Roland Alberg stuitten op de keeper en Danny Bakker kopte op de kruising. Als laatste wapenfeit vroeg Alberg vlak voor tijd nog tevergeefs om een penalty.

Reacties

Rikkie

Het ADO- aanvalssysteem is te voorspelbaar aan het worden: via Schaken bal voor de pot, Havenaar kopt en daar kan de tegenstander zich makkelijk op instellen. Vanuit het middenveld is er (te-) weinig scorend vermogen, terwijl Gorre en Marengo ( en voorheen Alberg-) dat wel kunnen brengen, iets meer grilligheid is gewenst. Op zich stond het wel degelijk gister, da`s al winst.
Op mij komt het over dat er nu systemen uitgeprobeerd worden die er in de voorbereiding al hadden moeten komen. Maar misschien zie ik het verkeerd..
Maandag 14 september 2015 om 09:30 uur

Sven

Heracles als topclub, het is even wennen. Het heeft wel een selectie met mogelijkheden. Zoals zij ADO bestreden, kun je omschrijven als `slim, fysiek en mentaal sterk "no nonsens"-voetbal`. Als ze zo doorgaan kunnen ze ver komen. ADO stelde er niet veel tegenover. Waar Heracles al een of twee keer dreigend was gewwest heeft ADO met veel overtredingen en fysiek geweld geprobeerd Heracles te intimideren. Heracles heeft zich, overigens eveneens met veel overtredingen staande weten te houden. Maar wat een waslijst aan tekortkomingen heeft ADO het publiek onthuld! Te veel balverlies, gebrek aan: handelingssnelheid, aan precisie, overzicht (wedstrijd lezen), creativiteit, geen slimme looplijnen (geen automatismen, liepen elkaar chaotisch in de weg), te weinig loopsnelheid, fysieke kracht, enzovoort... Zwak middenveld (geen rustpunten, weinig creativiteit), voorhoede rond niet af, te weinig effectieve techniek (geeft onrust). Een zoveelste demonstratie van onmacht. Het degradatievoetbal lijkt toch weer begonnen. Het "Oranje-syndroom" lijkt aanstekelijk. Denken dat je een topteam hebt maar niet presteren. De Korte deed helaas in meerdere opzichten zijn naam eer aan. Alberg klimt wel maar zit nog in een dal. Schaken moet beter kijken waar de torens staan. Hard werken is nog geen goede wedstrijd spelen. Duplan is nog geen strijdplan.
Maandag 14 september 2015 om 00:29 uur

ps070

Kwalitiet erbij. Desnoods spuitjes in die benen
Zondag 13 september 2015 om 19:18 uur

John Wright

En zoals eerder gezegd: op het cruciale moment stond Wormgoor weer helemaal fout en liet die lange griezel van Almelo lekker inkoppen. Almelo liet Vito iedere keer opbouwen, het resultaat is zichtbaar-> geen resultaat. Tel daarbij op een marchanderende scheidsrechter(wilde geen rood aan Almelo geven), een onterecht afgekeurde goal(Havenaar snapt niets van het afkeuren) en een duidelijke, doch niet gegeven penalty en zo win je nooit.
Zonder Kristensen mis je wel kwaliteit in de opbouw! Wel goede inzet!
De verdediging blijft het zwakke punt, Actie Henk, actie !!!!
Zondag 13 september 2015 om 17:49 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24