Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO weggespeeld door AZ


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 februari 2012 20 reacties

De doordeweekse inhaalwedstrijd tegen AZ is voor ADO Den Haag op een fiasco uitgelopen. De residentieclub verloor met maar liefst 6-0, wat de grootste thuisnederlaag sinds jaren is.


Het was onthutsend zwak. De meeste toeschouwers hebben een paar keer moeten tellen, maar AZ liep speelde toch echt met maar met elf man. De ploeg van Maurice Steijn kwam er niet aan te pas, terwijl de Alkmaarders rustig combineerden en af en toe een gevaarlijke aanval opzetten.

 

Toen beide ploegen gingen rusten, stond het 0-1. Dit leidde tot een fluitconcert van de tribunes, die vervolgens een nog slechtere tweede helft voorgeschoteld kregen.

 

Geen enkele Haagse speler verdiende een voldoende maar vooral defensief werd er gefaald. AZ kon daarom maar liefst vijf keer scoren en pakte daarmee de koppositie in de Eredivisie. ADO Den Haag moet zijn wonden likken en ervoor zorgen dat het er aanstaande zondag tegen FC Utrecht weer staat.

Lees meer over

Reacties

adotiel

ADO komt zelden of nooit terug van een achterstand. Ook tegen AZ kwam wat mij betreft heel duidelijk de zwakke plek aan het licht. De eerste helft ging nog wel maar na 0-2 was het gebeurd. Dat ze verliezen van AZ is op zich helemaal geen ramp of schande. Maar verliezen met bv 1-3 is toch echt wat anders dan 0-6. Probleem is dat een groot deel vd spelers er denk ik de schouders over ophaalt. Mentaal is het helemaal niet goed; dat wordt het ook niet omdat je op mentaliteit niet kunt trainen. Instelling dat heb je of heb je niet. Ze zullen dit jaar best nog wel eens aardig voor de dag komen en zeker ook wel een wedstrijdje winnen. Vooral thuis verwacht ik omdat de juiste instelling om ook uitwedstrijden te winnen ontbreekt. Dit jaar was er een toevalstreffer tegen Feijenoord, maar dat was echt toeval. Ajax uit, Twente uit, PSV uit, Heerenveen uit, Groningen uit, etc. allemaal kansloze resultaten die vooraf al vaststonden en waarbij geen enkele strijdlust was te bespeuren. De berusting die de spelers uitstralen bij weer een nederlaag is echt zeer verontsrustend. Die slechte mentaliteit, die berusting samen met een maar gemiddelde kwaliteit, leidt dit jaar tot circa 30 punten. Voor volgend jaar zal er echt geworven meer geworven moeten worden op mentaliteit anders dan wordt het volgend jaar nog slechter en kunnen we ons weer richten op een puur degradatievoetbal. Wat mij ook opvalt is het gemak en raadselachtige keuze om in zee te gaan met zo`n Bousabon. Op de training zal hij best wel aardig voor de dag komen, in het spel laat hij het echter afweten. Dat zie je vaak met spelers die op de weg terug zijn (ik heb het overigens trouwens nooit een grote speler gevonden; de weg terug is voor hem dus maar een kort stukje). Op de training (waar de spanning toch wat minder groot is) redt hij het wel, op het scherp vd schede valt hij echter door de mand. Had Steijn moeten weten! Als ADO zondag weer verliest (en dat kan zomaar) dan hou ik mijn hart vast voor het vervolg.
Vrijdag 10 februari 2012 om 19:07 uur

RobbieVeld

Deze trainer heeft gisteren zijn brevet van onvermogen over zich afgeroepen! Hoe kan je in hemelsnaam met een aanvallend middenveld gaan spelen wat bestaat uit Immers, Cherry en Toornstra tegen het middenveld Martens en Maher van AZ??? Iedereen snapt dat je met Rado als verdedigende middenvelder moet spelen en Cherry dan op rechts... anders moet je lekker BTC 3 gaan trainen want iedere JVT oefenmeester begrijpt nog wel dat je dan tegen AZ kapot wordt gespeeld! Steijn is een aardige trainer voor de B1 maar nog lang niet geschikt als hoofdtrainer!
Donderdag 9 februari 2012 om 23:25 uur

Tja

@Tedje
Je hebt wel een punt, maar niemand mag groter zijn dan de club en Maurice mag dan wel aardig zijn, maar het blijft fout je gelijk te halen met een Ali (te dik, te traag), een Immers (balt al sinds het 010 gedoe als een dweil) en een Verhoek( raakt geen bal, mist zijn broertje?).
Dan krijg je 2 goede spelers en die laat je verpieteren op de bank, dan stel je een Visser op als back terwijl Ammi op de bank zit, dan snap je het niet of wil je het niet snappen, dan is het beter dat Maurice zijn congé krijgt.
Donderdag 9 februari 2012 om 19:05 uur

drethehague

ik zou lalkovic(wat ik in dat filmpie zag) vanuit rechts .en smolarek in de spits(mooie halve omhaal net over) zetten
Donderdag 9 februari 2012 om 13:29 uur

drethehague

@tvt tokko simpel weggespeeld?? bekijk die aktie van benschop nog een xtje ,dat is een magistrale aktie door een bal van 30/40 meter zo in een keer weg te draaien.verder was tokko pas zwak toen zwakste schakel stein hem 1 op 1 liet spelen tegen,beerens,benschop,holman.had jaap stam ook niks tegen begonnen... en toornstra ,die komt er niet uit doordat t simpel gewoon niet te belopen is die 70 mtr steeds als j verhoek de bal weeeeeer verliest!!
Donderdag 9 februari 2012 om 13:26 uur

Tedje

@Tja
Ik vind J. Verhoek geen slechte spits, maar hij speelt de laatste weken niet echt goed en gister was ie helemaal onzichtbaar.
Ali is natuurlijk een grote schande, die jongen staat er alleen maar in, omdat Steijn heel eigenwijs z`n gelijk probeert te halen bij het bestuur die Ali in eerste instantie niet wilde halen (waar ze natuurlijk volledig gelijk in hadden), helaas kregen we te maken met een blessure golf en zijn ze alsnog overstag gegaan, maar feitelijk heeft Boussaboun niets te zoeken bij geen enkele prof club in Nederland!
Wat betreft Immers ligt het wat lastig. Ik vind hem zeker wel een goede voetballer, maar bij hem merk je duidelijk dat hij nu liever in de Kuip had gevoetbald en er dus soms een beetje met de pet naar gooit, het is bij hem niet zo dat hij gewoon niet goed genoeg is, want hij heeft vorig jaar laten zien aardig te kunnen ballen!
Donderdag 9 februari 2012 om 13:02 uur

Tja

@kalehans
Ziet er goed uit.
Maar geloof jij in sprookjes?
Daar is Steijn te eigenwijs voor.
Stel je voor Immers, Verhoek en Ali passeren, dat zijn zijn uitverkoren baby`s, die gooi je nu terecht met het badwater weg.
De beste optie is Maurice verhuren, terugzetten alls assistent veldtrainer of per direct ontslaan en rap opzoek gaan naar een ervaren trainer want het uur U nadert.
Degradatie kan wel eens voor ons het stkker verhaal van die GL mw Sap worden.
Donderdag 9 februari 2012 om 12:12 uur

TVT

Ik heb toch wel een andere wedstrijd gezien dan jullie geloof ik.
De eerste helft stond het prima, jammer dat Immers die kans mistte en verhoek 2x de bal niet lekker mee kreeg. Ik vond NToko, toornstra, supu, immers, verhoek en horvat goed spelen.
In de 2e helft ging DH meer op de aanval en az zette 1 middenvelder wat aanvallender. Dan zie je dat je Rado mist die de steekbal eruit haalt.
Dat het direct na rust 0-2 wordt is een grote domper. Steijn probeerd iets door een verdediger eruit te halen en daar maakt az heel handig gebruik van.
Dit had niets met Ntoko te maken (hoewel hij wel 2x heeeeel makkelijk voorbij gespeeld werd), we hebben gewoon een verdedigend middenvelder nodig (rado bijvoorbeeld).
Donderdag 9 februari 2012 om 12:12 uur

KaleHans

Coutinho
Ammi, Kum, Ntoko, Supu
Chery, Rado, Toornstra
Smolarek, Lalkovic, Vicento

Probeer t is op deze manier tegen Utrecht als je ballen hebt Steijn.
En laat die belabberde aankopen Horvath, Ali, Luktniks en Verhoek is op die bank of tribune zitten en als je er andere spelers toch wil inzetten, zet ze dan op een plek waar ze het meeste rendement hebben en ga niet zitten experimenteren. Liever een jeugdspeler die zich aan zijn taak houdt dan een ervaren jongen die maar wat aan loopt te klooien..........
Donderdag 9 februari 2012 om 11:07 uur

Tedje

Steijn moet zich schamen en moet heel gauw opdonderen.
Die lul zet Ammi op de bank en Kevin Visser op rechtsback. Vervolgens haalt ie de breker en controleur op het middenveld Rado naar de bank en zet ie een middenveld erin wat totaal uit evenwicht is, omdat er 3 aanvallend ingestelde spelers speelde en totaal niet in positie liepen. Het stond hierdoor niet goed waardoor het ene deel alleen maar voorin bleef bij de aanval een Toornstra voornamelijk achterin bleef, omdat de verdediging anders overlopen werd!
Dan presteert ie het ook nog om de grootste fout van dit seizoen maar weer eens op te stellen, Ali Boussaboun. Hij is ten eerste geen buitenspeler, maar daar naast is hij traag, dik, niet fit, heeft geen diepgang, houdt het niet breedt en doet eigenlijk vrij weinig goed! Totaal zinloos dus. En als je dan met een buitenspeler speelt die naar binnen trekt, stel dan op z`n minst een rechtsback op die bijsluit en een voorzet kan geven, dan komt er tenminste nog gevaar van de zijkant, maar ook dat deed Steijntje niet!
Nee en de wissels waren ook niet best. Haalt ie een centrale verdediger eruit en krijg je binnen een minuut meteen dwars door het midden de 3-0 om je oren.
Nee, ik ben er zo langzamerhand wel uit, Steijn teert op het succes van Brom, het team heeft vorig seizoen vertrouwen gekweekt en is ingespeeld geraakt waardoor ze dit seizoen ook weer punten pakken, maar die chemie is zo langzaam aan uitgewerkt, want er zijn inmiddels al een paar spelers verkocht (Derijck en Verhoek) en Immers loopt met z`n ziel onder z`n armen, want wil ook hoger op!
Nee, ADO heeft een grote fout gemaakt door een onervaren trainer aan te stellen en hem ook nog eens het volledige technische beleid te laten voeren, dat ze dan ook nog een onervaren assistent ernaast zetten is helemaal onbegrijpelijk!
Het wordt tijd dat er een goede TD komt met een groot netwerk en een trainer die leuk, aanvallend durft te voetballen!
Donderdag 9 februari 2012 om 10:51 uur

Adowoman

PS : Snap Steijn totaal niet dat hij Immers en/of Toornstra er niet gewoon uithaalt als ze belabberd spelen... Speel je slecht, dan eruit! En niks mee te maken of je vorig jaar de sterren van de hemel speelde! Laat ze zich maar bewijzen om voor het eerste te mogen spelen!

Jullie kunnen zeggen wat jullie willen van Van den Brom maar dat zou hij wel doen, spelers eruit halen als ze niet voldoen ook al heten ze Immers, Verhoek of Toornstra....

Steijn is op zich een aardige man maar misschien te aardig en durft TE weinig!
Donderdag 9 februari 2012 om 09:28 uur

Adowoman

Was er gisteren ook bij met mijn jongens (hebben seizoenskaart)... Heb er alles aan gedaan om eerder vrij van werk te krijgen (woon niet meer in buurt van Den Haag, familie gelukkig wel) en om naar het stadion te komen en dan deze wanvertoning. Eerste helft ging nog wel, maar de 2e helft was zo belabberd, dat ik met de jongens 10 minuten voor tijd maar ben weggegaan... Doe ik zelden maar dit was niet meer om aan te zien!

Waarom een Ali opstellen en over de verdediging praat ik liever helemaal niet. Visser heeft ooit beter gespeeld maar komt in de verdediging helemaal niet tot zijn recht en bakt er niks van, N`Toko probeert maar faalt vooralsnog ook vaak en vooral met sprintjes trekken en Horvath, sja, wat zal ik daar over zeggen?

Hoor er weinig mensen over hier maar vond Toornstra ook zo zwaar onder zijn kunnen spelen, velen speelden erg ongemotiveerd en er was weinig bezieling. Erg leuk voor de supporters die in deze weersomstandigheden toch zijn gekomen om hun club te zien.

Dat je kan verliezen van AZ, dat kan, maar doe dat dan met opgeheven hoofd en dat je er alles aan gedaan hebt.

Enne Maurice, Zet Smolarek en Lalkovic er volgende keer in! Vond Vicento nog wel zijn best doen maar die jongen kreeg amper een bal toegespeeld terwijl hij vaak vrij stond. En John Verhoek? Die had ook totaal geen zin om te spelen, leek wel... Schande en schandalig om zo je supporters in de kou (letterlijk en figuurlijk) te laten staan...

Desalniettemin zit ADO in mijn hart en ben er tegen Excelsior weer bij...
Donderdag 9 februari 2012 om 09:26 uur

supporter 4-life

wat een opstelling zeg visser centraal achterin en ntoko rechtsback en dan ammi op de bank???vage shit hoor visser kennie verdedigen en ntoko lijk wel een slak zo langzaam en dan ali wtf doet hij op rechtsbuiten terwijl je smolarek heb steijn je was weer ongeloofelijk slecht en dan voor de wedstrijd zeggen kijen waar we staan nou je heb t gezien en dat tikkietakkie voetbal gaat m ook nie worden heh ik schaam me dood wat een afgang FCDENHAAG 4-LIFE
Donderdag 9 februari 2012 om 08:38 uur

Mr. FC DEN HAAG

Schaam je heel erg diep, stelletjes lapzwansen!!!
Donderdag 9 februari 2012 om 04:21 uur

ADO Boy

Gisteren nog gezegd , dat we zo snel mogelijk af moeten van ene Beyersbergen en Steyn .
Het technisch beleid van deze man is helemaal niets , de gene die deze dikke heeft aan gesteld is nog stommer als Beyersbergen zelf heeft totaal geen verstand voetbal.
Steyn is als trainer al helemaal door de mand gevallen, is tactisch wel heel erg zwak , zijn trainingen stellen totaal niets vo or , ze rotzooien maar wat aan op de training , let op dit heeft verre gaande gevolgen want de conditie van de spelers is 0,0
Donderdag 9 februari 2012 om 02:48 uur

Tja

Maurice heeft wederom een beginnersfout gemaakt om te denken (naïef) dat je een team dat op elke positie beter is dan je eigen team kan afbluffen met een Russisch roulette aanvallende fantasie opstelling.
Daar hebben Verhoek en Boussabon niet de kwaliteiten voor en Visser als back is ook geen slimmigheid.
Bij de 0-2 had er gerepareerd moeten worden, Immers en Verhoek eruit voor Ammi en Smollarek, dan met een handbalverdediging AZ`s spel ontregelen en op de counter spelen met Vicento en Smollarek.
0-6 is een schande die je op t einde kan opbreken.
Donderdag 9 februari 2012 om 00:24 uur

KaleHans

Ik heb nooit zoveel problemen met wissels..... maar vanavond...
en wat een verschil, die 1e en 2e helft....... welke wissel Steijn de 2e helft eigenlijk ook had gemaakt..... het had denk ik niets uitgemaakt, iedereen kon wel gewisseld worden geloof ik.
Alles en iedereen was die 2e helft ondermaats, niemand uitgezonderd.
Jammer dat Smolarek in zo`n belabberd draaiend team moet invallen.... ook hij kon het verschil niet meer maken......
Een avond om snel te vergeten......
Woensdag 8 februari 2012 om 23:40 uur

drethehague

Wat een debiel die stein dat j verhoek nog steeds in de basis staat ,volgens mij krijg stein elke week een kisje fruit van ze vader ,want t 1e half uurstond t goed maar steeds balverlies door die verhoek ,waardoor iedereen een andere speler opzocht.slaat over op t hele team .na dat half uur is t logisch dat az dan komt,visser helemaal weggetikt door beerens .en dan die wissels ,eerst een verdediger erin ,dan weer een aanvaller ,en bij 0-4 weer luksik.stein heb er voor gezorgd dat (goeie spits) v duinen in t 2e mocht spelen en je nu kwijt ben ,immers 1.5 miljoen minder waard,toornstra 2 miljoen minder waard.dus met andere woorden is stein de schuldoge aan dit seizoen .valt veel meer uit te halen ,maar hij verpest t met ze rare akties!
Woensdag 8 februari 2012 om 23:25 uur

Ron001

Rare wissels inderdaad! Vond immers zwaar tegenvallen die jongen had hij moeten wisselen en daar onze nieuwe speler voor in moeten brengen. En niet nu 1 op 1 moeten spelen met toko tegen Az. Ben het vertrouwen in Stijn aan het verliezen, na zijn rare wissels...
Woensdag 8 februari 2012 om 23:11 uur

MiG

Verdedigers Ammi en Luksik erin, logisch als je achter staat..... Wat een dwarrels zijn Steyn & Fräser
Woensdag 8 februari 2012 om 22:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25