Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO wil meeliften op WK hockey


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 juni 2014 16 reacties

In een driedelig pak liep Piet Jansen deze week als een trotse gastheer rond over het hockeypark.

 

De algemeen directeur van ADO Den Haag ontvangt tijdens het WK hockey relaties in een aan het clublogo herkenbare sponsorruimte. 

 

'We willen meeliften op het enthousiasme dat dit toernooi teweegbrengt', vertelt Jansen tegen De Gelderlander. 'Veel bezoekers zien ons stadion voor het eerst.’ 

 

Hij hoopt dat ze nog een keer terugkomen als de kleuren geel en groen weer de boventoon voeren en ADO z’n wedstrijden speelt.

Reacties

Mike

@Wizzard
Uit jouw eerste shout hier onderaan maak ik op dat jij de hockeyliefhebber `elite` noemt. Ik neem aan dat jij niet alleen degene die ADO-liefhebbers debielen vindt zo noemt.
Ik ben met je eens dat we elkaar hier waarschijnlijk anders interpreteren en ga ervan uit dat jij het niet zo bedoelt zoals ik het opvat.

En over persoonlijke opvattingen gesproken heb ik, net als jij, een hekel aan mensen die menen dat ze beter zijn dan de rest, maar daar zitten er op de tribune van ADO misschien nog wel meer van dan langs de rand van het hockeyveld.....
Dinsdag 10 juni 2014 om 08:48 uur

Oshidashi

Wat een debiel comentaar onderaan van de wizard. Kijk alsjeblieft zelf een deurtje verder als je zo over mensen denkt en ze zo over 1 kam scheert.
Maandag 9 juni 2014 om 13:11 uur

Wizard

@ Mike

Als je helemaal terug gaat in de comments ben jij degene die van elite sponsoren maakt en ik verder ben gegaan op het onderwerp sponsoren in de door jou uitgelokte discussie. Ik had het in mijn eerste comment over diegene met een aardappel in z`n strot en neerkijkt op de rest. Zou een sponsor kunnen zijn maar het staat in mijn comment als in het algemeen(persoon)(zie ook reactie op tja). En nu wordt het een discussie over sponsoren waar ik geen zin in heb en ik ook niet echt relevant vind, omdat de reactie op mijn eerste comment van jouw dom was door zelf een verkeerde interpretatie van het woord elite te gebruiken (Misschien voelde je je aangesproken, dat kan) en van mij dom door erop in te gaan met soms argumenten die te weerleggen zijn, zoals argument weinig toeschouwers/supporters bij wedstrijden buiten Nederland om.(ben tenslotte geen hockeyfanaat) Ik zie niet alles maar wel genoeg wedstrijden met zeer weinig supporters/toeschouwers ook na 13u. Maar het klopt dat niemand kijkt van half 11 tot half 10. Bijdeze staak ik mijn discussie met jou op dit onderwerp, anders moet ik ellenlange teksten typen en gedetailleerd ingaan op je vragen, maar helaas geen zin in. Dit soort discussies doe ik liever mondeling. Maar kort, ik heb geen hekel aan hockey en de supporters/sponsoren daarvan. Ik heb een hekel aan bepaalde types, die meer bij het hockey zitten dan bij het voetbal en meer in het management dan op de werkvloer zijn, maar ze zitten overal.
Maandag 9 juni 2014 om 00:57 uur

Tja

Ben geen fan van de heer Jansen, iemand die een traditie te niet doet en een pracht van een gastheer "(Laakkwartier) af serveert en de traditionele opening oefenwedstrijd schrapt, heeft weinig empathie, tel daarbij op weinig voetbal ervaring op BVO gebied.
Maar wel valt te prijzen dat ie naast het voetbal andere zaken probeert te promoten, want voetbal biedt weinig rendement en is geen zekerheid je voor de toekomst.
Het stadion exploiteren anders dan voor voetbal is ook interessant en noodzakelijk en biedt meer mogelijkheden om geld te genereren waarmee je ook een aardig elftal op de been te brengen.
Al met al geen gek idee om te lobbyen tijdens dit hockey toernooi waarmee je het stadion en ADO wel nationaal en internationaal op de kaart zet.

Zondag 8 juni 2014 om 23:52 uur

Mike

@Wizzard
Misschien moet je je eerst even goed laten informeren voordat je dit soort dingen roept. Iedere dag (op afgelopen dinsdag en woensdag na) is het uitvekocht. Je koopt een dagpas en niet voor één wedstrijd en nee, er is dus geen hond die van half 11 tot half 10 gaat zitten kijken. Vandaar dat er bij sommige wedstrijden lege plekken zijn. Mensen moeten ook nog werken he.
Neemt niet weg dat het gewoon een succesvol toenooi is en dat deze manier van kaartverkoop voor dit toernooi prima voldoet.

Nee, ik heb geen ruitjesbroek, voetbal al 40 jaar en geniet van dit toernooi als sportliefhebber en sponsor van dit toernooi én van ADO.
Waarom zou dit niet samen kunnen gaan? Met mij zijn dat er ongeveer 40!!! Dus waar heb je het over? Waarom zou een voetbalsponsor zijn doelgroep niet tussen hockeyliefhebbers kunnen vinden???? Waarom heb je het in je eerste shout over `elite` die niet geïntersseerd zou zijn in voetbal??? Rare kronkel heb jij.
Voetballiefhebbers zijn niet allemaal hooligans en hockeyliefhebbers niet allemaal elitaire kakkers. Je bent erg goed in generaliseren. En zoals ik al eerder aangaf heb ik nog geen sponsor of toeschouwer ons horen `wegzetten als debielen`, dus ook nu vraag ik, waar heb je het over?.

Heb je een soort natuurlijke afkeer van mensen die niet alleen voor ADO zijn?
Is iemand die niet van aktie-films houdt ook elite?

Zondag 8 juni 2014 om 20:40 uur

Wizard

@ Mike

AUB lezen!!!!!! Joh dat ze niet uit de andere kant van het land hierheen komen om ADO te zien..... Maar ook de sponsor uit de andere kant van Nederland zit niet op ADO te wachten om te sponseren. Dus moet je het hebben van die sponsoren uit de regio. En denk je nou werkelijk dat die nu wel komen na aanleiding van een WK hockey, als die echt interesse hebben in ADO waren ze allang gekomen in de laatste 10jaar. Maar helaas deze regio is van Feyenoord, PSV en AJAX, daar krijgen die sponsoren meer waar voor hun geld. ADO is een club waar je echt liefde voor moet hebben, maar om mooi voetbal te willen zien moet je helaas naar 1 van die clubs gaan en dat doen de sponsoren ook heel heel veel vaker dan dat ze naar ADO komen. Voor sponsoren ook wel meer exposure genoemd.

"Een sponsor is, bij voorbaat, ook helemaal niet geïnteresseerd in een afspiegeling van de samenleving, waar jij het over hebt. Die zoekt een doelgroep." Je zegt het zelf al, dus die sponsoren uit het Hockey gaan die doelgroep niet vinden bij ADO. Misschien jij met je ruitjebroek, maar veel meer zullen het niet zijn.

Supporters:

Afgeven op de supporters van voetbal nog niet gemerkt (op tv west na)? Heel Nederland is nog steeds niet jaren 80 en 90 vergeten. Dat is buiten de slechte core business het belangrijkste gegeven waarom er maar weinig nieuw aangewas komt(ook sponsorgebied). Ook jeugd is moeilijk te porren om naar ADO te komen, die roepen bijna allemaal ajax omdat die bovenaan staan en vinden ADO dus maar slecht.

Ik roep ook niet dat ze allemaal maar weg moeten blijven. Begrijpend lezen heet dat. Heb het over de mensen die ons wegzetten voor alles en nog wat in negatieve zin van het woord, die mogen van mij wegblijven. Mogen zeker van jou op je verjaardag komen zulke figuren of niet?

Sfeer stadion bij wk hockey? Alleen bij wedstrijden van Nederland zit het vol, bij andere wedstrijden totaal lege tribunes. Toont aan dat Hockey niet eens een sport is dat in zijn totaal boeiend is, is alleen boeiend als Nederland speelt. Dus sfeer is er op een paar wedstrijdjes na gewoon niet en zelfs over die sfeer bij Nederlandse wedstrijden kan je discussiëren. Ik vind het vergelijkbaar met Nederlands voetbal elftal/ AZ als die speelt, alleen dan op kleinere schaal. Veel toeters en klappers en weinig support.


Rondom het stadion kan je nog een heel hoop verbeteren. Ziet er nu gezelliger uit bij het Hockey. Zou de club aanraden om eens snel in engeland te gaan kijken hoe ze daar rondom het stadion bezig zijn om de club te promoten en supporters te vermaken. Daar zijn ze al 5 straten voor het stadion bezig met het bedienen van de supporters op allerlei manieren, waar bij ADO pas in op de stoep van het stadion wat te merken is van dat alles.


Zondag 8 juni 2014 om 17:04 uur

adotiel

Natuurlijk moet je van iedere gelegenheid PR-gebruik maken. Dit WK is natuurlijk een mooie gelegenheid om je als gastheer te presenteren. Ik zie daar alleen maar positieve kanten aan, los van of het uiteindelijk ook iets concreets oplevert. Nooit geschoten is altijd mis denk ik maar.
Zondag 8 juni 2014 om 14:01 uur

Mike

@Wizzard,
Nee, helemaal niet duidelijk.

Ik heb onder de sponsors en supporters nog niemand horen afgeven op het voetbal of ADO, dat heb ik alleen een enkele keer op RTV West gehoord. Ik weet dus niet waar jij dat vandaan haalt. Natuurlijk constateert iedereen dat de sfeer veel gemoedelijker is. Die sfeer is bijzonder aantrekkelijk en je kunt rustig met je relaties rondlopen en dat is bij een thuiswedstrijd van ADO echt wel anders.
Een sponsor is, bij voorbaat, ook helemaal niet geïnteresseerd in een afspiegeling van de samenleving, waar jij het over hebt. Die zoekt een doelgroep.

En over de supporters:
99% van de mensen op de tribune zijn ook zeer geïnteresseerd in voebal. Maar een hockeyer uit Bladel of Nieuwleusen zal niet zo gauw een wedstrijd van ADO bezoeken dus zul je er niet zoveel toekomstige bezoekers aan over houden. Een hockeyer uit Bleiswijk zal misschien een keer wél beslissen te komen kijken als ADO tegen Feyenoord speelt oid. Maar om nou te roepen dat ze allemaal weg moeten blijven omdat ze een ruitjesbroek aan hebben vind ik erg dom.

Maar wat wel goed overkomt is dat het stadion zeer goede faciliteiten heeft en zich uitmuntend leent voor een dergelijk evenement. Iedereen die ik spreek, die het stadion voor het eerst betreedt heeft het over het de sfeervolle ronde vorm, het goede zicht en de goede sfeer die er hangt.
Zoals Schoenaker net op TV ook zei: de sfeer in en rondom het stadion is fantastisch en daar zijn ze bij voetbal nog niet aan toe.

Zondag 8 juni 2014 om 13:02 uur

Wizard

@ Mike
Maar een heleboel sponsoren van het WK zijn geen sponsor ADO. Die wilt Piet graag hebben, dat vind ik geen probleem begrijp me niet verkeerd. Maar als je zo afgeeft op onze supporters hoef je van mij part niet te komen naar ADO. Die mensen zullen nooit wennen aan de diversiteit aan supporters op de tribune ( ook wel de afspiegeling van de samenleving genoemd). Kunnen ze tegen die diversiteit zullen ze heus wel komen naar ADO, want ook onder de hockeyfanaten zitten voetbalsupporters. Maar waarom zijn ze de laatste jaren dan niet gekomen, omdat bijna alle zaken rondom ADO bagger zijn geregeld en je core business (voetbal op het veld) al jaren bagger is. En als je dan ook nog babbelt over onze supporters alsof we debielen zijn etc., dan heb je naar mijn idee geen zin in ADO en ik persoonlijk zit niet te wachten op nieuwe supporters die mij met een lange nek aan zitten te kijken. Nu wat duidelijker voor jou?

@ Tja
Ik zeg toch niet dat ik niet open sta voor nieuwe supporters. Ik sta zeker open voor nieuwe supporters, maar ik sta niet open voor mensen die mij niet in het stadion aanwezig willen hebben. Dat soort mensen wil jij thuis toch ook niet op je verjaardag over de vloer krijgen of wel?
Zaterdag 7 juni 2014 om 13:05 uur

pollo

goede actie van Piet, kwestie van out of the box denken.
Zaterdag 7 juni 2014 om 11:53 uur

Mike

@Wizzard, wat dom en kortzichtig.
Een heleboel sponsors van ADO zijn ook sponsor van dit toernooi.
Zaterdag 7 juni 2014 om 10:17 uur

Edwin

@Tja,

Die hebben ook maar één betaald voetbalclub in de hele provincie.....
Zaterdag 7 juni 2014 om 02:46 uur

Tja

Bij de FC uit t hoge noorden zitten er wel 20.000 iedere thuiswedstrijd, heeft niks te maken met wiet rokers, die heb je overal.
Maar die hebbeb elk keer weer een aardig elftal staan.
En @wizzard met alleen wiet rokers komen we nooit boven de 10.000 bezoekers, verleg je grenzen en verwelkom ook nieuwe supporters
Zaterdag 7 juni 2014 om 01:51 uur

Hmmm

Ook geen fan van Jansen, maar! Niet geschoten is altijd mis!
Vrijdag 6 juni 2014 om 21:36 uur

corsto

Dan zal je toch eerst weer een representatief elftal moeten neerzetten.
En volgens mij is dat nog moeilijk zat.
Hoop namen maar er heeft er maar een getekend.
Vrijdag 6 juni 2014 om 17:09 uur

Wizard

Wat een grap!! Denk je nou werkelijk dat die elite op ADO zitten te wachten!?! Uit de hoogte doen over hun geweldige sfeertje en ons wegzetten voor debielen, hooligans, wiet rokende hippies en coke snuivende melaatsen. Laten dat soort figuren maar lekker een deurtje verder kijken...... Blijf na het wk hockey maar lekker weg.
Vrijdag 6 juni 2014 om 16:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25