Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO wil ook nog 130.000 euro rente van Wang


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 december 2016 35 reacties

ADO Den Haag heeft geen mededogen met Wang Hui.

 

Dat blijkt uit de exacte bedragen die de Haagse clubleiding volgende week vordert van de Chinese eigenaar.

 

Behalve 2.347.496 euro aan achterstallige betalingen, wil ADO namelijk ook nog eens 130.109 euro aan rente, blijkt uit de dagvaarding. 

 

In totaal gaat het daarmee om een vordering van bijna 2,5 miljoen (2.477.605 euro), meldt Wietse Dijkstra van het AD. Het kort geding over het geld dient woensdag voor de civiele rechter.

 

De vooruitzichten van ADO in deze zaak zijn goed, want de ondernemingkamer gaf van de week al aan dat ADO terecht een vordering bij United Vansen heeft uitstaan.

 

Reacties

Wes

@janvele
Weleens van spiegelen gehoord, denk maar eens over na.
Heb jij geen politieke ambities? Kunnen ook alleen maar ouwehoeren en hebben ook nooit eens constructieve oplossingen.
Dinsdag 27 december 2016 om 19:26 uur

janvele

@Wes
Je moet op de zaak ingaan en niet je wensdenken ventileren of iemand beledigen. Beschaafd blijven al schijnt dat moeilijk voor je te zijn.
Dinsdag 27 december 2016 om 13:08 uur

janvele

@Haagsicoon
Zo simpel is het allemaal niet in deze wereld. Overigens, wat indien Wang toch niet betaald. Worden dan zijn feitelijk niets waard zijnde aandelen verkocht?
Dinsdag 27 december 2016 om 13:06 uur

Haagsicoon

@Janvele De achterstallige betalingen die de club eist of tegoed heeft van Wang staan zwart op wit ook getekend door de heer Wang.Ook waar het geld aan besteed moest worden alles staat op papier.Hier is geen jaren durend onderzoek voor nodig heel simpel.Want voor eind Januari moet het geld althans een groot deel bij de club op de rekening staan.
Dinsdag 27 december 2016 om 00:42 uur

Wes

@Janvele
Zoveel eer krijg je niet, het enige wat jouw toe te rekenen is is jouw gebrek aan inzicht! Aan de andere kant wel heel knap om er op elk punt finaal naast te zitten. Kan niet wachten op je reactie op de uitspraak van 28 december als de club door de rechtbank weer in het gelijk wordt gesteld.
Maandag 26 december 2016 om 23:43 uur

janvele

@Wes
Ja Wes het is fantastisch bij onze club, In alle geledingen. Dat is volgens jou allemaal mij toe te rekenen, Mijn moeder zei vroeger al ---------.
Maandag 26 december 2016 om 22:31 uur

janvele

@Freek
Nee Freek ik weet niet alle feiten. Niemand weet die. Daarom gaat nu juist de OK een wellicht een jaar durend onderzoek instellen. De Rechtszaak is niet een op zich zelf staand feit maar moet in samenhang worden bekeken. Nogmaals, een zaak in Kort Geding kan door de rechter worden beoordeeld als een te omvangrijke zaak om in Kort Geding uitspraak te doen.
Maandag 26 december 2016 om 22:27 uur

Wes

@janvele
Fout over Fontein, fout over Wigt, fout over Manders, fout over de positie van Wang. En niet te vergeten fout over Fraser!. Dat laatste wordt je vergeven vanwege je gebreknaan voetbalkennis.
Maandag 26 december 2016 om 19:10 uur

Freek

@janvele,
Blijkbaar weet jij wel alle feiten, iets wat ik betwijfel, en vele met mij op deze site, en dan bedoel ik niet JANVELE spelen er 2 zaken, 1 zaak betreft het aantonen van het niet functioneren van mr. Wang en zaak 2 is het opeisen van het openstaande bedrag wat door de heer Wang is toegezegd en blijkbaar waar ook voor is getekend gezien de uitspraken van de heer Jansma, maar misschien heb ik wel zand in mijn ogen en VELE met mij!
Maandag 26 december 2016 om 17:35 uur

janvele

@Haagssicoon
Zonder alle feiten te kennen oordeel je. Knap. De OK gelast echter een waarschijnlijk meer dan een jaren durend onderzoek. Zo makkelijk liggen de feiten toch schijnbaar niet.
Maandag 26 december 2016 om 17:01 uur

janvele

@Wes
Weet je hoe ze jouw commentaar in de volksmond betitelen? Een goed verstaander heeft verder geen woorden nodig.
Maandag 26 december 2016 om 16:58 uur

Haagsicoon

@Freek Helemaal gelijk Wang/Untited Vansen zullen het bedrag moeten betalen ze hebben het aan zich zelf te danken dat het tot een rechtszaak moest komen.
Maandag 26 december 2016 om 16:33 uur

Freek

Olitano, Jos_Luguber, Haagsicoon, RF, Sweatlakesmokey, Wes,

Laten wij maar positief blijven, de rechter kijkt naar feiten, de club heeft 1 fout gemaakt, te goed van vertrouwen geweest en daarom zitten we weer in de gevarenzone cat. 1 Sponsoren/supporters haken af door Wang, woensdag zal de rechter de club in het gelijk stellen en Wang te sommeren te betalen of zijn aandelen gaan in de uitverkoop, mooi uit einde van 2016
Maandag 26 december 2016 om 09:23 uur

Wes

Leuk om te lesen dat onze janvele als een dolle stier om zich heen slaat, voelt duidelijk de schaamte om na jaren erachter te komen het allemaal finaal aan het verkeerde eind te hebben. Eigenlijk jammer dat we nu zijn gezicht niet kunnen zien.
Zondag 25 december 2016 om 22:45 uur

RF

Lang leve de rechtsstaat kerel!

Ruzie is m.i. iets anders dan een inhoudelijk verschil van inzicht wat een handtekening waard is. Vwb sfeer kan ik mij idd niet meten met vele op deze site )

Ben net zo benieuwd als jij wat d`r iig uitkomt in court.
Ik zet m`n karige loontje d`r op dat wang ingebreke wordt geoormerkt en dat hij een keuze moet/mag maken naar de club en media wat ie wil als baas (met handen even op de rug gebonden) zonder enige steun en ruggesteun van alle sponsors, gemeente, fans, media etc.

Ado via Nauta D. schijnt ook nog 2 andere zaken tegen uvs voor te bereiden irt niet nagekome afspraken en...



Zondag 25 december 2016 om 22:14 uur

janvele

@RF
Ben jij er ook eentje die ruzie met zijn baas maakt? Lekker sfeertje. Zal je zeker loonsverhoging krijgen en een lang dienstverband hebben.
Zondag 25 december 2016 om 21:35 uur

RF

Jan mail je in vanuit zuid oost tjetjenie...
Sinds wanneer mag je je "baas" niet meer voor t gerecht dagen.? Feitelijk kan MM niets anders doen omdat W -de investeren voor top 5 - deur nooit in wilde gaan met deze club. Door 1 deur heen willen wil niemand met W behalve de Fam Elf dus daarin is MM geen uitzondering en toont ie wel initiatief en kiest hij voor wat de meerderheid goedkeurt.

M.i. ben jij vrnl tegen autoriteit en ervaar je ze allemaal als baantjes jagers die dit vanuit pluche plekje doen.

Nog even een kerst quiz vraag:
Welk artikel staat dat dan dat je je baas, -die ook even niks mag - vanuit geen vz meer in RvC..niet mag dagen..?
In nl in de top 5 van zaken...je eigen leidinggevende/werkgever dagen.
Vraag je maatje olden even voor hulp...dat mag best zonder de kans op applaus te verliezen. Krijg toch een beetje t vermoeden dan jij stiekum veel elf leest...
Zondag 25 december 2016 om 20:31 uur

janvele

@RF
Welke verwondering beste RF? Overigens wat zou ik MM moeten gunnen? Iemand die tegen zijn eigen baas een proces aanspant. Zou die denken dat hij ooit nog door een deur met Wang zou kunnen? Een beetje vreemd mannetje! Volgens de rechtsspraak een basis voor ontslag.
Zondag 25 december 2016 om 19:01 uur

RF

En waar zit je gevoel jan en wat hoop je en wat gun je MM en Jansma, de Bruijn etc?

Een beetje de "coole" narcistische analist uithangen gaat je prima af maar leidt tot verwondering waar je staat vanuit je emotie irt de Haagse voetbal club ADO..

Zondag 25 december 2016 om 14:51 uur

janvele

@Freek
Ik steek mijn kop niet in het zand. Ik ben echter gewoon realist en bekijk de zaak van twee kanten juridisch. Daarbij kan de rechter beslissen dat het geen zaak is voor een Kort Geding (d.w.z. door een Rechtbank breder moet worden beoordeeld) en verder kan het in een rechtszaak naar twee kanten uitgaan. Er zijn zeer veel zaken waarvan de klager vindt dat hij of zij 100% gelijk heeft en toch verliest! Rechtsspraak kan vreemd in elkaar steken.
Zondag 25 december 2016 om 09:34 uur

Freek

@janvele,
Dat is dan een hele geruststelling, het onderzoek gaat zeker een tijd duren, maar a.s. woensdag is het pay day voor onze grote vriend, al zal jij er anders over denken, maar dat is logisch toch! Ben woensdag toch benieuw wie nou zijn kop in het zand steekt.
Zaterdag 24 december 2016 om 16:21 uur

janvele

@Freek
Voor mij is nu al een hoop duidelijk. Maak je maar geen zorgen. Wacht echter maar het onderzoek van de OK af. Het kost je wel een jaar wachten en kopzorg. Echter als je je kop in het zand steekt (wat volgens mij het geval is) heb je daar geen last van.
Zaterdag 24 december 2016 om 15:09 uur

Freek

@janvele,

Aanstaande woensdag wordt er voor jou een hoop duidelijk, namelijk dat er gewoon betaald gaat worden, hoe? dat gaan we nog zien, of Wang kiest eieren voor zijn geld en komt over de brug, of zijn aandelen gaan in de verkoop om zijn schuld aan de club te voldoen, hoe dan ook, Wang heeft zijn langste tijd gehad in Den Haag, Prettige Feestdagen!
Vrijdag 23 december 2016 om 22:15 uur

janvele

@sweatlakesmokey
Wat is er op tegen om een juridisch facet van de zaak te belichten? Ben ik dan negatief?
Vrijdag 23 december 2016 om 20:36 uur

Sweatlakesmokey

Jan.

Jij zal nooit eens positief reageren en het goeie in iets zien.
Echt altijd negatief.
Vrijdag 23 december 2016 om 19:39 uur

janvele

@Haagsicoon
Het zou ook zo kunnen zijn dat in deze zaak, omdat het een KORT GEDING, de rechtbank, met verwijzing naar de uitspraak van de OK waarbij een minstens een jaar durend onderzoek werd gelast, beslist dat zij geen uitspraak in een Kort Geding kan doen vanwege de complexiteit.
Vrijdag 23 december 2016 om 19:38 uur

janvele

@Haagsicoon
Het zou ook zo kunnen zijn dat in deze zaak, omdat het een KORT GEDING, de rechtbank, met verwijzing naar de uitspraak van de OK waarbij een minstens een jaar durend onderzoek werd gelast, beslist dat zij geen uitspraak in een Kort Geding kan doen vanwege de complexiteit.
Vrijdag 23 december 2016 om 19:36 uur

RF

Jan fijne feestdagen maar.....pas gaan 4-ren als ze zijn geweest hoor..want t kan zomaar zijn dat ze d`r toch pas volgend jaar echt zijn...

Vrijdag 23 december 2016 om 19:35 uur

janvele

@Haagsicoon
Wacht de rechtszaak dan maar af dan zal je het horen.
Vrijdag 23 december 2016 om 19:24 uur

Haagsicoon

@janvele Kijk jij probeert er altijd weer een draai aan te geven richting de club.Waarom denk je dat ze 28 December voor de rechter staan.Dat men richting de rechtbank is gegaan is puur het feit dat Wang z`n betalingsverplichtingen niet na komt heel simpel.

Op 28 augustus 2015 is een storting van 3.728.000 toegezegd aan ADO Den Haag om extra investeringen te doen.
United Vansen en ADO Den Haag kwamen hierbij expliciet een betaalschema overeen: op 30 september 2015 731.000 euro, op 30 november 2015 1.183.000 en op 30 december 2015 1.814.000.
United Vansen haalde uiteindelijk geen één van de gestelde deadlines hoe duidelijk wil je het nog hebben.
Vrijdag 23 december 2016 om 18:59 uur

janvele

@Haagsicoon
Als het allemaal zo makkelijk in de wereld was dan hoeft men geen rechtbank meer te hebben. Echter er zal ook wel een andere kant aan het verhaal zitten. Verkoop niet de huid voordat de beer is geschoten.
Vrijdag 23 december 2016 om 17:38 uur

Haagsicoon

Tja uit de dagvaarding blijkt dat Wangs bedrijf United Vansen op 28 augustus 2015 een storting van 3.728.000 heeft toegezegd aan ADO Den Haag om extra investeringen te doen.
De club heeft deze investeringen gedaan en de heer Wang/United Vansen zijn in gebreke gebleven wat betalen betreft.Dus zo klaar als een klontje dat de club in z`n recht staat.
Vrijdag 23 december 2016 om 15:01 uur

Jos_Luguber

Pluk die peking eend. Totdat er niks meer op zit en hij eieren voor zijn overgebleven centjes kiest en de club laat gaan.
Vrijdag 23 december 2016 om 13:24 uur

Freek

Plus 1.250000 eur. voor de vaste supporters die een seizoenskaart hebben voor het feit dat de supporters al 2 jaar in de maling worden genomen door Wang, en daardoor al 2 jaar het moet ontgelden aan de koffietafel op maandagmorgen!
Vrijdag 23 december 2016 om 12:57 uur

Olitano

Plus incassokosten, plus proceskosten, plus irritatiekosten, plus advocaatkosten plus vergoeding imago schade.
Vrijdag 23 december 2016 om 12:33 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26