ADO wint moeizaam van Utrechtse beloftes

29 april 2024 10 reacties

ADO Den Haag heeft maandagavond van Jong FC Utrecht gewonnen.

De ploeg van Darije Kalezic was in Utrecht met 2-0 te sterk voor het beloftenelftal uit de domstad.

ADO is niet in vorm en ook deze wedstrijd ging het niet van een leien dakje. De twee ADO-goals vielen pas laat in de wedstrijd. Daarvoor waren er weinig hoogtepunten.

Henk Veerman zette in de 72e minuut de 0-1 op zijn naam. De spits scoorde van elf meter nadat Malik Sellouki even daarvoor in het strafschopgebied was gevloerd.

FC Utrecht moest met tien man verder en dat gaf ADO een paar minuten later de gelegenheid om de score te verdubbelen. Matteo Waem was bij de 0-2 de doelpuntenmaker. De verdediger kopte een corner het net in.

De competie is nu bijna ten einde voor ADO. Aanstaande vrijdag moet de residentieclub op bezoek bij NAC. Een week later wordt de Keuken Kampioen Divisie in eigen huis afgesloten tegen Jong PSV. Daarna beginnen de play-offs.