ADO wint van AZ in uitverkocht huis

27 april 2014 1 reactie

ADO Den Haag heeft het seizoen voor het eigen publiek afgesloten met een 2-1 overwinning op AZ.

Daarmee sloot de residentieclub een roerig jaar feestelijk af. Wie op de ranglijst kijkt, ziet dat ADO nu zelfs met een negende plek in het linkerrijtje bivakkeert. Wie had dat twee en een halve maand geleden gedacht?

De 1-0 viel nadat de ploeg van Henk Fraser prima aan de wedstrijd begon. Aaron Meijers schoot van afstand op de AZ-keeper Esteban, waarna Mike van Duinen uit de rebound de 1-0 op het scorebord zette.

Na de openingstreffer nam de ploeg van Dick Advocaat het initiatief wat meer in handen. Robert Zwinkels kwam echter niet in de problemen.

Tien minuten voor tijd verdubbelde captain Danny Holla de voorsprong. Na een plotselinge tegengoal werd het nog wel even spannend, maar na negentig minuten was de eerste overwinning op de trainer Dick Advocaat een feit,