ADO zet Groningen met 3-0 aan de kant

24 augustus 2014 7 reacties

ADO Den Haag heeft een prima overwinning geboekt op FC Groningen. In het Forepark werd het 3-0 voor de thuisploeg.

De drie doelpunten vielen allemaal in de tweede helft, toen ADO ook het beste van het spel had.

Toch waren de Groningers ook een aantal keren gevaarlijk, maar de betrouwbare Deense doelman Martin Hansen redde bekwaam.

De eerste Haagse treffer kwam op naam van de andere Deen, middenvelder Thomas Kristensen. Daarna besliste Michiel Kramer de wedstrijd met twee knappe doelpunten na even zo mooie passes van Roland Alberg.

ADO staat nu met 4 punten uit drie duels op de 7e plaats.

janvele

@KaleHans
Op vakantie en moe van die onzin verhalen over de Chinezen?!
Donderdag 28 augustus 2014 om 12:06 uur

janvele

@Kale Hans.
Zonder buitenspelers zal je de eindstreep niet halen en daar wordt de balans opgemaakt.
Woensdag 27 augustus 2014 om 17:05 uur

KaleHans

Of jan heeft de raad van Tja opgevolgd en is lekker op vakantie.
Dinsdag 26 augustus 2014 om 16:10 uur

KaleHans

Jammer dat als we is een keer een goeie wedstrijd hebben gezien en gewonnen hebben er ineens geen reactie van onze jan is, die reageert waarschijnlijk graag alleen als de club negatief in het nieuws is.
Mocht jan toch nog ineens reageren..... wat een rot voorhoede he jan??
Maandag 25 augustus 2014 om 19:05 uur

Wes

Goede wedstrijd met een goed resultaat. Konden we goed gebruiken vandaag want met een verlies had het er totaal anders uit gezien, niet alleen op de ranglijst maar ook mentaal. Vind de huidige selectie helemaal niet verkeerd, als je na drie wedstrijden notabene tegen Feyenoord, Twente en Groningen op de 7e plaats staat heb je het gewoon goed gedaan. Gefeliciteerd!
Zondag 24 augustus 2014 om 23:06 uur

KaleHans

Klasse wedstrijd van vooral Hansen, Kanon, Malone en Alberg, ik heb tijdens de wedstrijd behoorlijk wat zitten vloeken op Kramer...... maar die heeft me in de laatste 10 minuten stil gekregen. Van mij mag Fraser Kanon laten staan naast Zuiverloon, dan komt Derijck toch echt als invaller en kan Wormgoor naar z`n basisplaats fluiten.
Zondag 24 augustus 2014 om 21:24 uur

Tja

Goede pot, met een excellente doelman "Hansen" en een sterke invalbeurt van Kanon.
Zeg maar dag met je handje De Rijck, dat geld kunnen we beter investeren.
Zondag 24 augustus 2014 om 17:30 uur