ADO-fans verlaten vroegtijdig uitvak

25 mei 2024 8 reacties

Fans van ADO Den Haag hebben vroegtijdig het uitvak verlaten toen hun club bij Excelsior op een flinke achterstand was gekomen.

Ook werd door wat achtergebleven supporters vuurwerk op het kunstgrasveld gegooid. Daarnaast kwam weer een oud spandoek tevoorschijn: ,,Trainer zoekt 'winnende' tactiek, schijt aan spelers en publiek?''

De eerste supporters vertrokken toen ADO op een 3-0-achterstand was gekomen. Volgens Omroep West ontstond ook ruzie in het uitvak omdat een deel bij de wedstrijd wilde blijven.

Vanwege het vuurwerk - het stond toen al 4-0 - werd de wedstrijd in de 43e minuut gestaakt en de rust vervroegd. Na een onderbreking van een uur werd de wedstrijd hervat en na enkele minuten van helft gewisseld.