Advocaat: daar hebben we steeds discussie over

18 maart 2023 2 reacties

Dick Advocaat zag dat zijn ploeg het tegen Willem II de eerste helft aardig voor elkaar had, maar het na rust weggaf.

,,We hadden het de eerste helft redelijk onder controle en komen met 1-0 voor. Maar eigenlijk was de wedstrijd na de 1-1 uit de vrije trap gespeeld'', zo blikt de trainer terug bij ESPN. Want toen ging Willem II volgens Advocaat makkelijker lopen en ,,was iedere aanval eigenlijk een goal''.

,,We wilden vroeg storen, dat hebben we ook de eerste helft gedaan. Maar we kregen er geen grip meer op, wat we de eerste helft wel hadden'', vervolgt Advocaat.

,,Over vroeg storen hebben we continu discussie. Dat moeten we toch maar met de spelersgroep bespreken. Want als je zoveel ruimte weggeeft als we de tweede helft weggaven, dan kom je in de problemen. Dan kan je het niet meer aanlopen.''