Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ajax met punten uit Den Haag


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 maart 2012 18 reacties

ADO Den Haag is er dit jaar niet in geslaagd om Ajax punten afhandig te maken. Nadat de ploeg van Maurice Steijn met tien man kwam te staan, wonnen de Amsterdammers met 2-0.


Ook de laatste twee keer dat Ajax van de residentieclub won, had het een rode kaart nodig. Deze keer was Ali Boussaboun de pineut. De middenvelder botste in de 25e minuut tegen Anita aan en werd door scheidsrechter Nijhuis van het veld gestuurd.


ADO Den Haag, dat zwak aan het duel begon, speelde vanaf de rode kaart tot de rust best aardig en kreeg ook nog via Lex Immers de grootste kans van de eerste helft.

 

Toen Ajax na de thee vrij snel op voorsprong kwam, was het gedaan. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 2-0. ADO Den Haag leek tussendoor nog recht te hebben op een penalty, maar had verder niet veel meer in te brengen.

Reacties

Tedje

@MIG
toch gek dat iedereen op bijna iedere ADO site die gozer niet moet en dat Steijn hem toch weer wekelijks opstelt. Helaas slechts 2 wedstrijden, wat mij betreft had ie de rest van het seizoen geschorst geweest.
Maandag 19 maart 2012 om 21:07 uur

jaapie070

Ik hoop ook dat Steijn nu na de volgende 2 wedstrijden ziet dat Boussabon niks brengt ten opzichte van de rest!
Ik kan er ook niet bij waarom Johnie er niet in staat!
Misschien geblesseerd ofso dat ik iets heb gemist?
Maandag 19 maart 2012 om 18:27 uur

Hermanos

Je hebt niets aan hem. Gelukkig weer even van het veld af. Helaas al sluipend in het elftal gekomen, was helemaal niet nodig. Toch een vriendje van Steijn en dezelfde zaakwaarnemer. Bijzondere eikels, die hem hebben laten komen. Zolang hij speelt heb ik geen zin om vol enthousiasme naar ADO te gaan. Ik erger me steeds meer aan de opstellingen.
Maandag 19 maart 2012 om 15:21 uur

MiG

@Tedje: Het enige voordeel van de rode kaart is dat we die bolle nu ten minste een paar weken niet meer in de basis zullen zien. Kan hij op de tribune lekker belangrijk gaan zitten wezen voor het team
Maandag 19 maart 2012 om 13:01 uur

Tedje

Precies de reden waarom je Boussaboun niet moet opstellen. Hij scoort nooit, speelt altijd op de flanken, maar houdt het spel nooit breed, hij heeft geen conditie en snelheid dus heeft nooit diepgang en omdat hij zo dik en traag is komt hij bij een sliding dus altijd te laat, zoals afgelopen zondag dus. Die rode kaart is oliedom en ik heb Boussaboun al eens eerder zo risicovol een sliding zien maken, waarschijnlijk niet om iemand te blesseren, maar gewoon omdat hij de handelingssnelheid niet meer heeft.
Zet dan gewoon direct Vicento in de spits als je toch besluit om op de counter te voetballen, dan heb je dus absoluut niets aan Boussaboun met z`n traagheid. Maar ja, Steijn stelt nog steeds liever z`n grote knuffelbeer vriend op dan een speler die op de flanken kan spelen, zoals Vicento of Elbers. Waarom denk je dat John Verhoek niet rendeert? Hij speelde misschien zelf ook niet altijd even sterk, maar wie geeft er bij ADO sinds het vertrek van Wes nog een voorzet van de zijkant? Niemand! Die jongen maakt geen schijn van kans meer.
Maandag 19 maart 2012 om 12:36 uur

R.E.

Ook aan kleine dingetjes kon je weer zien dat Steijn geen goede trainer is. Een corner aan de rechterkant werd bijvoorbeeld genomen door Toornstra. Resultaat: achterbal voor Ajax, want de bal kwam door het effect dat de rechtsbenige Toornstra aan de bal gaf, in de lucht uiteraard direct achter de achterlijn. En dat terwijl de linksbenige Chery garant staat voor een levensgevaarlijke indraaiende corner, en dat bij een keeper als Vermeer, die in de lucht uiterst kwetsbaar is. Het gaat in het topvoetbal om dit soort details en daar heeft Steijn geen oog voor.
Maandag 19 maart 2012 om 12:19 uur

KaleHans

@ Tja, Luktniks stond achterin omdat Supu nog geen hele wedstrijd kon spelen, en wie heb je anders op die plek?
Ik vind alleen wel dat Steijn Luktniks al na 10 minuten in de 2e helft achterin weg had moeten halen ten koste van Supu, je zag dat hij niets in te brengen had tegen die Lukodinges die toch wel razendsnel was.
En inderdaad een domme overtreding van Ali, op het middenveld en al zo vroeg in de wedstrijd.........
Nu mis je volgende week ook nog is Toornstra en Rado... waarbij we blij mochten zijn dat Rado geen rood kreeg want een echte elleboog was het toch wel, Nijhuis zal hem geen rood gegeven hebben denk ik omdat ie in zn achterhoofd wel wist dat dan helemaal de boel zou ontploffen in t stadion.
Immers dan maar op het middenveld met Visser en Chery ernaast, en voorin dan maar met Vicento, Smolarek en Verhoek dan maar weer in de spits, als die t niet brengt dan heb je Lalkovic nog.

Hebben er dit seizoen in 2 of meerdere wedstrijden wel is dezelfde 11 in t veld gestaan??? volgens mij niet, zo weinig blessures en schorsingen we vorig seizoen hadden, zoveel hebben we er nu...
Maandag 19 maart 2012 om 11:17 uur

jaapie070

Vicento rechts buiten, chery linksbuiten j. verhoek spits is toch prima?
Maandag 19 maart 2012 om 10:55 uur

Hmmm

Toen er een (ervaren)aanvaller nodig was hadden ze beter vd Gun kunnen halen(als hij had gewilt), die was op dat moment ook nog transfervrij.
Zondag 18 maart 2012 om 21:48 uur

Jeff

Ik word zo gek van die Boussabon... aan die gozer heb je echt geen reet. wat een domme voetballer..
Zondag 18 maart 2012 om 20:11 uur

Tja

Vandaag was de kans om 020 te pakken met hun vele blessures.
Maar Maurice kiest voor Boussabon, Luksik en Visser, terwijl je een betere bank hebt, dat is toch een miskleun.
Immers op het middenveld en Vicento voorin geeft toch meer balans en dreiging, maar die omzetting kwam te laat.
Maar waar was die haagse passie, bluf en strijd??? Dat kan ook vanuit compact spelen, met venijnige counters.
Het bestuur moet toch niet te lang wachten met een schokeffect anders wordt het Veendam en Cambuur uit.
Zondag 18 maart 2012 om 18:56 uur

MiG

@dvdtv: Ik kom niet uit een ei, dat snap ik ook wel. Maar dat werkte dus niet. Chery moest iedere keer naar zijn linkerbeen wat kostbare seconden kostte. Anyway: het bleek al snel dat dit niet werkte.....
Zondag 18 maart 2012 om 18:14 uur

dvdtv

Okee ik geef ook toe dat ali er uit moet. Maar even voor MiG als je links poot op rechts zet en rechtspoot op link is je bedoeling naar binnen laten komen en schieten.
Zondag 18 maart 2012 om 17:45 uur

wdr

´Steijn kan niet meer dan dit met deze selectie´. Dat hoor ik sommige mensen soms zeggen hier. Nou, ik was net als velen echt NIET blij toen ik zag dat Ali WEER in de basis stond. Smolarek, Lalkovic, Vicento?!? Elk van hen zou het veel beter doen, iedereen smeekt hier om Ali niet meer op te stellen en Steijn blíjft het doen. Tegen alle logica in. Ik vind dat geen teken van een goede coach. En we zien hoe Ali in de basis deze wedstrijd heeft uitgepakt. Dat heeft ons vermoedelijk broodnodige punten gekost. Sorry, maar ik begrijp Steijn echt niet.
Zondag 18 maart 2012 om 17:40 uur

MiG

DH begon wmb veel te afwachtend en dan ook nog met een linkspoot (Chery) op rechts en een rechtspoot (Ali) op links. Waar slaat dat gvd op? Ali is natuurlijk een drama en hij kan het ook niet [meer] belopen. En Einsteyn roemt hem om zijn ervaring en waarde in de kleedkamer. Vervolgens maakt deze enorme ervaren paardel*l een volkomen overbodige overtreding op de f*cking middenlijn waardoor DH het grootste gedeelte van de wedstrijd met 10 man moet spelen. Bedankt, Ali!
Zondag 18 maart 2012 om 17:29 uur

dvdtv

Kobus jij bent de grootste zwart kijker die ik ken. Ik he werkelijk nog nooit een normaal bericht van jou gezien hier...

Tuurlijk was het slecht vandaag maar ondertussen heb je 70 minuten met 10 man gespeeld en nog wat kanzen gehad ook. Ja lukniks is weggegooid geld maar wie anders? Met al die blessures in de verdediging. Waarom stein weg sturen als die niet meer kan zonder spelers. Volgens mij moet niet hij maar de spelers knokken voor de punten...
Zondag 18 maart 2012 om 17:24 uur

Kobus Tokus

Wat een ongelooflijke KLOTEprestatie. Zo sterk was 020 echt niet. Chery die voor z`n eigen eer gaat terwijl Charlie zich goed vrijspeelde en in een veel meer perspectiefrijke situatie voor de goal stond. En die Ali B. moet gewoon echt op staande voet ontslagen worden, hij speelt werkelijk NIKS klaar en benadeelde het teambelang met die gestoorde tackle. Wat een prutser! Net als Luksik. Echt een weggooier... Wat een ontzettende miskoop. Steijn is wat mij betreft ook echt niet meer houdbaar. Weg met die klojo en een trainer van formaat halen. Ik denk dat Van Hanegem best bereid is om de klus op te pakken.
Zondag 18 maart 2012 om 16:18 uur

Ron001

Lukt niet had na 0-1 gewisseld moeten worden!! Verder jammer dat er weer van alles op het veld gegooid werd!!!! Kost ado dalijk weer veel geld!!!!! En maar mopperen op v/d kallen!!!!jammer.
Zondag 18 maart 2012 om 16:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23