Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Ammi en Rado mogen weg


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 augustus 2012 47 reacties

Ahmed Ammi en Aleksander Radosavljevic horen niet meer bij de eerste achttien spelers van Maurice Steijn. Het tweetal mag daarom uitkijken naar een andere club.


De oefenmeester heeft beide spelers op de hoogte gebracht van hun nieuwe status in de selectie. “Op dit moment vallen Ammi en Radosavljevic buiten de eerste achttien. Ik heb aangegeven dat ik andere keuzes maak”, aldus Steijn tegenover Omroep West.


“Op het moment dat zij het niet meer kunnen opbrengen om voor ADO te spelen of als er interesse van een club voor hen is, valt er altijd te praten.” Wanneer de spelers in de hofstad blijven, zal Steijn ze met respect behandelen. “Ammi en Radosavljevic zijn spelers die jaren lang van waarde zijn geweest voor ADO.”

Reacties

MiG

@JVD: Haha, echt net mijn schoonma, altijd maar het laatste woord willen hebben. Goed, je hebt helemaal gelijk, nu tevreden, MA?
Donderdag 16 augustus 2012 om 22:36 uur

JaapVD

@MiG:

En oh ja, Meijers en Chery zijn geen vleugelspitsen.
Donderdag 16 augustus 2012 om 19:50 uur

JaapVD

@MiG voor de laatste keer:

Roda JC heeft deze week namelijk Amin Affane op proef, een achttienjarige vleugelspits uit de beloften van Chelsea. De Zweedse jeugdinternational – die op beide flanken uit de voeten kan – speelt sinds twee jaar in de Londense opleiding. Zijn perspectief op een plek in de hoofdmacht van Chelsea is echter klein. Roda bekijkt deze week of Affane een aanwinst is.
Donderdag 16 augustus 2012 om 19:49 uur

MiG

@JVD: Zucht, joh meen je dat nou? Ik kom pas net uit mijn ei dus dat wist ik niet, duh...
Maar dat maakt hem nog steeds niet geschikt als pure linksbuiten in een 4-3-3 systeem want dat speelt DH nu eenmaal (ook al wil jij liever een 4-4-2 systeem) En met Chery en Meyers hebben we hem ook helemaal niet nodig dus wat zaniken we nou eigenlijk
Donderdag 16 augustus 2012 om 14:00 uur

JaapVD

@MiG:

Jammer dat je niet verder komt dan internet. In Engeland is an attacking midfielder een speler aan de buitenkant. Simpelweg omdat ze daar uitgaan van 4-4-2.
Donderdag 16 augustus 2012 om 10:49 uur

Mike

Ik snap echt niet hoe sommigen hier zo stellig volhouden dat je Ammi en Rado er nou persé bij moet houden???
Ik denk zeker dat ADO met die twee zijn beste wedstrijden van de laatste jaren gespeeld heeft maar dat is nu toch alweer een tijdje geleden. Ik ben ook zeker fan van hun, maar zij hebben het laatste jaar amper gespeeld door blessures, enkel, hernia, noem maar op. Dus wie weet hier nu precies wat zij nog wel en niet kunnen?
Als een trainersstaf meent te constateren dat ze om wat voor reden wegzakken (en de trainersstaf bestaat uit 4, 5 man die die gasten elke dag zien) dan mag je er wel van uit gaan dat dat klopt.
Donderdag 16 augustus 2012 om 09:15 uur

MiG

@JVD: en omdat je zo eigenwijs bent
http://www.cfcnet.co.uk/2010/02/20/chelsea-sign-swedish-starlet-amin-affane/
Woensdag 15 augustus 2012 om 16:40 uur

MiG

@JaapVD: je bent nog eigenwijzer dan mijn schoonmoeder
http://www.footballtransfers.co.uk/profile/amin-affane/24825/
Woensdag 15 augustus 2012 om 16:38 uur

JaapVD

Affane is een vleugelspits.

Daniël de Ridder traint de komende tijd mee met de selectie van SC Heerenveen. De 28-jarige rechtsbuiten zit zonder club, nadat zijn contract met Grasshoppers niet werd verlengd.

Ciftci is op proef bij NAC.

Mohktar is terug naar PSV.

En Steijn gaat het seizoen spelen met spelers die net de Fjes zijn ontgroeid.
Woensdag 15 augustus 2012 om 16:27 uur

MiG

@JaapVD: Geen idee of hij ook bij DH is aangeboden, maar Affane is een linksbenige, aanvallende middenvelder. Met Chery en eigenlijk ook Meyers hebben we die niet echt nodig.
Woensdag 15 augustus 2012 om 15:02 uur

JaapVD

@ de Tokus van Kobus:
Hier moet ik nog het hardst om lachen:

Coutinho/De Zwart;

Malone, Omeruo, Supa;

Jansen, Holla, Meijers;

Tano, Poepon, Vicento, Elbers
Woensdag 15 augustus 2012 om 11:27 uur

JaapVD

Hoezo samenwerkingsverband met Chelsea????? hahahahaha.

Roda JC krijgt Zweedse Chelsea-belofte Affane op proef
14/08/2012 16:44

Amin Affane krijgt een kans zich te bewijzen bij Roda JC Kerkrade. De Zweedse belofte van Chelsea meldt zich deze week in Limburg.

Affane maakte in januari 2010 de overstap van Lärje-Angereds IF naar de jeugdopleiding van Chelsea. Maar voor de vleugelspits lonkt de Londense hoofdmacht nog niet. De Zweedse jeugdinternational wil daarom elders ervaring opdoen. Of dat gebeurt bij Roda JC, hangt af of hij indruk maakt tijdens zijn stage.

Woensdag 15 augustus 2012 om 11:25 uur

Kobus Tokus

@MiG: Ik ben het met je eens en vind dat Chery eigenlijk mislukt is bij ons. Het zag er in het begin eventjes veelbelovend uit, maar zo tegen de winterstop zakte hij heel erg af en na de winterstop speelde hij hij werkelijk niks klaar. Ik vind het jammer dat ze Mendes Rodriques verhuurd hebben aan Dord, want had graag gezien dat hij een kans kreeg. Chery is meer een zaalvoetballer. Of naja, zelfs dat eigenlijk niet eens want hij verdedigt geen millimeter mee. Hoewel je hem dat eigenlijk ook niet eens kwalijk kan nemen want daar liggen zijn kwaliteiten ook helemaal niet. Een vrije rol, tsja.. Als schaduwspits om Poepon heen misschien? Maar daar staat in mijn visie Charlie al want dat is dus echt géén buitenspeler. Al is het natuurlijk nooit slecht om alle posities dubbel bezet te hebben met goede, gelijkwaardige spelers. Volgend jaar komt Mendes Rodriques hopelijk terug!
Woensdag 15 augustus 2012 om 11:19 uur

MiG

@Kobus: We kunnen alle opstellingen bedenken die we willen, maar ik denk dat het probleem vooral is dat Steyn onze vriend Chery als basisspeler ziet. Naar mijn mening rendeert die eigenlijk alleen in een vrije rol waarbij hij kan gaan en staan waar hij wil want hij is geen echte middenvelder en geen echte aanvaller. Maar als je hem opstelt breng je het elftal dus meteen in onbalans omdat dit altijd ten koste gaat van een middenvelder of een aanvaller (ok, Chery maakte een schitterend doelpunt afgelopen zondag, maar dat mag ook wel een keer na alle mislukte progingen in het afgelopen seizoen)
Woensdag 15 augustus 2012 om 10:08 uur

Kobus Tokus

@MiG: een fitte, inzetbare Leeuwin is wat mij betreft sowieso eerste gegadigde voor de rechtsbackpositie in het geval van een gehanteerd 3-lineair systeem (in een 2-lineair syeem kan hij niet uit de voeten) Het is even afwachten of hij ooit nog kan voetballen. Ik wil hem nog niet afschrijven, en Malone ook niet voortijdig afschieten. Laten we gewoon eens geduldig kijken wat hij kan op dit niveau en in dit team.
Woensdag 15 augustus 2012 om 00:27 uur

Kobus Tokus

@MiG: Wat betreft Toornstra ben ik het idd niet met je oneens. De vraag is alleen of hij rechtshalf zou kunnen spelen. Meijers linkshalf en Holla midmid staan wat mij betreft namelijk niet ter discussie. En ik ga zoals je weet altijd uit van 2 centrumspitsen, ongeacht het systeem. Poepen rechts in de spits en Vicento links in de spits. Tano en Elbers op de flanken. Wat is jouw bezwaar in dezen? Ik bedoel, wat is het probleem? Ik heb Poepon toch in een 2-spitsensysteem gezet? Rado was 2 jaar geleden een prachtvoetballer en dé dragende speler, maar dat was twee jaar geleden.... Hij brengt het gewoon niet meer, dat hebben we vorig jaar ook al gezien. Je kunt `em wel willen houden voor de breedte en de nodige ervaring, maar wat schiet je daarmee op? Bank zitten is duur en voetbal is nu eenmaal zakelijk. Ik behoor tot de stroming die de sterke verjonging toegedaan is. Als fervent aanhanger van sambavoetbal is het werken met jonge, talentvolle, goede, technische spelers altijd al mijn visie geweest. Ik ga uit van zoveel mogelijk creativiteit, snelheid, beweging en voetballend vermogen. Mijn spelopvatting is aanvallend, verzorgd voetbal en uitgaan van balbezit. De tegenstander past zich aan ons aan, niet andersom. Kortom: Haagse Bluf.
Woensdag 15 augustus 2012 om 00:20 uur

MiG

@Kobus: Als Toornstra blijft (en waarom zou hij gaan want wie wil hem nog hebben?) zou ik hem toch boven Jansen verkiezen. En ik geloof dat onze grote vriend JapieVD het al zei: Poepon is eigenlijk meer een spits voor een 2-spitsen systeem, dus dat wordt puzzelen.....
Dinsdag 14 augustus 2012 om 20:39 uur

Kobus Tokus

@MiG: het echte zorgenkind is de rechtshalfpositie. Jansen is in mijn ogen namelijk niet veel beter dan Visser, heeft alleen een beter ontwikkeld inzicht en een meer zuivere pass en wat beter balgevoe dus zet hem maar op 6l. Er zijn hier vele azijnzeikerds actief die zelf nooit met een opstelling of goed idee komen, maar ondertussen wél jongens als Supusepa, Malone, Vicento, Tano en Elbers geregeld afbranden. Maar ik zeg, geef die nou eens gewoon het vertrouwen en laat ze groeien. Beter wordt je immers alleen maar van ervaring opdoen op het hoogste niveau. In de Beloften kom je geen stap vooruit. Aan spelers als Wormgoor, Horváth, Beugelsdijk e.d. heb je uiteindelijk niks omdat ze zero voetballend vermogen hebben en er dus geen dreiging van ze uit gaat. Ik zou op dit moment kiezen voor zoveel mogelijk voetbal en aanvallende kracht in de ploeg, en opteer voor 3-3-4 vlak.

Coutinho/De Zwart;

Malone, Omeruo, Supa;

Jansen, Holla, Meijers;

Tano, Poepon, Vicento, Elbers

Dinsdag 14 augustus 2012 om 19:39 uur

MiG

Rado was toch een held in het seizoen 2010-11. Hij was de draaicirkel van die ploeg. Maar zijn houdbaarheidsdatum lijkt enigszins verstreken en bovendien speelt Holla nu op die plek. Holla is dé topaankoop van Steyn (volgens Steyn). Dus Rado maakt geen kans meer op een basisplek en hij lijkt me te duur om op de bank te zetten. Dat zou ook van weinig respect getuigen tegenover een speler die nog maar 2 jaar geleden een WK heeft gespeeld. Dus hopelijk vindt hij nog een club.
Ammi heeft mij nooit kunnen overtuigen mbt het verdedigende gedeelte dat een back moet hebben. Leuke rushes naar voren, maar in duels vind ik hem niet medogenloos. Daarnaast is hij ieder seizoen een serie wedstrijden eruit door zijn blessuregevoeligheid. Maar goed, wat overblijft voor de rechtsback positie is ook geen vetpot. Omeruo is een sterke vent en een nuttige speler voor DH (maar dan wel in het centrum van de verdediging) Ik zie alleen niet waarom Chelsea hem heeft gescout, maar laat je verrassen en wie speelt hij daar over een paar seizoenen in de basis. Malone heb ik nog te weinig van gezien om een oordeel over te kunnen hebben, maar hij is sowieso 2e keus achter Omeruo. Op links is de spoeling idd nog dunner met een nog altijd niet overtuigende Supusepa waardoor die arme Meyers noodgedwongen linksback moet spelen
Dinsdag 14 augustus 2012 om 15:23 uur

supporter 4-life

??zonder ammi en rado is degradatie een feit??whahahahahaa omfg wel veel grappenmakers hiero whahahahaa
Dinsdag 14 augustus 2012 om 14:16 uur

JaapVD

Steijn is gek. Punt uit. Bovendien niet met de club bezig, maar met zichzelf. Zonder spelers als Ammi en rado is degradatie een feit. Laat bovendien Holla op de plaats van rado spelen. Is de verkeerde plek. Holla moet meer naar voren spelen.
Dinsdag 14 augustus 2012 om 13:45 uur

Lex

Persoonlijk vind ik Rado een prima speler.Of hij nu met de punt naar achteren of naar voren speelt.... overzicht heeft hij.Men zal bij ADO zich goed moeten beseffen dat publiek naar het stadion komt om een elftal te zien die in alle linies zich kan verweren en de bal kan veroveren.Ik ben bang dat dit ons de kop gaat kosten.Zonder ervaren spelers lopen er bij tegenslag spelers zonder kop te voetballen. Wat betreft Poepon,jongen moet simpel weg gewoon aangespeeld worden.Hij heeft een grote actieradius,overzicht en .... is niet egoistisch. Ik heb op de trainingen geen specifiek spitsen gevoel gekregen van Maurice.Jammer maar dat heb je met sommige ex - middenvelders,snelheid van handelen is belangrijk.
Dinsdag 14 augustus 2012 om 11:40 uur

JaapVD

@pollo
Dat is nou precies wat er moet gebeuren. Een ruit op het middenveld met Rado, Holla,Toornstra en Chery. Twee snelle spitsen. Hoe kan je Poepon halen en dan met drie spitsen gaan spelen? Dan snap je niks van voetbal. Jij dus ook niet.
Dinsdag 14 augustus 2012 om 10:26 uur

supporter 4-life

wie de trainer de schuld geeft is zelf idioot deze 2 lekker opzoutuh voegen helemaal niks toe rado hahahaha senioren elftal dar moet ie ze laatste dagen slijten niet bij ado en ammi lijk me ook logisch teveel geblesseerd gewoon een goeie keus had alleen vorig seizoen al moeten gebeuren
Dinsdag 14 augustus 2012 om 08:45 uur

pollo

ammi is logisch, speelt gemiddeld maar 22 wedstrijden per seizoen en valt van die 22 wedstrijden er 4 van de 7 geblesseerd uit...en valt vooral uit (dreigende) achterstand....
rado is ook wat voor te zeggen...speelt graag in een syteem met de punt naar achteren en maakt daardoor het middenveld te groot..gaten zijn niet meer te belopen, was onder vd brom ook al te zien
Maandag 13 augustus 2012 om 22:37 uur

arieopsafari

steijn is rancuneus mannetje. hij had nog wat te verrekenen. rado en ammi hebben nl schijt aan hem en mogen (moeten) daarom weg. zo zijn er meer gegaan en zullen er nog meer volgen. op zich niets mis mee, maar dan moet je wel winnen. anders ben je zelf aan de beurt. :shoot:
Maandag 13 augustus 2012 om 20:14 uur

Kobus Tokus

@Leiden: Slovenië is een EU zowel als Eurozone lidstaat.
Maandag 13 augustus 2012 om 19:13 uur

Remy V

Ach Omerue speelt tenminste zn wedstrijd uit. Ammi ging altijd geblesseerd van het veld af. En ja ik denk het wel dat er nog wat bijkomt. Is het niet in deze periode dan wel in de winter.
Maandag 13 augustus 2012 om 18:02 uur

mitchteltjuh

ALLE BALLEN OP AMMI!!!
Maandag 13 augustus 2012 om 17:56 uur

JaapVD

Ammi weg? Ik heb nu twee wedstrijden gezien en Omeruo heb ik beide wedstrijden met kramp op het veld zien liggen. Malone is jupiler league niveau. Aan de andere kant staat een geknutselde linksback en daarachter onze Supu die de rechtsbuiten van Laakkwartier niet eens kan afstoppen. Kevin Jansen? Niet gezien. Jens Toornstra? Niet gezien. Gaan we het straks met Visser doen?
Maandag 13 augustus 2012 om 16:45 uur

JaapVD

@ Remy V : En jij denkt dat er nog geld in de selectie gestoken gaat worden? Dream on.
Maandag 13 augustus 2012 om 16:42 uur

Remy V

Wat een overspannen reacties hier. Er staat nergens dat hij met 18 man het seizoen door wil. Ervaring stelt nou ook weer niet zo veel voor. Ze mogen blijven, mits ze tevreden zijn met een tribune plek. Niet zo gek, t zijn oude spelers en er zijn inmiddels betere. Hoewel bij rado ik mn twijfels heb. Maar goed, t geld dat eventueel vrij komt kan beter in een kwaliteitsinjectie van de aanval gestroken worden.
Maandag 13 augustus 2012 om 16:37 uur

Hmmm

Het is jammer voor die (sympathieke) gasten.
En Steijn zegt dat ze op dit moment buiten de 18 vallen, maar hij zegt niet dat hij ze helemaal niet meer nodig heeft.
Ze hoeven ook pas weg als ze het niet meer op kunnen brengen of als er een club voor ze komt. En ik ga ervan uit dat hij alsnog een beroep op ze zal doen indien nodig.
Maandag 13 augustus 2012 om 15:13 uur

Leiden

Rado is niet EU-speler volgens mij en dus kost die ruim 4 ton om de bank warm te houden. Denk niet we in staat zijn om dergelijk dure spelers dan te behouden.
Maandag 13 augustus 2012 om 14:25 uur

HaaJee

18 man is wat op het wedstrijdformulier mag, de rest zit op de tribune, zouden Japie en Kobus toch moeten weten...
Maandag 13 augustus 2012 om 12:40 uur

jaapie070

Wat is dat voor achterlijke mongool dan, weg met die trainer.
18 man is al aan de krappe kant, ongelooflijk.
de degradatie komt steeds dichterbij zo!
Maandag 13 augustus 2012 om 12:30 uur

bertje

Steijn is zeker dronken,waar zitten we volgend jaar zonder ami alleen rechtsback die van almere, weg met steijn.
Maandag 13 augustus 2012 om 11:43 uur

Kobus Tokus

Denkt die clown nou werkelijk dat je serieus met 18 man een heel seizoen Eredivisievoetbal kunt spelen zonder initieel berekend te zijn op blessures, schorsingen -6x geel in je eerste wedstrijd!- en vermoeidheid in de selectie? Ontsla die op A junioren niveau denkende kwabbenoot eens ff heel gauw op staande voet!
Maandag 13 augustus 2012 om 10:30 uur

ADO Boy

Dit is werkelijk onbegrijpelijk !!! 2 mensen die ADO nog heel hard nodig zal hebben !!!die heel veel routine hebben !!!, Let goed op heren van de selectie 1 keer bonje met die achterlijke Steyn en je bent gezien , waar blijft een goede TD die er verstand van heeft en die de boel op de rails gaat zetten want dit gaat echt verkeerd !!!!!!!!
Maandag 13 augustus 2012 om 10:22 uur

Bollie74

Er mochten er toch 3 weg. Of rekent Steijn zichzelf mee.
Maandag 13 augustus 2012 om 10:16 uur

JaapVD

Het is nu absoluut zeker. Die man spoort niet en de leiding laat hem zijn gang maar gaan. Denkt die dorpsgek nou echt dat hij met die junioren elftal de eredivisie in kan. Hij zal zich wel gesteund voelen door dat geweldige punt dat is behaald in Arnhem, maar zal niet gezien hebben dat zijn ploeg er niets van bakte. Het was alleen maar tegenhouden. Precies hetzelfde als vorig seizoen.

Ammi en Rado, het gaat je goed.
Maandag 13 augustus 2012 om 09:30 uur

Leiden

Tja, Rado is heel ervaren, maar ook een hele dure kracht. Vorig seizoen liet hij toch wel zien dat hij niet meer zo goed was als zijn eerste seizoen. Spelers worden nu eenmaal ouder.. Was/is een geweldige speler geweest voor ons en hoop dat hij een leuke andere club kan vinden.
Maandag 13 augustus 2012 om 09:24 uur

supporter 4-life

goeie keus
Maandag 13 augustus 2012 om 08:37 uur

Beest

zonde
Maandag 13 augustus 2012 om 08:16 uur

Peppie

Als ze deze jongens kunnen verkopen zijn ze wel echt heel erg goed. Grote kans dat de contracten ontbonden worden nu dit in de media is gekomen.

Toch jammer, heb rado hoog zitten zowel als spelers als persoon.
Maandag 13 augustus 2012 om 03:22 uur

Tja

Kan zijn dat de salarishouding ook van invloed is.
Op dit moment zijn het heel dure 2e elftal spelers, die ook nog eens jeugd in de weg lopen, dan is het beter om te cashen in goed overleg.
Voetbal is hard, vandaag ben je de held, morgen de schlemiel.
Maandag 13 augustus 2012 om 01:03 uur

Peppie

Ammi snap ik, maar rado moet je er toch bij houden met zn ervaring? Of zie ik iets echt compleet verkeerd?
Zondag 12 augustus 2012 om 23:36 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie