Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ammi is weer welkom


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 april 2012 15 reacties

Ahmed Ammi is weer terug bij de selectie van ADO Den Haag. Na een goed gesprek is de disciplinaire straf die de rechtsback vorige week kreeg opgelegd, weer opgeheven.

 

Doordat de speler in genade is aangenomen, is hij zondag tegen Feyenoord weer inzetbaar. Of dat ook voor Christian Kum geldt, is nog onduidelijk. De blessure lijkt mee te vallen, maar een MRI-scan moet later deze week uitsluitsel geven, zo laat ADO Den Haag weten.

Reacties

Hmmm

Nee, ik zeg niet dat ze gelijkwaardig zijn, ik zeg dat we ons over die positie geen zorgen hoeven te maken. De mening "verre van dat" deel ik dus niet.
Woensdag 18 april 2012 om 21:17 uur

Jesse1990

@Kobus Tokus, Hoop dat hij dan een keer een kans krijgt om zich te bewijzen, want Omeruo doet het echt netjes, maar hij zal nog 10x beter functioneren als CV. Horvath en Kum als duo werkt niet echt, meerdere malen een wedstrijd uit handen gegeven.
Woensdag 18 april 2012 om 16:27 uur

Kobus Tokus

@Hmmm Ik zou Coutinho en Zwinkels zeker niet gelijkwaardig noemen. Zwinkels heeft meer lengte maar is niet per se beter -verre van zelfs-
Woensdag 18 april 2012 om 16:16 uur

Kobus Tokus

@Jesse Elbers is nog jong, die moet fysiek nog groeien en door ritme op te doen beter worden. Ga j weleens naar de beloften kijken? Diego Liefden is daar wekelijks uitblinker. Hij is een beetje hetzelfde type als Zuiverloon/Davids, maar zonder dat dom agressieve. Hij is fel (maar altijd fair), heeft enorm veel snelheid, is fysiek behoorlijk sterk, en heeft een goede conditie. Wat hij meer heeft tov Leeuwin en Ammi is dat hij de beste eigenschappen van beide combineert.
Woensdag 18 april 2012 om 16:15 uur

Hmmm

Dat meen ik heel serieus.
Woensdag 18 april 2012 om 12:41 uur

Jesse1990

@ Kobus Tokus, Ik zie jou steeds maar over die Elbers en Liefden schrijven, maar Elbers heeft genoeg kansen gehad en is nog nooit zijn mannetje voorbij gekomen en zijn schoten op doel waren rolletjes die meters naast gingen. Liefden heeft zich nog nooit bewezen op hoog niveau. dus hoe ben jij er zo zeker van dat hij beter is dan een Ammi of Leeuwin?
Woensdag 18 april 2012 om 12:02 uur

Kobus Tokus

@Hmmm Dat meen je niet werkelijk serieus?
Dinsdag 17 april 2012 om 19:48 uur

Tja

Onnodige verwikkeling dat punten heeft gekost.
Heren en zeker de leidinggevenden, zet uw ego voortaan ff opzij, neem een time-ot en houdt in gedachte dat niemand boven de club staat.
Voetballen is de core business en dat doe je om te winnen met de sterkst mogelijke formatie.
Geen plek voor persoonlijke rancunes en vriendjes politiek dus.
Dinsdag 17 april 2012 om 12:06 uur

Hmmm

@Kobus Tokus Om achter Coutinho "geen concurrent" te zetten, vind ik minderwaardig voor Zwinkels. Wat keepers betreft zie ik geen problemen.
Maar goed dat is mijn mening.
Dinsdag 17 april 2012 om 09:59 uur

supporter 4-life

dankzij supa verlies je
Dinsdag 17 april 2012 om 08:33 uur

Kobus Tokus

Wat we denk ik zeker wel eens zijn is dat de A-kern veel te smal is. De nummers 1 t/m 17 zeg maar, je basisspelers.

keeper - Coutinho: geen concurrent
rechtsback - Liefden: Leeuwin
centrale verdediger - Omeruo: geen concurrent
linksback - Supa: idem
libero/controlerende mid - Rado: idem, maar is geen speler voor de toekomst.
linkshalf/midmid - Toornstra: idem
aanvallende mid - Chery: idem (Immers is een totaal ander type!)
rechtshalf - Mulders: geen concurrent (Visser is een totaal ander type en B/C-kern, maar Mulders is geen speler voor de toekomst)
dieptespits - Charlie, Van Duinen, Ebi (wat geen speler voor de toekomst is)
rechtsbuiten - Tano: geen concurrent
linksbuiten - Stanley: geen concurrent

Je hebt dus nauwelijks volwaardige alternatieven/gelijkwaardige spelers. We hebben niet eens een team van 17 man dat basismateriaal is! Een van die domme fouten is ook dat ze Piqué lieten gaan. Ik vind dat je N`Toko eigenlijk ook niet moet laten gaan. Als is het maar voor de breedte. Hij is hersteld van z`n blessures dus wat is het probleem dan nog??? Kum en Horváth (B-kern) zijn niet goed genoeg! Díe doe je weg als je betere alternatieven hebt.

De rest is B-kern (reserves, die gewoon niet goed genoeg zijn om altijd in het eerste te spelen) of C-kern (beloften, spelers die het wel of niet gaan halen, jongens die je nominaal kwijt wilt)

Steijn ziet dit niet en kan dit ook niet zien want hij heeft daar de kunde gewoon niet voor. Je hebt een hele goede hoofdtrainer nodig die het hele management van de eerste selectie doet. We hebben nu te geringe A-capaciteit, en teveel duplicatie van capaciteit in de lagere kernen. Die hele selectie moet doorgelicht worden. De eerste stap waar je mee moet beginnen is het openbreken van de contracten van de spelers waarmee je duidelijk doorwilt voor de toekomst, die verleng je zo lang mogelijk. Gelijktijdig stel je een transferlijst op van spelers die je af wilt stoten middels verkoop/verhuur/afvloei na contractduur/ruilobject whatever. Waarom gaan jongens als Van der Heijden en Nijland naar clubs als Vitesse en NEC? Waarom grijpt FCDH daar steeds naast? Van der Heijden heeft bij ons veel meer potentieel om uit te blinken en te groeien, Nijland heeft de kans nooit gekregen bij PSV maar kan bij ons een geweldenaar worden. Dat is allemaal falend management bij FCDH MiG.... Er zitten geen competente mensen, wij zitten al jaren met `politici` opgescheept. tieft die er allemaal uit en trek voetbalmensen aan. Dat kost geld, maar dan héb je ook tenminste iemand! Een Van Hanegem die vrij is, een Ten Cate die vrij was maar Van der Kallen lag te maffen. Een Rutten die nu werkloos is. Je kunt wel zeggen: `Rutten komt toch niet naar Den Haag man? Je bent niet wijs`, maar DOE eens gek! Bespreek eens het eea, leg contacten. Als je níet schiet schiet je altijd mis. Waarom zou een duo Van Hanegem/Rutten níet kunnen? Omdat het misschien 1/4 begroting kost? So F what? Wat krijg je daar op langere termijn voor terug??? STRUCTUREEL Plaats 4 t/m 8, als het niet meer is! Meer sportief resultaat en stabiliteit in de Ere=meer media aandacht=meer bereik als club=meer aanhang=meer sponsors=meer inkomsten=meer mogelijkheden. Denk strategisch, zie het lange termijnbelang. Het hele huidige bestuur mag wat mij betreft `gisteren` ontslagen worden, behalve die nieuwe die net gehaald is (ben z`n naam ff kwijt, hij heeft ervaring in de voetballerij) en zet TECHNISCHE mensen om hem heen. Lui die een CV hebben en zich niet meer hoeven te bewijzen, ervaring hebben en het klappen van de zweep gewoon kennen. Dat heet investeren in je bedrijf. Goed management kost nou eenmaal geld. If you pay peanuts you`ll get monkeys....
Maandag 16 april 2012 om 23:31 uur

Kobus Tokus

Kijk daar overheen, niemand is altijd superieur aan alles en iedereen hé. Supa heeft méér dan mijn Two Cents. Ik vind hem een topper, zéker voor FCDH. Goeie jongen, en gewoon een dijk van een verdediger. Kijk naar andere clubs: nominaal is Toivonen een geweldenaar, maar soms is hij ook weleens totaal onzichtbaar en speelt hij niks klaar. De boog kan nooit altijd gespannen zijn hé.... Kijk ook maar naar Chery! In goede doen een titaan en je beste man van het veld, maar de laatste tijd????
Maandag 16 april 2012 om 22:56 uur

MiG

@Kobus: Supusepa heeft mij zondag toch weer aan het twijfelen gebracht mbt zijn capaciteiten. Hij had namelijk echt niets in te brengen tegen die Ibarra. Op dit moment is er geen andere optie maar misschien toch wel handig om een linksback te halen (en een rechtsback)
Maandag 16 april 2012 om 22:27 uur

Kobus Tokus

@MiG Liefden rechtsback, Omeruo laatste man/Ausputzer, Rado Libero voor de druk en opbouw van achteruit, Supa linksback. Niet te kloppen. We moeten maar eens met Chelsea gaan praten, ik vind Omeruo erg goed en constant spelen. Als hij zo goed blijft en alleen maar beter wordt dan zie ik Chelsea Bruma verkopen voor een habbekrats en deze jongen in de basis zetten na zijn periode bij ons. Jammer dat Derijck gewoon niet terug te halen valt, want je ziet aan Rado dat hij een dagje ouder begint te worden. Heb jij ook het idee dat hij het niet meer 90 minuten lang kan belopen? Derijck en Rado zijn eigenlijk hetzelfde. Allebei een voorwaartsgerichte, voetballende nummer 4.
Maandag 16 april 2012 om 21:07 uur

MiG

Ammi rechtsback, exit N`Toko en Omeruo in het centrum, appeltje-eitje
Maandag 16 april 2012 om 20:27 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23