Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Ammi wil voor kans vechten


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 augustus 2012 11 reacties

Ahemd Ammi wil ADO Den Haag voorlopig nog niet verlaten. De speler die te horen heeft gekregen dat hij mag vertrekken, wil zich terugknokken in het basiselftal.

 

Dat laat de verdediger weten aan Omroep West. De speler komt momenteel niet in de plannen van Maurice Steijn voor.

 

De Haagse oefenmeester houdt voor aanstaande zondag tegen RKC in elk geval vast aan dezelfde basiself als vorige week tegen Vitesse. Dit betekent de volgende opstelling: Coutinho, Omeruo, Wormgoor, Horvath, Meijers, Jansen, Holla, Toornstra, van Duinen, Poepon en Chery.

Reacties

MiG

@Snelhandelen: en je was niet de enige die het ff kwijt moest
Zondag 19 augustus 2012 om 10:29 uur

Snelhandelen

OFFTOPIC: iS ER IEMAND DIE STEIJN persoonlijk kent en hem het verhaal van Danny hoesen kan vertellen.Danny hoesen is nog steeds beschikbaar!!! Aangezien de miljoenen eraan komen van de tv deal , kan een sponsor niet even lappen. Met hem erbij hebben we een sterke voorhoede.Ik moest het even kwijt.
Zaterdag 18 augustus 2012 om 11:46 uur

supporter 4-life

mijn reactie verwijderd?? zielig hoor jaap en kobus sporen gewoonweg niet haal hun reactie lekker weg joh vrienden zekahhh
Zaterdag 18 augustus 2012 om 11:13 uur

Mike

@Kobus en JaapvD

Ik vind dat er een enorm verschil is tussen je mening geven en alles, maar dan ook alles negatief zien en zwartkijken. Het lijkt wel een haatcampagne.
Als er tijdens de wedstrijd een veter losgaat komt t door het incompetente bestuur. Als jullie over een steentje struikelen is het al 25 jaar een rotzooi. Als iemand meer geld wil verdienen is ie weggejaagd. Als een speler kramp krijgt deugt de trainer niet.
Waarschijnlijk zijn jullie in het dagelijkse leven onwijs vrolijke en positieve gasten.....
Zaterdag 18 augustus 2012 om 09:22 uur

Ballentent

Als ammi er voor wilt vechten dan is dat alleen maar gunstig.
Laat jezelf zien, verder zijn er goede spelers bij dus gaat het moeilijk worden.
Als je negatief blijft kijken op ADO dan kan je net zo goed thuis blijven wat mij betreft en moet je maar lekker ergens ander negatief doen.
Ik vind het team aardig in elkaar steken, en dat gelul over steiijn laat het hem bewijzen we zijn net begonnen! Tegen RKC aankomend weekend en die hakken we de pan in.
JAAPVd al die spelers gingen al weg, en hadden niets meer te zoeken bij ADO.
Durf als het team ververst wordt het te accepteren
Vrijdag 17 augustus 2012 om 11:26 uur

MiG

Ik lees dat Danny Hoessen van Fulham nog steeds geen nieuwe club heeft omdat zowel VVV als Roda er niet uit zijn gekomen met Fulham. Waarschijnlijk is hij dan ook te duur voor DH, maar misschien kunnen ze toch nog een poging wagen bij Martin Jol...
Vrijdag 17 augustus 2012 om 11:19 uur

slash070

Kobus Tokus, alleen 020 zit te wachten op "supporters" zoals jij. Je verteld geen zinnig woord en op elk nieuwsbericht verzin je weer wat walgelijks om je frustraties te spuien.

Jaap VD, ik ben ook niet echt een Steijn liefhebber, maar er is niemand weggepest door hem. Dereijk, Kum, Verhoek etc, wilden allemaal zelf weg, die voelden zich plotseling rijp voor een topclub of zoiets. Bukykin wilde zelf ook niet terug, die verdiend ongeveer een miljoen per jaar, waar maakt hem niet uit.


Vrijdag 17 augustus 2012 om 11:19 uur

KaleHans

nounou JaapVD, volgens mij ben je wel een beetje een zwartkijker....
Derijck, wilde niet eens de laatste uiterste aanbieding van de club tekenen.... dus niets weggejaagd.... en datzelfde geld voor Kum.
Pique had zn beste tijd gehad en Rado is ook niet meer de Rado van het eerste seizoen, en Bulykin.......... die kon de club wel gratis ophalen maar dan moest ze wel het salaris van een speler van buiten de EU ophoesten.... en niet zoals met de huur van Anderlecht hem toen voor een schijntje te kunnen huren......... oftewel onbetaalbaar.
En Verhoek.......... vond jij die vorig seizoen nou echt zo goed spelen...? die had zijn zinnen allang op een vertrek gezet evenals Immers.
En Ammi...... die kan het ook niet allemaal meer bijbenen, ook Ammi is niet meer de speler van twee seizoenen geleden.
Verversing en verjonging......... dat is de trend die Steijn heeft ingezet en daarbij vind ik dat de club het nu netjes speelt met Ammi en Rado.
Wie zegt dat Steijn ze in de loop van het seizoen misschien niet of juist wel nog nodig heeft??? Laat Steijn nou eerst zichzelf en deze door hem samengestelde groep bewijzen.......... nu al dit soort dingen na 1 wedstrijd roepen........ slaat echt nergens op, en Kobus...... ook jij geeft Steijn geen kans.... en gaat niet meer naar de wedstrijden nu ?? heerlijke supporter ben jij......
Kom de volgende keer hier niet meer klagen dan.......... als je naar de wedstrijden gaat dan heb je recht van spreken want je betaald dan indirect het salaris van die jongens...... maar als je wegblijft...
Donderdag 16 augustus 2012 om 23:29 uur

JaapVD

Coutinho;Ammi,Derijck,Kum,Pique;Radosavljevic,Toornstra,Immers;
Verhoek,Bulykin,Kubik.

Ammi ... weggepest door Steijn
Derijck ... weggejaagd en 700.000 opgebracht. Als ze een ton hadden geinvesteerd was hij gebleven.
Kum .... weggejaagd en loopt gratis de deur uit. Als ze een ton hadden geinvesteerd was hij gebleven.
Meneer Wormgoor mocht drie ton kosten.
Pique ... Mocht ook weg.

Radosavljevic ... weggepest door Steijn
Immers .... Voor mooie prijs verkocht

Verhoek ... weggejaagd en 1,200.000 opgebracht. Als ze een ton hadden geinvesteerd was hij gebleven.
Bulykin .... Was dit seizoen transfervrij, maar Poepon genomen ... een spits voor 4-4-2-systeem en Steijn speelt 4-3-3 zonder vleugelspitsen. weggegooid geld
Donderdag 16 augustus 2012 om 22:04 uur

Vakkie-G

Supusepa is dramatisch
Donderdag 16 augustus 2012 om 20:38 uur

Kobus Tokus

Steijn is Supa kapot aan het maken. Ik gun hem een transfervrije status naar een veel betere, mooiere en rijkere club dan FCDH (waar mensen met shit for brains het eeuwig voor het zeggen blijken te hebben). Ik heb na 25 jaar al opgezegd en ik denk niet dat ik ooit nog terugkom zolang de ene na de andere incompetente klojo voor de groep wordt gezet. Ik ben er klaar mee, met het wanbestuur, de incompetentie. Ze bekijken het maar lekker.
Donderdag 16 augustus 2012 om 20:13 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie