Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Bekeravontuur weer als nachtkaars uit voor ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 november 2018 14 reacties

ADO Den Haag is uitgebekerd na een fikse nederlaag in Rotterdam.

 

De ploeg van Fons Groenendijk verloor de tweede ronde van het toernooi met 5-1 van Feyenoord. Weer eindigt het bekeravontuur in de Kuip.

 

Het was ADO die deze wedstrijd op voorsprong kwam. Na een snelle goal van Nasser El Khayati, wie anders, stond het plotseling 0-1 in het voordeel van de Hagenaars.

 

Behalve de openingstreffer had ADO verder niks te vertellen. Met name liet de verdediging de rest van het elftal in de steek. De prestaties van de achterhoede bij de meeste tegengoals deden de wenkbrauwen fronzen.

 

ADO en de KNVB-beker is geen gelukkig huwelijk. Het is inmiddels tien jaar geleden dat ADO na de winterstop nog actief was in het bekertoernooi. 

Ander nieuws:

Lees meer over

Reacties

Haagsicoon

Het probleem is dat zeker 10 spelers weten dat ze elke week een basis plaats hebben ongeacht de prestaties.Er is gewoon een vorm van gemakzucht in de ploeg geslopen en dat zie je op het veld terug. Maar ja als Groenendijk een Bas of Nick Kuipers gaat opstellen begint iedereen hier ook weer te janken dan praat ik nog niet eens over Bakker en Gorter
Een hoop presteren op dit moment zwaar onder hun niveau ze kunnen veel beter.
Vrijdag 2 november 2018 om 10:15 uur

Lex5

Alles is hier al gezegd, wat kan ik eraan toevoegen? Het blijft een veel te slappe hap. Ogenschijnlijk is oom Fons te soft voor deze jongens. Verdedigers met eigen voetbalschool die geen pepernootje kunnen raken. Wedstrijd in en wedstrijd uit. En niemand die de arme jongen uitlegt dat een eigen voetbalschool niet erg handig is als je niet kunt voetballen. Allicht ontbreekt iedere vorm van zelfinzicht. Zul je ook wel niet van ‘n volgevreten fullprof mogen vragen..... Dus bij de volgende interlandweek pakken we gewoon maar weer ‘t vliegtuig naar Ibiza. Nietwaar, Tom?
Vrijdag 2 november 2018 om 01:04 uur

Adowoman01

Avondje Kuip, eindigde in een desillusie... Eerste helft ging nog maar de tweede helft was niet om aan te gluren. Immers speelde ook erg onder zijn kunnen. Kwam door de Kuip? Zwinkels heeft weer aardig wat gered. Hooi probeerde ook nog en El Kayati ook naar wat waren velen, vooral de tweede helft, bedroevend.

Op naar Utrecht, ado zit in je hart of niet. Was er ook altijd tien ze jaren in de eerste divisie zaten. Het is niet altijd makkelijk om supporter te zijn van deze club maar in goede en vaker mindere tijden blijf je ze steunen..

Fons mag wel eens wat jongere, gretige reservespelers inzetten die graag willen ipv de gevestigde orde...
Vrijdag 2 november 2018 om 00:45 uur

Nees

Wat inzet wel niet kan doen. Ik zag een Feyenoord wat ten koste van alles wilde winnen! We waren tam, inspiratieloos, en veel te weinig inzet. Zoals eerder vermeld moeten wij het van strijd hebben, allereerst stuurt onze trainer de spelers met een totaal kansloze tactiek het veld in, 4-4-2! We zijn totaal overlopen aan de zijkanten onze backs waren niet thuis, en ons middenveld liep liet zich constant in de luren leggen omdat Feyenoord feller was en veel meer bewoog. Ik heb een lichtpunt gezien, ZWINKELS! Laten staan deze man!
Vrijdag 2 november 2018 om 00:27 uur

Petje

Fons,

Je zult wel weer huilebalken over gebrek aan inzet en beleving. Maar wel steeds weer dezelfde falende spelers opstellen en voor lul gezet worden!
Dus:
- Beugelsdijk naar amateurs.
- Troupee in zak Sinterklaas naar Kutregt
- Becker naar 3e klas onderBond
- Necid gratis weggeven
- Groothuizen idem
- Lorenzen idem

Zelf ontslag nemen, idem Heesen

En bestuur: zoek een echte veldtrainer die aantoonbaar oefenstof heeft om spelers beter te maken op hun zwakke punten!


-
Donderdag 1 november 2018 om 23:37 uur

GroenGeelHart070

Petje, ik snap jouw frustratie over de slapte bij onze verdedigers. Maar je hebt het over Heesen. Is voor mij nog onaantastbaar door de onverzettelijkheid die hij altijd voor ons heeft getoond. Sterkhouder toen we afstevenden op faillissement en spelers maanden op loon moesten wachten. Hij verdient echt meer krediet dan zulke teksten. Vind ik dan hè!
Donderdag 1 november 2018 om 23:34 uur

Petje

Hey Dick Heesen!
Train je die verdedigers nog wel eens? Wat die kunnen er geen ene reet van! Maar jij was als speler 20 kg te zwaar en hebt het als speler ook nog tot Top Oss gehaald. Dat zegt alles
Donderdag 1 november 2018 om 23:22 uur

GroenGeelHart070

Beste Fons,
We lopen er al een tijdje futloos bij. Hoe kan dit? Een team dat het voornamelijk moet hebben van strijd moet conditioneel en mentaal constant topfit zijn. Wij zijn geen 020 of 040 dat op 70% een wedstrijd met gemak kan winnen.
Zwinkels is een verademing om achterin te hebben, zoveel meer rust dan Groothuizen. Maar goed, ook hij gaat zijn uitverkiezing voor Jong Oranje nog wel waarmaken.
Troupee blijkt al een paar wedstrijden niet zo geweldig als vooraf gedacht. Ik zie dan liever een jonge, Haagse jongen, zoals Polley. Dan ook weer meneer Becker. Hij loopt erbij alsof hij verwacht voor nog een wedstrijdje erna gevraagd te worden. Kan gemakkelijk want hij figureert toch alleen maar. Bizar, want als we iemand met veel talent, snelheid en atletische bouw hebben dan is het Sheraldo wel. Ik hoop dat hij dit eens leest. Hij gaat pas vele harten stelen als hij passie in zijn spel legt met diepgang, en niet bijv. gepassioneerd verontwaardigd reageert bij een wissel na weer als een drol gespeeld te hebben.
En stuur Lorenzen A.U.B. terug naar Duitsland. Dat was niets, is niets en wordt zelfs steeds minder.
Al met al krijgen we nog steeds te makkelijk goals tegen. We moeten met het mes tussen de tanden en compact spelen, zowel verdedigend als in de omschakeling. Ik kan wel door blijven gaan maar de irritatie groeit weer, slap zooitje. Ik vind het vooral erg voor de meegereisde supporters, die moeten het ijskoud hebben gehad!
Donderdag 1 november 2018 om 23:18 uur

Petje

Fons: ophoeren!!
Donderdag 1 november 2018 om 23:17 uur

Ano-Niem

En zo worden we wéér voor lul gezet.
De 0-1 was volledig onverdiend en je zag daarvoor al dat we een hele lastige avond zouden krijgen.
De verdediging van ons heeft Jorgensen alle ruimte en hulp geboden om uit zn dip te komen.

Ik denk niet echt dat Fons dit nog aan de gang krijgt. We moeten hopen dat Kishna snel fit is en sterk terugkomt en dat Zhang wat waarde toevoegt. Verder moet Zwinkels gewoon blijven staan. Zonder hem hadden we er minimaal 8 tegen gekregen.
Donderdag 1 november 2018 om 23:12 uur

John Wright

En Groothuizen banken of terug naar tante Angela.
Zwinkels handhaven aub.
Donderdag 1 november 2018 om 23:07 uur

VAKKIE-l

Beugelsdijk amateur pur sang!!! Troupee lekker met kerstpakket terugsturen naar Utrecht!
Donderdag 1 november 2018 om 23:01 uur

VAKKIE-l

Amateurs!!! Fons krijgt de ploeg niet meer aan de praat. Who is next??
Donderdag 1 november 2018 om 23:00 uur

John Wright

Onvoorstelbaar slap verdedigen. Dramatische opbouw. Beugel is een aardige jongen maar dit kan echt niet meer. O ja en laat Zwinkels in de goal staan want de ellende is begonnen toen Fons een goede keeper ging vervangen door die halve Amsterdamse ballenvanger. Sindsdien alleen maar onrust.
Donderdag 1 november 2018 om 22:49 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25