Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

BEKERBLAMAGE ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 september 2015 48 reacties

ADO is op beschamende wijze uit de KNVB-beker geknikkerd.

 

De ploeg van Henk Fraser verloor van de amateurs van SC Genemuiden. De club uit Overijssel won na penalty’s.

 

ADO mocht al van gelukt spreken dat het nog tot een serie van elf meter kwam. Vlak voor het einde van de blessuretijd stond het nog 3-2 voor Genemuiden. En dat terwijl de thuisploeg met tien man speelde na een rode kaart.

 

En het begon nog goed. ADO kwam in de eerste helft op voorsprong na goals van Kenji Gorré en Mike Havenaar. Genemuiden kwam echter tot 2-2, Waarna de teams moesten verlengen.

 

Na de achterstand in de verlenging, bracht invaller Ludcinio Marengo ADO in de 120e minuut op gelijke hoogte. De Haagse strafschopnemers bakten er vervolgens niks van. Roland Alberg wist de eerste nog wel te maken. Gorré, Zuiverloond en Jansen faalden jammerlijk.

Reacties

Hmmm

@Haagsicoon
Mee eens!!
Donderdag 24 september 2015 om 10:37 uur

Haagsicoon

Ach gelul allemaal Fraser is een goede trainer voor Ado Den Haag hij heeft ons wel in de eredivisie gehouden toen hij het halverwege overnam van Steijn.Toen was het een held haha............alleen de voorhoede is nieuw de rest is allemaal van vorig seizoen plus dat je met dezelfde begroting werkt als vorig seizoen.Een algemeen directeur die dit de beste selectie noemt sinds jaren spoort al helemaal niet.Verliezen van 020,Heracles en Zwolle is geen schande de 4 bonus punten tegen Psv en Twente hadden we misschien uit deze wedstrijden normaal moeten halen.Maar komt goed plek 10 t/m 12 dit seizoen.
Woensdag 23 september 2015 om 23:49 uur

exopure

@janvele, maar je bent in geen velden of wegen te bekennen wanneer ADO Den Haag wel goed in het nieuws komt, maar wel als de kippen bij wanneer er wat negatiefs te melden is!
Woensdag 23 september 2015 om 22:51 uur

janvele

@Hmmm
Groep 2 komt niet door Wang. Bovendien om tot Groep 2 te behoren moet je alleen maar een realistische begroting hebben. Dwz je uitgaven richten naar je inkomsten. Niet zo moeilijk. De kunst is echter om tot een hogere begroting te komen en dat zou Wang moeten doen. Echter het echte kapitaal is nog steeds niet met Wang meegereisd. Voorshands een beetje voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.
Woensdag 23 september 2015 om 21:11 uur

janvele

@Ronnie
Ik heb het altijd over onze club. Moet ik nog meer bewijzen. Overigens denk je dat mijn commentaar er is om onze club zonder reden af te branden. Dan moet je toch beter lezen.
Woensdag 23 september 2015 om 21:04 uur

Hmmm

@janvele
Wat een feit is, is dat Wang nu de eigenaar is. Die gaat echt niet binnen een jaar weer weg. Ze zitten inmiddels in "groep 2", dus feitelijk gaat het financieel het nu beter dan eerst (ik zeg niet dat dit (alleen) door Wang komt). Het is alleen jammer dat we dit (nog) niet terug zien op het veld.
Het gaat niet goed, dus het is logisch dat "men" niet blij is en commentaar levert(en dat hoeft ook niet altijd, want af en toe kunnen we wel genieten). Vooralsnog is het al jaren niet best, maar redden ze het (net) om direct te handhaven. Daar hopen we dan maar weer op en alles wat beter gaat is mooi meegenomen.
Woensdag 23 september 2015 om 20:59 uur

Rikkie

@ Slimpie

Helemaal mee eens, een volle maan !
Woensdag 23 september 2015 om 19:07 uur

Slimpie

Alle inzenders hebben het niet bij het verkeerde eind en er is maar één conclusie:
In alle opzichten stuurt ADO Den Haag aan op een groot debacle en er moet heel gauw een sterke maan komen om het tij te keren!!!!!!!!!!
Woensdag 23 september 2015 om 16:44 uur

Ronnie

@Vele,

Maar heb je zelf wel enige trots over de naam ADO DEN HAAG.
Volgens mij heb ik je nog nooit op enige trots betrapt voor de naam van ADO.
Dat is op zich al heel jammer.
Ook ik heb veel kritiek maar blijf altijd wel supporter van ADO.
Dat kan jij ook best wel eens zeggen.
Dan lijkt het misschien nog op een beetje goede bedoelingen die je uit.
Woensdag 23 september 2015 om 15:25 uur

janvele

@Hmmm
Ontdoen van de kliek uit China. Dat heeft zo veel onrust teweeg gebracht en dat zie je terug op het veld. Er is niet normaal te werken bij onze club. Echter makkelijker gezegd dan gedaan. Wang is eigenaar en heeft het voor het zeggen. Echter dat onze club feitelijk failliet is, is een feit.
Woensdag 23 september 2015 om 14:32 uur

Hmmm

@Anne De "goede" trainers komen niet zo snel naar Den Haag. Ik zeg niet dat het onmogelijk is, maar Jol is aangenomen voor het bestuur, ik denk niet dat hij dan (tijdelijk) op de trainersstoel gaat zitten.
Ik wou alleen aangeven dat het niet alleen Fraser zijn schuld is en dat een verandering van trainer niet altijd een positieve verandering teweeg brengt.
Sterker nog (gehoord bij studio sport) statistisch gezien is het bijna nooit beter gegaan bij een trainerswissel.
Feit is wel er moet iets gebeuren. Wat, dat zou ik ook niet meteen kunnen noemen....
Woensdag 23 september 2015 om 14:19 uur

janvele

@KaleHans
Normaal commentaar van mij? Ik doe niet anders maar jij kijkt weg. Ben jij nog steeds trots op onze club? Een club dat een elftal op het veld heeft dat het aankijken niet waard is. Een trainer die aantoonbaar er een rotzooi van maakt. Wang (jouw vriend want die brengt toch het beste van het beste naar jouw idee) die een corrupte co-trainer op de bank zet en die alles kan doorvertellen naar China. Als ik trainer was zou ik direct vertrekken. Op die manier zou ik niet kunnen functioneren met een spion.

Nee KaleHans. Wang heeft het slechtste van het slechtste bij onze club teweeg gebracht. Wang wilde Europa in met een topclub. Reclame! Nu gaat hij Europa (en de wereld) rond als lacher met een club die van een Hoofdklasser verliest. Of wel onze club is om zeep geholpen.
Woensdag 23 september 2015 om 13:20 uur

Anne van Schuurman

@Hmmm met dat verschil dat de KNVB de plek al op voorhand had vergeven aan een andere incapabele trainer die nog nooit zelfstandig iets bewezen heeft. Dat zou bij ADO anders kunnen gaan. Maar dan moet er wel echt leiderschap getoond worden nu. Een interim oplossing met Jol zou een optie zijn. Maar geef hem niet de ruimte - zoals bij zijn laatste mislukte avontuur bij Fulham; resultaat degradatie - om met provisie van Raiola allerlei dure verzadigde mislukkelingen in huis te halen!
Woensdag 23 september 2015 om 10:27 uur

KaleHans

Eigenlijk wel jammer dat Henk al anderhalf seizoen wegkomt met excuses.. ik heb hem geloof ik al (te) veel horen zeggen dat "deze wedstrijd een uitzondering was" nou Henk, het wordt meer uitzondering dan regel!
Woensdag 23 september 2015 om 09:39 uur

Hmmm

Als je de schuldige moet ontslaan dan zou je (bijna?) de hele selectie en de staf moeten ontslaan en niet alleen Fraser. Maar dat kan natuurlijk niet.
Dat is de reden dat het meestal de trainer zijn kop kost.
Maar goed, we hebben gezien hoe het Oranje is vergaan na het ontslag van Hiddink. Lastig allemaal. Er moet iets veranderen in de bovenkamer van al die spelers!
Woensdag 23 september 2015 om 09:27 uur

Hagenees

Vidiobeelden terug kijken?
Henk je spullen en sleutel inleveren en weg wezen aub
Woensdag 23 september 2015 om 09:01 uur

Hagenees

Een schandalige vertoning.
Blamage voor Ado.
Henk wees verstandig en stap op,voldoende schade aangericht nu!!!
Woensdag 23 september 2015 om 08:58 uur

KaleHans

Hey Jan, je hebt mij toch nergens horen zeggen dat een hoofdklasser geen probleem zou zijn? Doe is normaal man, het mag duidelijk zijn dat Henk deze club nog steeds niet op de rails krijgt!! En die gasten op het veld moeten zich ook heel diep schamen! @ Arie, met W en W in het veld wordt het team er niet beter op.....heb je ook nog de mogelijkheid op normaal commentaar??
Woensdag 23 september 2015 om 08:16 uur

cadaverdog

Voor iedereen die wel gaat zondag . Ik hoop opnhet grotste fluitconcert ooit als die lozers op komen
Woensdag 23 september 2015 om 07:01 uur

ENW02

Wat een schande dit. Fraser vond het niet nodig om op pingels te oefenen. Resultaat, laatste 2 jaar 9 pingels voor de beker en 7 mis. Een schitterend gemiddelde. Hoe is het mogelijk. Er is al 2 jaar geen motivatie bij spelers te zien.
Fraser lukt het niet dus einde oefening lijkt mij.
Staat voor zondag heel veel druk opende wedstrijd. Denk niet dat onze pikkies dat aankunnen.
Woensdag 23 september 2015 om 05:40 uur

exopure

Ik hou het kort, FRASER OPROTTEN GAUW!
Woensdag 23 september 2015 om 00:31 uur

VAKKIE-l

We hebben gewoon een middelmatig team met veel spelers zonder enige inzet en ook met weinig niveau. Laat Hongbo het maar gauw overnemen. Wat een klote ploeg!!! Fraser mag opdonderen wat een aanvoerder is van dit amateurzooitje, BAH!
Woensdag 23 september 2015 om 00:09 uur

Mr. FC DEN HAAG

Wat een ongelofelijke amateursbende met onze grote geitenbreier heldere Henk voorop! En nu heel snel wegwezen Henkie want we zijn klaar met jouw trainersmethoden cq bagger smoesjes.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:56 uur

Mr. FC DEN HAAG

Wat een ongelofelijke amateursbende met onze grote geitenbreier heldere Henk voorop! En nu heel snel wegwezen Henkie wat we zijn klaar met jouw trainersmethoden cq bagger smoesjes.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:50 uur

RF

Nu wordt t interessant wat de eigenaar en leiding doet naar de staf die deze selectie heeft samengesteld..

Henk is geen verkeerde vent maar t lukt m niet grip te krijgen etc.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:37 uur

Sven

2-0 voorsprong, alternatieve opstelling, buit is binnen, paar bankzitters moeten een kans hebben, Genemuiden met 10 man, 2-2 kan gebeuren...3_2 Genemuiden, komt goed, 3-3 heh heh, Zuiverloon en Janssen hadden hun voetbalschoenen nog in de dozen laten zitten (Rienus Irael) dat is lastig scoren. Genemuiden bekert verder. De loosers? ADO natuurlijk! Wie anders? Wat voor weer zou het zijn in Den Haag? Hoe is de beursindex in China?😂

Dinsdag 22 september 2015 om 23:36 uur

Chris

Daar heb je gelijk in rik.....ze stellen ons steeds weer teleur en denken der mee weg te komen met mooie verhaaltjes...
Dinsdag 22 september 2015 om 23:35 uur

Rikkie

Eigenlijk zou het stadion leeg moeten blijven.., deze drama- queens verdienen geen publiek.. :gay:
Dinsdag 22 september 2015 om 23:27 uur

Chris

Fraser moet echt weg dit alles is hem te verwijten....hij zet ons...onze club en onze stad te schande bij heel publiekelijk nederland....altijd maar klagen over de jongens der uiterlijk en kledingstyle...terwijl hij zich maar om 1 ding druk moet maken...dit elftal laten presteren....
Dinsdag 22 september 2015 om 23:21 uur

Anne van Schuurman

diep
Dinsdag 22 september 2015 om 23:15 uur

Anne van Schuurman

Niveau van DSVP en OLIVEO in mijn dorpje ongelooflijk hoe die kan je zinken ...
Dinsdag 22 september 2015 om 23:15 uur

Anne van Schuurman

Ik geloof dat we zelf de kicksen maar weer moeten aantrekken want wat is dit een stelletje prutsers zeg ...
Dinsdag 22 september 2015 om 23:14 uur

arieopsafari

John Wright, Wang is gewoon een kelner uit China. Hebben jullie t nu nog steeds niet door
Dinsdag 22 september 2015 om 23:13 uur

Anne van Schuurman

Nog maar een keer want eigenlijk heb ik er geen woorden voor:
Jan Willem Wigt het is nu tijd voor crisismanagement. Dit is een ongekende wanprestatie in de geschiedenis van onze club. Uitgeschakeld door een hoofdklasser. Geen Jupiler League geen topklasse maar nog minder. De hoofdverantwoordelijke is Henk Fraser. No excuse! Mijn advies: morgen op staande voet ontslaan wegens wanprestatie. Alternatief: wachten op de rellen na afloop van de nederlaag komende zondag tegen Excelsior. Zou ik niet doen in verband met imagoschade voor de club. En hou maar een maand salaris van onze prutsers/spelers. Of de selectie ons als scc houders een korting laten betalen van 10% om te voorkomen dat we ze niet collectief inleveren. SCHANDE! !!!!
Dinsdag 22 september 2015 om 23:12 uur

Wes

Las net nog even terug dat Fraser zei toen hij de opstelling bekend maakte dat het team beter moet gaan spelen en dat dan het beste is het (falende) team te laten staan.

Kan iemand mij de logica hiervan uitleggen?
Dinsdag 22 september 2015 om 23:10 uur

John Wright

Wang wilde nog wel twee spelers laten komen maar dat hoefde niet van Henk. Hier is het resultaat. Hoogmoed komt voor de val.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:09 uur

arieopsafari

Ik zeg die Chinese assistent t over laten nemen. Wang op de vleugel en Wigt en Meppelink in de spits. Dan kan t niet misgaan.. Oja, Metgod op t middenveld. Hahahaha, wat een armoe
Dinsdag 22 september 2015 om 23:08 uur

supporter-noord

Die Fraser is gewoon veel te slap. Kan alleen maar stoicijns kauwgom kauwen langs de lijn, Zie je die vent wel eens kwaad of agressief tegen spelers ?
Gewoon een slapjanus, een beginner a la Steijn.
Hadden we maar een type GertJan Verbeek, zou beter zijn voor deze slappe hap.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:08 uur

Rikkie

Fraser wegwezen !!
Dinsdag 22 september 2015 om 23:03 uur

Wes

Ga ook steeds meer geloven dat Fraser niet de persoon is die deze spelers kan motiveren. Hij weet het mooi te vertellen allemaal maar als je je spelers zo blijft afvallen in de media iedere keer doen ze geen klote meer voor je en lig je er binnenkort zelf uit. Wormgoor, zuiverloon en Ebeuhi of hoe die ook heet als achterhoede is gekemasl kut en Meijers natuurlijk dat meer een middenvelder is dan een back. Je kan aanvallers kopen wat je wilt maar een team bouw je op vanuit de achterhoede en middenveld. Echt schandalig en de stad Den Haag onwaardig.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:03 uur

John Wright

SCHANDALIG! Het failliet van Henk Fraser. Nog niet in staat om een hoofdklasser te verslaan. En maar doorgaan op deze manier. Henk weet het niet meer. Hou de eer aan jezelf, Henk. Dit lijkt nergens op.
Dinsdag 22 september 2015 om 23:03 uur

Anne van Schuurman

Bij uitzondering: mijn steun voor de helden die vannacht de spelersbus opwachten om te laten weten wat we hier als al jaren trouwe supporters van vinden. Laat het ze maar dun door de broek lopen!
Dinsdag 22 september 2015 om 23:00 uur

Anne van Schuurman

Jan Willem Wigt het is nu tijd voor crisismanagement. Dit is een ongekende wanprestatie in de geschiedenis van onze club. Uitgeschakeld door een hoofdklasser. Geen Jupiler League geen topklasse maar nog minder. De hoofdverantwoordelijke is Henk Fraser. No excuse! Mijn advies: morgen op staande voet ontslaan wegens wanprestatie. Alternatief: wachten op de rellen na afloop van de nederlaag komende zondag tegen Excelsior. Zou ik niet doen in verband met imagoschade voor de club. En hou maar een maand salaris van onze prutsers/spelers. Of de selectie ons als scc houders een korting laten betalen van 10% om te voorkomen dat we ze niet collectief inleveren. SCHANDE! !!!!
Dinsdag 22 september 2015 om 22:58 uur

janvele

@KaleHans
De hoofdklasser was toch geen probleem.
Dinsdag 22 september 2015 om 22:57 uur

chagoi2014

Wat een fucking amateurs man.... Fraser er uit en die chinese oud bonds coach er in. Kan het niet slechter doen dan fraser lijkt mij. Selectie vast mandarijns leren lullen.
Hou me hart vast zondag
Dinsdag 22 september 2015 om 22:56 uur

KaleHans

Heerlijk Fraser.......... je hebt het goed voor elkaar! De profs kunnen niet eens een penalty nemen en een voorsprong van 2-0 behouden is ook al zo moeilijk.
Echt te triest voor woorden dit.!!! En techniek is niet nodig hoor Zuiverloon, jij kan het allemaal wel........
Dinsdag 22 september 2015 om 22:55 uur

Adowoman

Wat valt erover te zeggen? Shame on you!!
Dinsdag 22 september 2015 om 22:53 uur

Ronnie

SCHANDALIGE VERTONING.
WE ZIJN NU ECHT HET LACHERTJE VAN NEDERLAND EN VER DAARBUITEN.

Nou Fraser plaatsmaken maar,het is duidelijk dat je heel goed kan lullen maar niks meer op deze (middelmatige) selectie kan overbrengen.

Misschien dat Dickie overkomt uit Engeland,die doet het daar ook niet best maar kan in Den Haag nog wel potten breken.

Dat word trouwens een heel geellige wedstrijd a.s. zondag tegen Excelsior.
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Dinsdag 22 september 2015 om 22:52 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24