Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Belangstelling voor Höcher en De Vogel


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 november 2011 11 reacties

Marc Höcher staat in de belangstelling van Willem II en Sparta. De Rotterdammers zouden ook hun oog hebben laten vallen op Wouter de Vogel.


De 27-jarige Höcher en de 21-jarige De Vogel komen bij ADO Den Haag niet aan spelen toe.

 

 

Manager technische zaken Marc van Hintum van Willem II bevestigde tegenover VI dat Höcher een serieuze kandidaat is om in de winterstop de Tricolores te komen versterken. De Tilburgers hebben hierover echter nog met niemand contact opgenomen.


Volgens Van Hintum is een mogelijke transfer van Höcher mede afhankelijk van de licentiecommissie. Deze moet later deze maand laten weten of de club terug is in de tweede categorie. 'Dat geeft wat meer mogelijkheden. Het is echt niet zo dat wij een heel elftal bij elkaar kunnen kopen.'

 

Naast Willem II lijkt ook Sparta Rotterdam in de race voor Höcher. De Spartanen zouden de aanvaller deze winter samen met teamgenoot Wouter de Vogel (21) willen inlijven. Middenvelder De Vogel, die afgelopen zomer overkwam van Telstar, mag van de Haagse clubleiding verhuurd worden.

Lees meer over

Reacties

ado1997

Wouter de Vogel moet je houden. Hocher moet je verhuren je weet nooit wie later weg gaan
Woensdag 23 november 2011 om 15:27 uur

pjejohan

verhuren allebei als het kan want hocher is niet in goede doen laat hem maar bij sparta spelen om te kijken of die het echt waard is anders verkopen aan willem 2 of sparta en de vogel voor ervaring en als je dan het spelsysteem in mijn ogen wil zien is het gewoon aanvallend want je kan wel verdedigend gaan spelen maar je ziet als je dat doet dan maakt ado het zich altijd moeilijk op de een of andere manier en ik denk dat als je j verhoek gewoon voorin laat dat het wel komt alleen een trainer moet aanmoedigen en een trainer moet het spel taktisch goed neerzetten en dat gebeurt nog steeds niet tegen utrecht 2e helft was wel weer leuk om te zien terwijl de eerste helft toch ook weer minder was dat moet toch beter en dan kan je sommige dingen de spelers aanrekenen maar een trainer hoort juist motivatie met zich mee te brengen net als vorig jaar ondanks dat we slecht speelden of minder pakten we de punten en waarom was dat zo aanvallend voetbal en een trainer die de spelers motiveerde gebeurt dit niet dan krijg je waar we nu in zitten.
Woensdag 23 november 2011 om 12:00 uur

MiG

@Kobus: De John Verhoek die zondag inviel vond ik sterk spelen. Hij heeft [veel] meer power dan Van Duinen, die natuurlijk ook nog een stuk jonger is. Qua scorend vermogen denk ik ook niet dat we daar met Van Duinen enorm op vooruit gaan en bovendien moet je die jongen rustig brengen, dus via invalbeurten klaar stomen. Wmb blijft John Verhoek eerste keus voor de spits en dat zal ook wel gebeuren, vermoed ik. Ik ben geen grote Kevin Visser fan, maar hij speelde ruim voldoende. Al denk ik dat Mulders dat ook had gekund en ook die brengt meer power mee wat in het voetbal wel zo handig is. Maar hij krijgt weinig speeltijd dus dan kan je hem gezien zijn leeftijd idd beter van de hand doen. De vraag is alleen wie van de JL clubs hem kan betalen. Höcher vind ik technisch een erg goede speler, maar hij is te flegmatiek. Ik denk dat hij meer een ouderwetse nr 10 is en die hebben we niet nodig. Dus die zal wel vertrekken en ik vermoed naar zijn ouwe maatje Streppel bij Willem II.
Woensdag 23 november 2011 om 09:13 uur

Kobus Tokus

Ik zeg: doen. Mulders eigenlijk ook... Höcher is niet goed genoeg voor in het collectief en op dit niveau, De Vogel zit met teveel concurrentie op het middenveld. Eerste 2 als het in eerste instantie kan verkopen, De Vogel verhuren. Köksal terughalen als dat contractueel gezien kan. We missen een ijzervreter op het middenveld voor wanneer Rado evt geschorst/geblesseerd is. Gezien onze fantastische coach denk ik dat we qua spelopvatting een wat meer defensieve insteek moeten gaan volgen. Daarbij zal Köksal van pas komen. Spelen om te winnen kan Steijn niet, nou, dan maar spelen om niet te verliezen hoor... Dus vanuit een gesloten organisatie proberen je goals mee te pikken (daar hebben we de spitsa toch niet voor in huis, dus waarom dan nog die speelstijl hanteren?). Met een meer defensieve opvatting zal het doelsaldo in ieder geval gestabiliseerd worden. Dan kom je vanzelf wel ergens in de middenmoot uit. En ik zou zeggen John eruit, en Mike erin. Er moeten goals gaan komen. En ga maar 4-4-2 ruit spelen of zo. Er zijn daarvoor een aantal opties die ik in m`n hoofd heb.
Dinsdag 22 november 2011 om 23:42 uur

janjazz37

Weer 2 man weg bij onze brede selectie?(:
Dinsdag 22 november 2011 om 20:01 uur

Tja

@Karel Klaver
Mee eens dat een onervaren hoofd coach net zijn diploma behaald, ervaring moet op doen .
Maar niet direct in de eredivisie, maar 1 of 2 trapjes lager.
Beginnersfouten hebben al punten gekost (verkeerde wissels).
Talenten staan stil in de ontwikkeling, lichaams taal dat boek delen spreekt, people management?
Maar alle schuld mag je ook niet bij Maurice neerleggen, de spelers mogen best wel meer lef en inzet tonen, van werken is nog niemand dood gegeaan.
Dinsdag 22 november 2011 om 18:39 uur

Karel KLaver

En nee: ik ben niet verschrikkelijk onder de indruk van Steijn of de prestaties tot nu toe, maar ik ben ook niet verschrikkelijk ontevreden.

Maar als jonge(re) trainers geen kans krijgen, krijgen ze ook nooit de kans om ervaren trainers te worden.
Dinsdag 22 november 2011 om 17:54 uur

Karel KLaver

@Tja: het is subtop Jupiler League dat belangstelling heeft voor Höcher;

Als dit alle belangstelling is die er voor Höcher is, zegt dat veel over hoe grotere clubs over hem denken - wen wellicht ook iets over het inzicht van Steijn.
Dinsdag 22 november 2011 om 17:52 uur

Tja

Verlos ons liever van Maurice voor de winterstop.
Wel vreemd dat anderen wel interesse in deze spelers heeft terwijl onze trainer dat niet inziet.
Dinsdag 22 november 2011 om 16:37 uur

MiG

Bij Höcher kun je je gezien zijn leeftijd afvragen of verhuren nog wel een optie is. De Vogel is een stuk jonger dus die kan je idd verhuren
Dinsdag 22 november 2011 om 12:02 uur

Karel KLaver

Verhuur maar voor een half seizoen. Kan hij in ieder geval beter laten zien wat hij in huis dan nu, and wellicht iemand op de bank overtuigen dat hij wel bij ons thuishoort!
Dinsdag 22 november 2011 om 11:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24