Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Beristain vindt vertrek Reijntjes buitenproportioneel


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 november 2022 5 reacties

Haagsche Bluf heeft woensdag aan tafel gezeten met Ignacio Beristain.

 

In dit gesprek eiste de supportersvereniging opnieuw dat Edwin Reijntjes vertrekt. Het waarom werd uitgelegd. Maar de vertegenwoordiger van eigenaar Bolt denkt hier anders over. Beristain meent dat de eis buitenproportioneel is en heeft daarbij ook uitgelegd waarom hij dit vindt.

 

Het contract van Reijntjes loopt tot en met 30 juni volgend jaar. De eigenaren willen hun zoektocht naar een opvolger rustig voltooien. De conclusie van Haagsche Bluf op dit punt: “We agreed to disagree.”

 

Tijdens het gesprek, dat dus een dag voor het vertrek van Dirk Kuyt plaatsvond, werd ook ,,de vreselijk slechte communicatie van de kant van de club'' besproken, aldus de supportersvereniging.

 

Haagsche Bluf werd na het gesprek met een nieuw voorbeeld geconfronteerd. Donderdag verscheen het bericht over het vertrek van Dirk Kuyt op de site van de club. Het werd daarna weggehaald om later later weer te verschijnen.

 

Wat betreft versterkingen in de winterstop was Beristain niet erg concreet, maar gaf hij wel een positieve reactie.

 

Haagsche Bluf heeft vertrouwen uitgesproken in Maurice Westerwoudt, Head of Operations bij ADO. ,,Met hem hebben we structureel overleg rond de thuiswedstrijden over vele onderwerpen. Open, eerlijk en transparant. Hij komt zijn afspraken na.''

 

Hieronder de hele verklaring van het bestuur van Haagsche Bluf.

 

Afgelopen woensdag 23 november heeft de Supportersvereniging Haagsche Bluf (SVHB) aan tafel gezeten met Ignacio Beristain. In dit gesprek heeft SVHB (wederom) het vertrek van Edwin Reijntjes geëist. Het waarom hebben we uitgelegd. Ignacio denkt hier anders over en meent dat de eis buitenproportioneel is en heeft daarbij ook uitgelegd waarom hij dit vindt. Ondanks meerdere keren herhalen van de eis blijft hij bij zijn mening. Het contract met Edwin Reijntjes loopt tot en met 30 juni 2023 en zij willen hun zoektocht naar een opvolger rustig voltooien. De conclusie van SVHB op dit punt: “We agreed to disagree.”

Ignacio heeft de plannen rond het vrouwenteam, de jeugd en het Zuiderpark toegelicht. De eerste stappen zijn daarvoor gezet. Bijvoorbeeld rond het contracteren van talenten.

De vreselijk slechte communicatie van de kant van de club is besproken. Vandaag weer een voorbeeld. Het bericht over Dirk Kuijt op de site van de club, later er weer vanaf! Ignacio heeft hiervan aantekeningen gemaakt. Nu concreet komen tot verbeteringen.

SVHB heeft vertrouwen uitgesproken in Head of Operations ADO Maurice Westerwoudt. Met hem hebben we structureel overleg rond de thuiswedstrijden over vele onderwerpen. Open, eerlijk en transparant. Hij komt zijn afspraken na.

We hebben ook gesproken over de rol van HFC Haaglanden Football Club ‘Alles door oefening Den Haag’. Over hen hebben we ook een mening uitgesproken: wel in gesprek, maar geen deel uitmaken van hun vereniging zoals die nu is.

De financiën van de club (verlies) en de investeringen tijdens de winterstop kwamen langs. Verlies wordt gedekt. Wat betreft versterkingen niet erg concreet, maar een positieve reactie van Ignacio.

Ignacio heeft gevraagd om ideeën voor de toekomst. Die gaan we uitwerken, daar komen we mee en delen deze met hem.

Contact met de club door structureel overleg met Maurice Westerwoudt en hopelijk vanaf heden ook met Ignacio Beristain. Geen gesprekken meer met Edwin Reijntjes. Vooruit nog eenmaal, om weer te vertellen waarom we het met hem - al lange tijd – hebben gehad.

Woensdag 23 november aan tafel met Ignacio Beristain en dan de volgende ochtend vroeg het vertrek van Dirk Kuijt als trainer. Dat valt op. Is het toeval? Wíj zijn in ieder geval blij woensdag aan tafel met Ignacio te hebben gezeten. Wat - of wie - gaat volgen?

 

Met vriendelijke groet / Kind Regards,

Bestuur Supportersverening HaagscheBluf

 

Reacties

langepino

Met andere woorden,we moeten nog even geduld hebben!
Vrijdag 25 november 2022 om 20:58 uur

RF

Bestuurlijk wordt er natuurlijk gezocht naar goede opvolging van ER. Die zal in mei bekend zijn. ER zal het seizoen afmaken.
Onder druk bakt ER er niet veel van en dat ziet de eigenaar ook wel. De mening van de supporters uitvoeren lijkt mij nooit echt goed anders ben je iedere keer de sigaar als t tegenzit.
Vrijdag 25 november 2022 om 20:56 uur

radar

heb hoop ende vertrouwen in onze vertegenwoordigers... meldt je aan als denkt dat het beter kan
Vrijdag 25 november 2022 om 14:07 uur

Law

Makkelijk oordelen. Er is niet zo veel info gedeeld op dit moment. Alles word nu transparant gedeeld. De Sv slaat een nieuwe weg in met meer terugkoppeling naar de achterban. Ik ben geen onderdeel van de Sv maar ben wel op de hoogte wat de bedoeling is. Voordat je mensen gaat zetten bedenk wel dat zij vrij er voor nemen. Gesprek was 15.00 en pas de avond er voor 22.30 aangegeven dat het gesprek op deze dag plaats zou vinden
Vrijdag 25 november 2022 om 11:57 uur

ADOZoetermeer

Leuk dat supportersvereniging gesproken heeft met Beristain, maar staat weinig in dit stuk waar de supporters meer duidelijkheid door krijgen. Zo heb je ook geen reet aan supportersvereniging. Select groepje supporters krijgt wat te horen maar komen met algemeenheden terug bij de achterban!
Vrijdag 25 november 2022 om 11:21 uur

Spelersklassement

De top3:
Matteo Waem Daryl van Mieghem Henk Veerman

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
1-1
8 december 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
15 december 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II 18 - 39
2 Roda JC + 18 - 35
3 FC Emmen 18 - 32
4 ADO Den Haag 18 - 31
5 SC Cambuur 18 - 31
6 NAC Breda 18 - 31
7 Graafschap 18 - 30
8 FC Groningen 18 - 28
9 FC Dordrecht 18 - 27
10 FC Eindhoven 18 - 26
11 VVV-Venlo 18 - 26
12 Jong AZ 17 - 24
13 Helmond Sp. 18 - 24
14 MVV Maastr. 18 - 22
15 Jong Utrecht 17 - 18
16 Jong Ajax 17 - 17
17 Jong PSV 18 - 17
18 Telstar 18 - 14
19 FC Den Bosch 17 - 11
20 TOP Oss 18 - 8