Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Beugelsdijk: slechtste wedstrijd van m`n leven


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 februari 2017

Tom Beugelsdijk sprak over ,,een drama van een wedstrijd'' tegen Go Ahead Eagles.

 

,,Ik kan niks positiefs zeggen. Er zit geen vertrouwen in'',  blikte hij terug bij de NOS.

 

,,We zitten allemaal niet lekker in de wedstrijd. Maar ik vind het lastig over iemand anders iets te zeggen als ik de slechtste wedstrijd van m'n leven heb gespeeld.''

 

Beugelsdijk zat met name de tweede tegengoal nog dwars: ,,Ik had die bal natuurlijk gewoon de tribune in moeten knallen.''

 

Volgens de Haagse verdediger kan het vertrouwen alleen maar terugkomen door weer te winnen. ,,De nul achterin houden en punten pakken''.

Zie spelers

Reacties

Haagsicoon

@janvele De voetbalkwaliteiten missen alle spelers op dit moment anders sta je geen 18e heel simpel.
Maandag 13 februari 2017 om 19:33 uur

janvele

@Haagsicoon
Wat kan mij de commentaren schelen. Het gaat er om B. op zijn voetbalkwaliteiten te beoordelen. Die mist hij in alle opzichten.
Maandag 13 februari 2017 om 18:03 uur

Zuiderparker

Wel lekkah da`k zo gelijk krijg. Op de bank en SPREEKVERBOD voor de Hagenaar vh jaar(......). Waar halen wij in godsnaam de punten vandaan??
Maandag 13 februari 2017 om 16:14 uur

Wes

@RF
Joshua Zirkzee, Naoufal Bannis, Tristan Dekker!
Dat is redelijk recent, ik zeg dat dit al decenia lang het geval is. Veel spelertjes spelen nu zelfs niet eens meer door wanbeleid van jeugttrainers als Wim van Laar, Arie vd. Padt, of Kampbeul Rankovich!
Maandag 13 februari 2017 om 14:17 uur

RF

Tuurlijk Wes..we laten goede talenten zo maar weglopen.
Maaruh, noem d`r is een stuk of 3 en waar ballen ze nu?
Zondag 12 februari 2017 om 18:25 uur

Haagsicoon

@janvele Beugelsdijk heeft nog nooit wat laten zien denk eerder dat jij oogkleppen voor hebt maar dat was al duidelijk.Nogmaals Tommy is een bruikbare speler ondanks z`n voetballende beperkingen lees alle nieuwsberichten van de afgelopen jaren er maar eens op na en de afleveringen van diverse voetbal programma`s.Werd toch anders over Beugelsdijk gepraat dan jij hier nu doet.
Zondag 12 februari 2017 om 15:41 uur

janvele

@Haagsiccoon
B heeft niets laten zien! Iemand die dat wel beweert heeft giga oogkleppen voor.
Zondag 12 februari 2017 om 15:02 uur

Haagsicoon

@Wes Dat is jou mening ik ben van mening dat Beugelsdijk wel het shirt waard is dat heeft hij afgelopen seizoenen gewoon laten zien.Dat er veel goede talenten zijn vertrokken verbaast me ook niets er moet een flinke bezem door de jeugdopleiding en de scouting de komende tijd.
Zondag 12 februari 2017 om 13:10 uur

Haagsicoon

@ENW02 Hij kan ook niets anders zeggen omdat iedereen het ziet dat hij ook gewoon slecht aan het ballen is.Andere spelers gaan zich verschuilen achter andere zaken en leggen de schuld vaak bij medespelers.
Zondag 12 februari 2017 om 13:05 uur

Peter de Wit

Het heeft helemaal geen zin om spelers af te branden. Daar gaan ze echt niet beter van voetballen. Denkt er hier iemand echt, dat ze het niet erg vinden dat het zo slecht gaat? Dat ze expres verliezen? Denkt er iemand echt dat Becker die vrije trap vlak voor tijd expres naast het doel peert in plaats van in het strafschopgebied? Vertrouwen, daar gaat het om. De spelers missen het vertrouwen. In zichzelf, in elkaar, in de organisatie, in alles en iedereen. Dat is de taak van Groenendijk: het vertrouwen herstellen. Andere (lees: betere) spelers heeft hij niet tot zijn beschikking. Het gaat alleen maar om vertrouwen.
Zondag wordt het lastig, maar je weet nooit, een kat in nood maakt rare sprongen. Zet hem op ADO!
Zondag 12 februari 2017 om 13:03 uur

Wes

@Haagsicoon
Het gaat nu over Beugelsdijk, de andere zijn het shirt idd. ook niet waard!
Het is nu een dag later en heb het even laten bezinken. Ben nog steeds van mening dat hij het niet waard is het shirt te dragen. Dat hij vanaf zijn tiende bij de club speelt is niet relevant. De club is al decennialang ziek, ik heb zelf in de jeugd gespeeld en kan je vertellen dat heel veel goede talenten zijn vertrokken en veel minder goede talenten wel zijn doorgebroken vanwege vriendjespolitiek.
Zondag 12 februari 2017 om 12:54 uur

RF

Wat een flut commentaar..de ene schijt nog harder en dunner in z`n broek dan de ander.
Lekker beetje spelers afbranden die vooral vertrouwen zoeken en echte fans zoeken..

Valt me vies tegen wat een angst hazen reacties en ook vuile meningen er onder de noemer "ik zei t toch t bestuur dit, Tb zus, de trainer dat bla bla".
Zondag 12 februari 2017 om 12:25 uur

ruudje

Oké misschien niet oprotten maar zeker op de bank belabberd hoe je zo een bal weg trapt
Maar hoop dat het goed komt pfff
Tranen in me ogen echt.
Zondag 12 februari 2017 om 12:14 uur

ENW02

@haagsicoon

Kan hij wat anders zeggen dan ???
Zondag 12 februari 2017 om 11:53 uur

Haagsicoon

Iedereen weet dat Beugelsdijk een beperkte voetballer is maar in een goed of redelijk draaiend elftal is hij gewoon van waarde.Zelfs het beste talent zal verzuipen in deze selectie heel simpel geen enkele speler komt uit de verf op dit moment.Tom is op zekers het dragen van het shirt waard denk eerder dat er anderen het niet waard zijn op dit moment.
Tom geeft zelf aan dat ook hij ruk speelt en verschuilt zich nergens achter en is gewoon eerlijk.Dat hij eens op de bank moet gaan zitten dat zonder twijfel maar dat hij moet oprotten en het shirt niet waard is gaat er bij mij niet in.
Zondag 12 februari 2017 om 10:26 uur

vakkiel

Jullie begrijpen het verkeerd

" hij zit op een voetbalschool" jahahaha
Zondag 12 februari 2017 om 10:25 uur

janvele

@Haagsiccoon
Begin er dan zelf mee. B. heeft nog nooit kunnen voetballen. Ook het vorige seizoen niet. Een standwerker voor de markt maar voetballen kan hij niet.
Zondag 12 februari 2017 om 10:22 uur

JP

Gelukkig heeft hij een voetbalschool waar hij zelf een paar jaar les mag gaan nemen.
Zondag 12 februari 2017 om 10:01 uur

ruudje

Weet je ik ging zelf lachen wat een comedie voetbal en beugelsdijk wat ben jij lomp pfff weg er mee
Zondag 12 februari 2017 om 09:42 uur

ger

IK heb gisteren avond zitten kijken dit is minder dan een 2 klas amateurs,ik ben het eens met Beugelsdijk en dan dan Becker niet om aan te zien dat zijn profs,en dat geld ook voor andere spelers.
Zondag 12 februari 2017 om 08:36 uur

Derijgers

Ik heb het jullie al 10 wedstrijden geleden gezegd, dat hij en en de hele achterhoede niks voor stelt, bestuur en technische staf hebben zitten slapen ,voor de kerst hadden moeten ingrijpen en flink moeten inkopen en die pipo er uit moeten flikkeren, nu is het te laat en speel je flink wat jaren jupilar, kan in iedergeval mijn seizoen kaart in de prullenbak flikkeren, dat hebben dan zelf veroorzaakt bij ADO ,mits ze orde op zaken stellen en die zak van een Beugelsdijk,Ebuhe,en die moffen er uit flikkeren ben zwaar verfieft door dat zooitje ,Heeze moet ze maar flink tegrazen nemen zieligstelletje profs van niks.
Zondag 12 februari 2017 om 08:07 uur

Vakkie-G

Grootste kneus die er rond loopt
Zondag 12 februari 2017 om 05:16 uur

ENW02

Salaris kan die ook niks aan doen maar hij is er wel door gaan denken dat ie een voetballer van niveau is.
Waren zelfs supporters die hem in oranje wilden.
Hij kan er echt helemaal niks van.
Zondag 12 februari 2017 om 00:31 uur

Garcia

@ENW02 Aan dat salaris kan hij toch niets doen? Wat moet ie zeggen? "Nee, dat is veel te veel, doe maar wat minder."?

Iedereen faalt, niet alleen hij.
Zondag 12 februari 2017 om 00:19 uur

Haagsicoon

@ENW02 Ach een hoop waren blij dat Tommy weer terug kwam naar Ado Den Haag en vorig seizoen was er ook geen gezeik over hem.Nu iedereen gewoon slecht speelt wordt een Beugelsdijk eruit gehaald en dan zeggen dat hij het shirt niet waard is.Misschien is het beter dat mensen de volgende dag zonder emotie en nuchter gaan reageren.
Zondag 12 februari 2017 om 00:15 uur

ENW02

@haagsicoon

Ben nooit weg geweest van hem. Is met teveel bombarie en met een veels te hoog salaris terug gehaald van Frankfurt. Die zagen het al eerder. Jongen jammer al jaren niks van. Dit jaar is een dieptepunt omdat de rest achterin bijna net zo slecht is. Heeft zonaal al voor een tegen goal gezorgd.
Zondag 12 februari 2017 om 00:02 uur

bimboembam

Iedereen faalt, maar hij is eerlijk.
Hij heeft in het verleden voor Den Haag beslissend geweest, laten we dat niet vergeten! Denk aan z`n doelpunt tegen die neuzen.

Helaas komt het dit seizoen niet uit.
Om hem nou voor alles de schuld te geven, vind ik te ver gaan.
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:52 uur

Haagsicoon

Hoe kan het toch verkeren in de wereld zo is men blij met Beugelsdijk en nu is hij het shirt niet meer waard.Speelde vanaf z`n 10e al bij Ado Den Haag een jongen van de club dat hij slecht speelt weet iedereen wel en hijzelf ook.
Denk eerder dat de anderen uit de selectie het shirt niet waard zijn de gehele selectie is gewoon slecht.Maar alleen afgeven op Beugelsdijk vind ik te makkelijk tja zo denk ik er over.
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:47 uur

supporter-noord

ach, ik zei in november al dat deze ploeg degradatievoetbal zou gaan spelen.
Er staan twee verdedigers + keeper achterin, daar lusten de honden geen brood van. Lekker die twee duitsers en Beugelsdijk terugsturen richting oost.
Heb gelukkig veel wedstrijden niet bewust meer gekeken, vanavond weer, maar ben al weer helemaal genezen. ach, kan er niet mee zitten als ze weer degraderen, tis toch al ruim 30 jaar sjit hier.
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:34 uur

ENW02

Misschien assistent van je broer worden.
Daar liggen je talenten. Niet op het veld, je bent een grootverdiener, reserveaamvoeder en een grote schande voor deze club. En dan heb je nog een voetbalschool.
Wat leer je die spelers daar dan ??. Ik zou het niet weten!!
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:20 uur

Wes

Je bent gewoon het groengele shirt niet waard. Waar we in Den Haag trots zijn op rotsen als Mansveld, Jol, Lems, Advocaat enz. schaam ik me als hagenees voor spelers als jou!
Ik heb sterk de indruk dat je gewoon echt niet beter kan. Doe de stad een plezier en doe een stap terug en geef echt talent de kans!
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:19 uur

Anne van Schuurman

Misschien moet je zelf maar eens een paar wedstrijden op de bank gaan zitten. Je bent een harde werker en een beperkte speler. Je wilt allerlei dingen doen waar je helemaal niet goed in bent. Terug naar de basis. Heel veel werk aan de winkel voor Alphons.
Zaterdag 11 februari 2017 om 23:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Volgende wedstrijd

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -