Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Beugelsdijk: ze kunnen ons de tering in schelden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 december 2019

Tom Beugelsdijk maakte na de nederlaag tegen Heracles een verslagen indruk.

 

Maar de trainer de schuld geven, daar past hij voor.

 

,,Dit is dramatisch. Na die 1-0 zijn we het kwijt en valt het als een kaartenhuis in elkaar. Het lijkt er op dat het vertrouwen daarna wegzakt’’, verklaart hij bij Omroep West.

 

,,Wij staan in het veld en spelen als een drama. Daar heeft niemand anders iets mee te maken’’, doelt hij vervolgens op Fons Groenendijk. ,,Ik speelde een klotewedstrijd en de andere tien speelden ook een klotewedstrijd. Wij staan in het veld, wij laten elkaar vallen als we van 2 meter dekken. En wat er langs de kant gebeurt ....’’

 

,,Ze kunnen ons allemaal de tering en pleuris in schelden. Wij gaan dit goedmaken, wij komen boven de streep. De verantwoordelijkheid ligt bij ons.’’

 

Lees meer over

Reacties

Freek

@ luister Teip, Kanon is verkocht vanwege zijn salaris meer zeg ik niet, noem eens een paar clubs die ambitie hebben die geen tekorten hebben en die worden gedekt door de eigenaar, de meeste voelbal clubs kosten nu eenmaal geld, weet je nog hoe UVS is binnen gekomen, vol ambitie, zelfs een 2e ring op het stadion.
Ado wordt door UVS gebruikt om subsidie binnen tehalen in China.
Maandag 2 december 2019 om 11:34 uur

Teip

@Freek het kan aan mij liggen, maar Kanon speelde al bij DH. Nasser is naar mijn weten via Heesen gekomen, Johnson is door een makelaar aangeboden (van As wou hem eigenlijk niet hebben), Koopman was de beste keeper vd eerste divisie of je dat goed scootingwerk mag noemen, nee en dan hou je van Ewijk over en dat in 3 jaar. Echt knap gedaan door Van As.

Mbt UVS het is te begrijpen dat zij de eis hebben dat de club zwarte cijfers moet schrijven. Ieder seizoen om en bij de 3 miljoen betalen omdat de cijfers weer niet zijn gehaald. Het falende beleid zorgt ervoor dat je de tekorten hebt en dat UVS vervolgens moet betalen omdat ze garant staan. Is dan niet gek dat ze zoiets hebben we vinden het genoeg. Waar de betaler bepaald is dat bij ons niet het geval. Ze houden het nog lang vol.

De zogenaamde club mensen zouden der bieden moeten pakken na jaren lang te hebben gefaald. Het is tijd voor een frisse wind..
Maandag 2 december 2019 om 06:14 uur

Freek

@Vakkie,
Ga jij maar eens shoppen met een lege portomonaie, volgens mij is UVS wel eind verantwoordelijk, je heb natuurlijk ook nog de raad van bestuur die toezicht moet houden! Laten we ook niet vergeten dat v. As ook goede spelers heeft aangetrokken, Johnson, El Khayati, v. Ewijk, Koopman & Kanon werd verkocht vanwege zijn (te) hoge salaris.
Zondag 1 december 2019 om 15:32 uur

VAKKIE-l

@Freek; Want UVS geeft al die overbodige 30gers die langdurige contracten? Van As heeft gewoon gefaald door al die nietszeggende aankopen te doen.
Zondag 1 december 2019 om 15:03 uur

VAKKIE-l

Ligt aan het feit dat spelers als Beugelsdijk basis zijn! kom op zeg dat is toch een veredelde amateur voetballer.
Zondag 1 december 2019 om 13:59 uur

Freek

Rossi, wie is hier dan wel schuldig aan? het beleid wordt door UVS bepaald, zie de opbrengsten uit de transfers, UVS is langzaam het geinvesteerde geld aan het terug halen, alle kleine beetje wordt ook een leuk bedrag, Johnson, Becker, El Khyati, Kanon zijn het voorbeeld. v. As had de taak om de achterban rustig te houden met uitspraken dat er in kwaliteit wordt geinvesteerd en daarom duurde het allemaal zolang voordat er spelers bij kwamen, zie nu wat er gebeurt, nu moeten er koppen rollen, het makkelijkste in natuurlijk Groenedijk en v. As gaan we het dan redden, wat denk je zelf, we missen geld en kwaliteit en daar draait het allemaal om in de voetballerij!
Zondag 1 december 2019 om 13:19 uur

Hermanos

Helemaal eens met Freek, want zo kom je nooit verder. Er staan clubliefhebbers te wachten om samen de club te kopen en er een echte voetbalclub van te maken. Onzin om de vinger in de richting van de trainer te richten. Het aan- en verkoopbeleid is wel een heet hangijzer. Degraderen en weer terug komen heeft de toekomst van ADO al vaker bepaald.
Zondag 1 december 2019 om 12:09 uur

Rossi

Freek je praat onzin
Zondag 1 december 2019 om 11:09 uur

Freek

Er is hier maar een de schuldige en dat is de CHINEES, geen geld voor echte investeringen, 2e 3e keus voetballers, alle transfer opbrengsten zijn in de kas van CHINEES beland, degradatie wordt de redding van de club op lange termijn, de CHINEES moet snel de club verkopen want die wordt elke week minder waard, trainer ontslaan? geen garantie dat het beter gaat, en welke trainer wil nu in ADO stappen een club zonder perspectief.
Zondag 1 december 2019 om 09:41 uur

Rikkie

Je ziet dit van ver aankomen, maar men blijft apathisch zitten hopen op beter..
Er is geen aktie ondernomen toen dat zo nodig was.. ; geen visie 8) ,geen eredivisie niveau en dan is dit het logische gevolg..
Helaas :cry:
Zondag 1 december 2019 om 09:40 uur

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15