Bijna-matchwinner Absalem: doodziek van

8 december 2023 4 reacties

Amir Absalem was er doodziek van dat ADO Den Haag ver in blessuretijd nog een doelpunt moest verwerken.

,,Als je hem zo in de laatste minuut tegen krijgt, ben je daar wel doodziek van, ja'', reageert Absalem bij Omroep West.

De verdediger was in het betaald voetbal nog nooit matchwinner en zag die rol vrijdagavond aan zijn neus voorbijgaan. ,,Dat maakt het extra zuur.''

Tot een aantal weken geleden zat Absalem vaak op de bank, nu was hij basisspeler. ,,Dan is het mooi dat je vandaag kan scoren. Ik had echt niet het gevoel dat we de wedstrijd uit handen zouden geven.''

Zijn tweede gele kaart in de dying seconds, toen het al 1-1 stond, was een extra domper. ,,De vermoeidheid speelde mee en ik moest aan de handrem trekken.''